تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 317 از 339 اولاول ... 217267307313314315316317318319320321327 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته میتونن توی هافبک بازی کنن ولی وقتی تخصص فلان داشته باشن ماله اونجان ...
    ببین الان مثلا ممکنه سامویل بتونه هافبک بازی کنه ولی همیشه به خاطر طرز فکرش هافبک رو عقب نگه میداره ...
    هافبک طراح خیلی مهمه ...
    وگرنه اکبرپور هی بدو بدو کنه کاری از پیش میبره ؟؟
    سیاوش با دوندگی و جنگندگی که داره برای مهاجمای دیگه فضاسازی میکنه و تا اینجا 2بار رضا عنایتی و یک بار ارش برهانی در کنارش اقای گل شدن
    اکبرپور در تیمهای قلعه نویی هافبک چپ بازی میکنه و با دوندگی که داره از زمین حریف پرسو شروع میکنه و خیلی کمک میکنه میانه میدانو در اختیار بگیریم
    من حدس میزنم قلعه نویی همین کار سیاوشو از میلاد در سمت راست بخواد
    امیر داره بر اساس تفکراتش بازیکن میگیره ، اینطور که من فهمیدم قلعه نویی ترکیب زیرو در نظر داره

..................................... رحمتی ....................................

دهنوی ............... صادقی ............... منتظری .............. حیدری

.................................... تیموریان ......................................

اکبرپور ............................ جباری ............................. میداودی

..................... انصاریفرد ............... برهانی ...........................

الان 3 سهمیه خارجی +سهمیه لیگ یکی که اولین گزینمون تیغ نورده+زیر 23 سال که احتمالا 3 بازیکنمون افشین انصاریفرد و جماعتی هستن

با جذب تیغ نورد 4 تا بازیساز داریم جباری زندی بائو تیغ نورد

تا اینجا که همه چیز خوب بوده باید دید در ادامه چه خواهد شد.فکر هزینه هارو هم باید بکنیم

2. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

مثل اینکه کریم پیچیدفکر نمی کنم بیاد.یکی از روز نامه ها هم که نوشته پود با دریافت 500 ملیون نقد به پرسپولیس رفته(البته روزنامه ها همش خالی بندین)

به هر حال دوست دارم هر چه زودتر بیاد.

پروفشنال t.sunami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

خداییش فکر کنید حسینی و بنگر و ... را استقلال میگرفت . در اینصورت پرسپولیس و سپاهان باید چیکار میکردند؟!‌ با تیم های پایشون میومدند توی زمین!
    بزارید بازیکنان پخش بشن تا لیگ جذاب تر بشه

6. این کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مثل اینکه کریم پیچیدفکر نمی کنم بیاد.یکی از روز نامه ها هم که نوشته پود با دریافت 500 ملیون نقد به پرسپولیس رفته(البته روزنامه ها همش خالی بندین)

به هر حال دوست دارم هر چه زودتر بیاد.
    من شنیدم 1 میلیاردو 500 میخواد که باید 40%شو همون ابتدا موقع امضا قرارداد بهش بدن!قراردادشم که کلی شرطو شروط داره که هر موقع خواستم برمو از این جور چیزا
    این همه پول دادن به انصاریفرد اشتباهه و نباید قبول کنند،شما در نظر بگیرید کریم یک میلیاردو 500 قرارداد میبنده چهل درصدشم نقد میگیره اونوقت جباری نمیاد بگه به من باید 2 میلیارد بدین؟تیموریان نمیگه من بهترین هافبک دفاعیه ایرانم باید بهم 3 میلیارد بدین؟ارش برهانی نمیاد بگه من دومین گلزن لیگ برترم باید بیشتر از انصاریفرد بگیرم؟
    اگه انقدر به انصاریفرد بدیم بعدا خیلی به مشکل میخوریم مخصوصا فصل بعد.....یه جورایی 1 میلیارد و 500 کریم میشه کف قرارداد که این یه فاجعست
    با این پول به راحتی میشه ارش افشینو زنیدپورو بخریم...
    با شناختی که من از قلعه نویی و حاج فتل دارم اینا با همچین شرایطی باهاش قرارداد نمیبندن.مثل اینکه پیشنهاد استقلال 850 تاست+قبول کردن تمام شرطاش رضایتنامشم باید خودش بگیره

کریم 1 سال با سایپا قرارداد داره یه چیزی هم باید بدیم به اونا تا رضایتنامه بدن میگن سایپا هم یک میلیارد برای رضایتنامه میخواد

خدایی کریم انصاریفرد 2 میلیاردو 500 ارزش داره؟سپاهانم به خاطر همین چیزا بیخیالش شد

8. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

یه سر به این سایت های پرسپولیسی بزنی که بعد از خبر می تونی نظر بدی می بینی که چه خبره و چطوری دارن خودشون رو هلاک می کنن.اگه کریم رو بگیرن که دیگه هیچ کدومشون به بازی های لیگ نمی رسن و همشون در جا سکته رو زدن.

ما واقعا به کریم احتیاج داریم.هر طوری که شده حاجی باید بگیردش.دل همه ی ما با کریم انصاری فر خوش می شه .و یه کم این پرسپولیسی ها کمتر به ما توهین می کنن.

10. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت

پيش فرض

من شنیدم 1 میلیاردو 500 میخواد که باید 40%شو همون ابتدا موقع امضا قرارداد بهش بدن!قراردادشم که کلی شرطو شروط داره که هر موقع خواستم برمو از این جور چیزا
    این همه پول دادن به انصاریفرد اشتباهه و نباید قبول کنند،شما در نظر بگیرید کریم یک میلیاردو 500 قرارداد میبنده چهل درصدشم نقد میگیره اونوقت جباری نمیاد بگه به من باید 2 میلیارد بدین؟تیموریان نمیگه من بهترین هافبک دفاعیه ایرانم باید بهم 3 میلیارد بدین؟ارش برهانی نمیاد بگه من دومین گلزن لیگ برترم باید بیشتر از انصاریفرد بگیرم؟
    اگه انقدر به انصاریفرد بدیم بعدا خیلی به مشکل میخوریم مخصوصا فصل بعد.....یه جورایی 1 میلیارد و 500 کریم میشه کف قرارداد که این یه فاجعست
    با این پول به راحتی میشه ارش افشینو زنیدپورو بخریم...
    با شناختی که من از قلعه نویی و حاج فتل دارم اینا با همچین شرایطی باهاش قرارداد نمیبندن.مثل اینکه پیشنهاد استقلال 850 تاست+قبول کردن تمام شرطاش رضایتنامشم باید خودش بگیره

کریم 1 سال با سایپا قرارداد داره یه چیزی هم باید بدیم به اونا تا رضایتنامه بدن میگن سایپا هم یک میلیارد برای رضایتنامه میخواد

خدایی کریم انصاریفرد 2 میلیاردو 500 ارزش داره؟سپاهانم به خاطر همین چیزا بیخیالش شد
    ولی پرسپولیس از کجا واقعا این پولا رو تهیه کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اصلا دربارش حرف نمی زنیم که بن می شیم.ولی اگه کریم یه تیم خارجی خوب بره ما هم می تونیم برای رضایتنامش یه پول قلمبه بگیریم.به اینشم فکر کن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

کریم انصاری فرد آنچنان مالی هم نیست که بخوایم این همه واسش خرج کنیم . . . حالا یه دوره اومده آقای گل لیگ شده خودشو میگیره و تیم فصل آیندشو اعلام نمیکنه

13. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی Aless's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

منم فکر میکنم برای همین امین منوچهری را گرفتند که زیاد به انصاریفر دل نبندن
    استقلال اگه اسکلت تیم فصل قبلش هم حفظ کنه برای اسیا بسه.

15. 3 کاربر از Aless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

به نظر من بی خیال انصاری فرد بشن بهتره . خیلی راحت می تونن زنید پور و ارش افشین و مجیدی و یک دفاع خوب دیگه به جاش بخرن
    از کجا معلوم انصاری فرد این فصل مثل فصل قبل باشه
    حتی به نظرم استقلال می تونه صراغ ادینهو هم بره به جای خرج اضافی برای انصاری فرد

17. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •