مگه انتخابیه؟!
باید خودت ببینی کدوم مرکز هستی.
مگه انتخابیه؟!
باید خودت ببینی کدوم مرکز هستی.
اینا رو ولش کنید نمیشه با این پینگ بازی کرد که. گندش بزنن.![]()
بچه ها من با کارت ارشد برادرم 256 گرفتم.حالا میخوام اگه بشه 512 کنم.تو خونمون 2 تا هم پزشک داریم.به نظرتون با کارت نظام پزشکی اونها 512 میدن؟ اخه درس برادرم که دانشجوی ارشد بود تموم شده حالا میترسم برم درخواست بدم با 512 موافقت نکنن بعد همین 256 رو هم ازم بگیرن!
تعجب میکنم من که تا الان اقدام نکردی من تا مدرکش دور شد رفتم سراغش دوتا دکتر دارین اونوقت نرفتی بگیریاگه مشکلی پیش نیاد صددرصد بهت میدن 512 رو این 256 هم که گرفتی دیگه کاری ندارن و قطع نمیکنن
من یه پیشنهادبهت دارم البته اگه پولش داری یه خط به نام یکی از برادرات که دکتر هست بگیر با مجوزش برو تا 1 مگ هم باید بهت بدن![]()
دوستان من هم خیلی درگیر سرعتم....سرعتم 15 کیلوبایت سرویس 128.....بازی هم نمیشه کرد همش لاگ و بدبختی ...افسرده شدم خداییش.. تو مخابرات هم هی خواهش تمنا کردم تروخدا حداقل 256 بدید ..گفتند نه نمیشه .
ولی خالم دکتره ..چشم پزشک ...میشه ازش مدرک بگیرم بعد برم 512 بگیرم؟ چه مدرکی باید ازش بگیرم؟ فتوکپی شناسنامش رو هم م یخواد؟ کلا چی باید بگیرم ا زخالم؟
چقدر مخابراتای بدی دارین. برای 256 که دیگه چیزی نمی خواد. مسخره کردن خودشونو. شما برو با رئیس مرکز صحبت کن بگو نیاز دارم. آموزش از راه دور و چند تا چیز دیگه پیدا کن بگو. 256 دست رئیس مخابرات منطقس. اگه تایید کنه کارمندا هیچ حرفی نمی تونن بزنن.
شما معلومه مدارک 1 مگ رو نخوندی؟؟؟ حتما شرکت یا کارخونه باید به اسم طرف باشه یعنی حتی معرفی نامه هم نمیشه باید خود شخص بره برای درخواست. اما 512 مشکلی نداره.
حتما دکترا سرشون شلوغه. از سکیشون بخوا یه درخواست بنویسه که به خاطر کارهای تحقیقاتی نیاز به سرعت 512 دارم. بعد اونو ببر با مدرک نظام پزشکی. اگه گفت نمیشه و باید خودش بیاد . سعی کن حلش کنی. بگو کار داره نمی تونه بیاد. مطمئن باش که مجبورن این سرعت رو بدن اگه گفتن قانون نمیزاره و ... . باز هم دارن خالی می بندن.بچه ها من با کارت ارشد برادرم 256 گرفتم.حالا میخوام اگه بشه 512 کنم.تو خونمون 2 تا هم پزشک داریم.به نظرتون با کارت نظام پزشکی اونها 512 میدن؟ اخه درس برادرم که دانشجوی ارشد بود تموم شده حالا میترسم برم درخواست بدم با 512 موافقت نکنن بعد همین 256 رو هم ازم بگیرن!
من که 256 گرفتم بدون هیچ مدرکی. برای 512 هم رفتم معاونو راضی کردم اما رئیس خر راضی نشد که نشد. آخه نمی دونم 512 هم سرعته ؟؟؟ با خودشون فکر می کنن دارن 512 میدن یعنی دیگه اینترنت جلومون زانو زده میگه بیا هر جا خواستی برو هر جا رو هم خواستی -- کن. یه عده که چیزی از اینترنت تا دیروز حالیشون نبود الان باید تایید کنن که ما اینترنت با سرعت افتضاح لازم داریم یا نه ؟؟؟
سلام
دوستان کسی میدونه برای سرعت 2 مگ چه مدارکی لازمه؟
بعد نکته دیگه اینکه تلفن باید به اسم شرکت باشه یا نه؟
عجب من پرسیدم ازشون گفت خط به نام شرکت یا مجوز نظام پزشکی خط به نام خودش 1 مگ میدیم ولی دو مگ گفت اصلا نمیدیم
اره تلفن باید به اسم شرکت باشه و یا دکتری که مجوز داره البته مرککز ما بوود دوست بالایی میگه اصلا به شخص سرعت 1 مگ نمیدن 2 مگ هم که اصلا فکر کنم ندن
دوستان چه دلشون خوشه ها من برا 512 دو سال درگیر بودم
ولی من براشون کارت دانشجویی هم بردم گفتش باید کارشناسی ارشد به بالا باشه به کاردانی نمیدیم
Last edited by saeid72; 22-07-2012 at 12:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)