من خودم یه استقلالی اصیل هستم
خون آبی تو رگام جریان داره
ولی باور کنید اگر همه کسایی که پنالتی میزنن
بزن سمت راست طالب لو
همه ضربه ها گل میشه
بله
خير
من خودم یه استقلالی اصیل هستم
خون آبی تو رگام جریان داره
ولی باور کنید اگر همه کسایی که پنالتی میزنن
بزن سمت راست طالب لو
همه ضربه ها گل میشه
این دیگه مشکل مملکته نه تیمها.چند بار مشتریهایی با مبالغ سرسام آور اومدن تا این تیمها رو بگیرند ولی دولت قبول نکرد.اصلا این موضوعی که شما میگید با کل قوانین fifa و afc مغایرت داره.
یعنی مستقل بودن فوتبال از دولت و خصوصی بودن تیم ها.
ولی توی کشور ما حتی ورزشش هم باید با دخالت مستقیم دولت انجام بشه.
و این جای تاسف داره.
البته طبق قانون afc سپاهان هم مشکل داره
حامی استقلال و پیروزی دولت هستند و حامی تیم شما شرکت پگاه که تو هر شهر ایران یک کارخونه داره.اون وقت میگی تیمتون حامی نداره.شاید...من زیاد توو نخ فوتبال و تعقیبش نیستم ولی همیشه پگاه گیلان رو دوست داشتم و واقعا از بردش خوشحال میشدم!چون هرگز حامیان مالی قوی ای مثل استقلال و پرسپولس نداشته!
مگه نبود همین استقلالی که 4 به 1 از پگاه باخت؟!
به خصوص جلوی تیم قدرتمندی مثل سپاهان که پرسپولیس خیلی شانسی ازش برد!
کی باورش میشد پگاه قعر جدولی سپاهان رو به نتیجه ی 4 به 2 ببره؟!
کاش این نادر دست نشان زودتر مربی پگاه میشد...شاید اگه از اول مربی پگاه بود وضعیت پگاه خیلی بهتر از اینا بود که شک ندارم همینطوره!
در کل اینجور بحث ها هیچ وقت پایان نداره چون یه نفر به خاطر علاقه ای که به یه تیم داره هرگز حاضر نیست تیم دیگه ای رو بالاتر ازش بدونه!
به خاطر همین می گم دم پگاه گرم
بازیهایی هم که مثال زدی جزو اتفاقات فوتبال هستند.همون بازی استقلال و پگاه استقلال با اینکه تو دوران افتش بود و به همه تیمها امتیاز میداد ولی شانس هم نداشت.20 تا موقعیت داشت هیچکدوم گل نشد و توپ به دوتا دیرک میخورد و میومد بیرون ولی پگاه 4 تا حمله نصفه نیمه کرد و 4 تا گل زد.البته هیچ چیز از ارزشهای پگاه کم نمیشه.منم از تیم پگاه خوشم میاد.البته نه به خاطر تیمش به خاطر ضدیتی که با ملوانیها دارند. بعد از بازی پگاه-ملوان وقتی مصاحه احمدزاده تو نود رو دیدم بدجوری حرصم گرفته بود.
ولی خدایی اگه پگاه سپاهان رو نمیزد اصلا کسی تحویلش میگرفت.
Last edited by iman_s; 01-06-2008 at 04:09.
آخه عزیز من حمایت های استقلال و پرسپولیس کجا و پگاه کجا...یه شرکت که فقط اسمش روو تیمه ، همین!
البته منکر حمایت های مالیش نمی شم ولی در مقابل استقلال و پرسپولیس خیلی کمتره...
چطوره که این به قول شما اتفاقات فقط برای پگاه می افته؟!
شانس کدومه؟!اصلا استقلال دیگه اون استقلال همیشگی نیست!
خیلی ضعیف تر از سابقه...
ببخشید لابد اون پنالتی ای که داور گرفت درست بود نه؟!
100%!
ولی وقتی شما میای می گی پگاه چهارتا حمله ی نصف و نیمه کرده در حالی که 4 به 1 برنده شده خود به خود از ارزش تیم کم میشه!!!
ببخشید من اصلا منظورت رو از کلمه ی ضدیت متوجه نشدم...میشه یه توضیحی بدی؟!
مطمئن باش هر تیم طرفدارای خودشو داره ، چه ببره و چه ببازه...لااقل من اینجوری فک می کنم.
----------
در آخر بگم که اینجور بحثا سروته نداره و هیچ وقت تموم نمیشه چون اگه داشت هیچ وقت طرفداری دو تا تیم نمی اومدن توو سر و کله ی هم بزنن و فیزیکی درگیر شن و به اموال خسارت بزنن پس دیگه خواهشا ادامش ندیدن چون اصلا دوست ندارم یه اخطار دیگه بگیرم و بن شم...
تمام!
Last edited by Mojtaba-MCI; 01-06-2008 at 10:48.
تایید میشه.
کریمی اگه بازیکن بود از بایرن پرتش نمیکردن بیرون.
علی کریمی الان فقط یه اسمه.
دیگه اونی نیست که بود.
مطمئن باش استیلی یه بازی خوب کار نکنه میندازنش بیرون.
اگر نمی رفت باید تعجب می کردیم ... کار کردن توی لیگ ایران حماقت محضه ... شنیدم با الوصل بسته .
نه با الوصل نبسته.
فعلا رفته کره تا استراحت کنه.
شما از کجا شنیدی؟
همين حرکت قطبي نشون داد که واقعا حرفه ايه . اعتبارشو از سر راه نياورده که بسپاره به دست آقايون
تاييد مي شه . چون قطبي فراتر از فوتباله ايرانه . براي تيم هاي ما همين پروين و قلعه نوعي کافي اند .
استیلی میدونه اگه بمونه ...با یه مساوی تیم از هم میپاشه و هوادارها آشوب میکنند...پس به احتمال زیاد قبول نمیکنه
و اینو میدونه که از همه لحاظ بهتره کنار بکشه ...نمیتونه با محبوبیت قطبی مبارزه کنه
مجید خاکپور ...و یا مصطفی دنیزلی؟؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)