شما میتونی باز کنی صفحش رو ؟! ... من هر چی میزنم ارور میده !
شما میتونی باز کنی صفحش رو ؟! ... من هر چی میزنم ارور میده !
نه منم هرچی میزنم باز نمیشه!!!!![]()
اول نزده بودن با رتبه کشوری کمتر از 750000 ؟ یه صفر بیشتر گذاشته بودن ! .. الان درست شد !
ولی نمیدونم چرا باز نمیشه !
نتايج معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي داراي شرايط خاص آزمون سراسري سال 1390
بچه ها این نتایج مال چه کسانی هست؟وقتی اطلاعاتمو میدم میگه: داوطلبي با چنين مشخصات جز معرفي شدگان نمي باشد.
Last edited by felainy; 08-08-2011 at 19:56.
up!دوستان با 2900 منطقه 2 ، دختر ، شانس قبولی توی پزشکی،دندان پزشکی یا داروسازی وجود داره؟(هر جای مملکت می خواد یاشه ...)
مرسی ...
فک کنم منظور دانشگاه هایی مث دانشگاه مالک اشتر و امام صادق و اینا که به مصاحبه نیاز دارن باشه ...نتايج معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي داراي شرايط خاص آزمون سراسري سال 1390
منم نمیتونم باز کنم ...شما میتونی باز کنی صفحش رو ؟! ... من هر چی میزنم ارور میده !
من باز كردم صفحه رو براحتي !
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:14 PM ----------
آره منم نبودمنتايج معرفي شدگان چند برابر ظرفيت رشته هاي داراي شرايط خاص آزمون سراسري سال 1390
بچه ها این نتایج مال چه کسانی هست؟وقتی اطلاعاتمو میدم میگه: داوطلبي با چنين مشخصات جز معرفي شدگان نمي باشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دروغ نگو دروغ گو دست رو شده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه،حرفاتو باور نمیکنمممممممممممممممممممم م........![]()
دانشگاه مذاهب اسلامي
دانشگاه صنعتي مالك اشتر
دانشگاه علوم پزشكي ارتش ج.ا.ا
غيردولتي و غيرانتفاعي اصول الدين
دانشگاه علوم قضايي و خدمات اداري
غيرانتفاعي سوره
اينا چند برابر ظرفيت هستن كه مصاحبه هم دارن !
واقعا صفحه باز شد!!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:18 PM ----------
ساعت 9:20 دقيقه
هنوز لينك انتخاب رشته رو نزاشتن
ولي دارن بروزرساني ميكنن سايت رو ...
آره واسه منم باز شد البته باز شدن داریم تا باز شدن...![]()
من كه گفتم صفحه منحرف !آره واسه منم باز شد البته باز شدن داریم تا باز شدن...![]()
چرا انتخاب رشته نمياد پس ..............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)