تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 317 از 1805 اولاول ... 2172673073133143153163173183193203213273674178171317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اسیاتک نامحدود 2مگ رو بعد ازهدیه می یاره رو یک مگ
    یک مگ هم حدود 80الی 100هستش ولی بازقابل قبوله اما دومگ اصلا مقرون به صرفه نیست
    فقط 512 و یک مگ اسیا تک توصیه می شه
    والا الان دوستم 512 نامحدود داره و من 1 مگ نامحدود تا الان هیچ مشکلی نداشتیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان بنده در مشهد هستم اینترنت نامحدود و محدود و فیبر نوری خواستین درخدمت هستیم قیمت هم عالی میدم کسی هم خواست نمایندگی بهش میدم
    دوست عزیز ممنون میشم واسه منم بفرستی طرح ها رو.

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

سرعت من باورنکردنیه طرح طلایی روز حدودا 60 سرعت خیلی بالا و پایین میشه شب 10 تا 20 ثابت هم نیست حتی 5 یا 0 میمونه اونم لینک مستقیم درجه 1 چرا اینطوریه فقط من این سرعت دارم نویز هم ندارم لطفا جواب بدین

آسیاتک

دوست عزیز نامحدود هست تماس بگیر بهت بگم چجوری هست
    09156114144
    کلا شما روی خط فیبرنوری میتونید نامحدود بدید طرح های اسیاتک کاربر اسیا میشیم منکه اسیا داشتم گفتن روی خط فیبر نوری نمیشه 256 نامحدود چقدر خوب بود
    Last edited by WHICH1; 29-06-2013 at 10:59.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سرعت من باورنکردنیه طرح طلایی روز حدودا 60 سرعت خیلی بالا و پایین میشه شب 10 تا 20 ثابت هم نیست حتی 5 یا 0 میمونه اونم لینک مستقیم درجه 1 چرا اینطوریه فقط من این سرعت دارم نویز هم ندارم لطفا جواب بدین

کلا شما روی خط فیبرنوری میتونید نامحدود بدید طرح های اسیاتک کاربر اسیا میشیم منکه اسیا داشتم گفتن روی خط فیبر نوری نمیشه 256 نامحدود چقدر خوب بود
    سلام کلا اینترنت ایران وضعیتش خرابه از نظر بنده ولی متصفانه تو ایران فیبر نوری نامحدود روش فعال نمیشه و باید محدود فعال کرد و نوری فقط نامحدود 2 مگ داره اونم که هزینش سنگین هست ولی روی مسی هم نامحدود و هم محدود جواب میده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام دوستان بنده در مشهد هستم اینترنت نامحدود و محدود و فیبر نوری خواستین درخدمت هستیم قیمت هم عالی میدم کسی هم خواست نمایندگی بهش میدم
    آقا ممنون از اینکه طرح ها رو فرستادی
    چند تا سوال :
    1- آسیاتک رو فیبر نوری جواب میده ؟ آخه میگن فیبر نوری فقط باید مخابرات بگیره - من مشترک مخابرات استقلالم.
    2- این طرح های نامحدودش رو هم میشه گرفت واسه فیبر نوری ؟
    3- سرعتش واقعآ همونیه که نوشته ؟ الان طرح طلایی مخابرات دارم , یک هفته میشه سرعتش درست شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه WHICH1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    نزدیک خیام فردوسی نادر شاه

پيش فرض

سرعت الان من طرح طلایی (طرح دزدی طرح پوسیده ) از دست این ها سردرد شدم خوبم نمیشه حوصله جروبحث زنگ هم ندارم

Last edited by WHICH1; 29-06-2013 at 11:21.

7. این کاربر از WHICH1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

آقا ممنون از اینکه طرح ها رو فرستادی
    چند تا سوال :
    1- آسیاتک رو فیبر نوری جواب میده ؟ آخه میگن فیبر نوری فقط باید مخابرات بگیره - من مشترک مخابرات استقلالم.
    2- این طرح های نامحدودش رو هم میشه گرفت واسه فیبر نوری ؟
    3- سرعتش واقعآ همونیه که نوشته ؟ الان طرح طلایی مخابرات دارم , یک هفته میشه سرعتش درست شده.
    سلام متسفانه فیبر نوری فقط مخابرات جواب میده روش

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقا من طرح طلایی ماهیانه 4 گیگ رو دارم.
    فیبر نوری هســـتم و خط خونه هم ماله مخابرات استقلال.
    یه 1 هفته ای میشه ( البته بعد این همه زنگ و شکایت ) که سرعتم رسیده به 256 KB وگرنه قبلش به زور به 100 KB می رسید. هر وقت هم واسه افت سرعت زنگ میزدم , به من که لیسانس کامپیوترم یه سری اراجیف تحویل میدادن که باهاشون دهن به دهن میشدم ( به همین روزی قسم ...)
    واقعا من موندم ماهایی که رو فیبر نوری هستیم چه گناهی کردیم ADSL مزخرف مخابرات رو باید تجربه کنیم ؟
    اقا شبانه ات چطوره؟

داره خودمونی میشه erfangame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کیفیت بازی آنلاین قسمتیش بر میگرده به کیفیت سرور های اون بازی
    مکانی مثل گیم رنجر که بیشتر برای بازی های کرک شده و بازی هایی که قابلیت لن دارن استفاده میشه سروراش کیفیت لازم رو نداره برای پینگ های ما ایرانیا و جالب نیست . حتی اگه بخوای با ایرانیا بازی کنی
    این سرور ها قابل قیاس با سرور های مثلا EA نیست (هرچند EA هم در کل جالب نیست اما خیلی از گیم رنجر بهتره)
    خودم یک سال تو گیم رنجر فیفا 11 بازی میکردم تجربه کردم چجوریه
    اما سرور هایی مثل EA چون قوی هستن قسمتی از بار بی کیفیت بودن اینترنت کاربر هارو به دوش میکشن و میشه اونجا بازی کرد بطوری که وقتی با ایرانیا بازی میکنی هیچ مشکلی نداری در اکثر موارد

در مورد پینگ 130 مخابرات هم من به شخصه برام ثابت شده خیلی وقت ها Fake هست مثلا من وقتی پینگم 130 هست و بازی میکنم با خارجی ها خیلی لگ داره اما وقتی پینگم 240 هست بدون کوچکترین لگ و تاخیری بازی میکنم
    این مورد خیلی برام پیش اومده . در کل هر از چند گاهی واسه من اون پینگ ایده آل برای بازی تو EA تغییر میکنه به صورتی که یه مدت با یک پینگ عالیه و بعد یک مدت همون پینگ افتضاح میشه و پینگی که افتضاح بوده باز عالی میشه
    در مورد پینگ هم یک مورد دیگه هم اهمیت داره اون هم TTL هست که در هر خط پینگ میاد مثل Time
    اون هم باید دستتون بیاد که در چه حدی باشه که براتون خوب باشه
    در کل و در این 2-3 سالی که از مخابرات اینترنت دارم اینو فهمیدم که برای بازی همیشه یک پینگ و یک تی تی ال برام خوب نیست و باید پینگ هارو هر چند وقت یکبار تست کنم ببینم کدومش بهتره و از اون استفاده کنم
    منم منظورم همون EA بود با این وضع اینترنت که نمیشه تو گیم رنجر بازی کرد.
    و منم دقیقا مثل شما هستم یک بار با پینگ 130 میرم تو بازی هیچ لگی نداره ولی یک بار با پینگ 270 میرم تو بازی راحت بازی میکنم.
    به نظر من این که هر چند وقت یک بار میشه درست حسابی بازی کرد یک دلیلش اینه که اینا هی پورتا رو میبندن و باز میکنن یک بار پورت HTTPS رو میبندن باز یک هفته بعد باز میکنن یک بارم پورت UDP رو میبندن که اصلا نمیشه رفت تو بازی من یک جا خوندم که بازی آنلاین فیفا از پورت UDP برای انتقال اطلاعات استفاده میکنه چون سرعتش از پورت TCP بیشتره ولی امنیتش کمتره بازی آنلاینم که امنیت چندانی لازم نداره.
    حالا با خارجیا که خیلی وقته بازی نکردم الان با همین ایرانی ها هم لگ دارم.
    فکر کنم فعلا تا اینترنت اینطوری هست کلا باید بازی آنلاینو بوسید گذاشت کنار چون آدم میره تو بازی لگ میزنه هیچی از بازی نمیفهمه اعصابشم خورد میشه.
    در مورد TTL میشه بگین حدودا باید چند باشه که بشه آنلاین بازی کرد ، یا برای هر کس فرق داره نمیشه یک رنج خاصی براش تعیین کرد؟

خیر. اینجوری که شما میگی نیست.
    شما هر کجای مشهد باشی بالاخره همه از یه جا تغذیه میکنند.همه از یه جا پهنای باندشون رو میگیرند.
    ولی چرا اگه مثلا می اومدند و میگفتند مرکز مخابرات استقلال فلان مقدار پهنای باند اختصاصی باید داشته باشه , میشد حرف شما.
    ولی حالا که همه از یه جا تغذیه میشند این حرف منطقی نیست.
    من به خاطر این میگم شاید اینطوری باشه چون 2 سال پیش اگر کسی میخواست از مخابرات بگیره باید تویه منطقش جایه خالی میبود و اگر خالی نبود باید صبر میکرد تا یکی دیگه اینترنت نگیره و پورتشو خالی کنه تا بهش اینترنت بدن ، اون موقع میگفتن ظرفیت هر منطقه 16 هست حالا که اینا کلا کنسل شده و فقط به فکر پول گرفتنن کیفیتو بی خیال شدن همینطور به همه اینترنت میدن و تعداد کاربرا روز به روز زیاد میشه ولی تجهیزاتشون هیچ فرقی نمیکنه همون تجهیزات 2 سال پیش ولی کاربرا 20 برابر شده.
    برای همین من فکر کردم برای هر منطقه تجهیزات جدا دارن ، که با راهنمایی شما فهمیدم اشتباه فکر میکردم.

من خودم قبلا اون موقع که 128 نامحدود هنوز بودش راحت و بدون لگ و اینجور حرف ها میرفتم آنلاین بازی میکردم.
    ولی الان با همین طرح طلایی که مثلا 2 مگ هستش لگ دارم در حد لیگ ان بی ای.
    مهمترین علتش هم همین پینگ است. البته در این بین Packet Lost و یا همون تایم اوت مسئله مهمی است.
    مثلا چرا همین ویدیوهای یوتوب رو نمیشه مثل آدم نگاه کرد ؟ به خاطر همین پینگه که بالاست.
    برا منم دقیقا همین طور بود منم تقریبا یک سال پیش که اینترنت بعثت داشتم راحت آنلاین میزدم حتی با خارجی ها بدون لگ ولی الان دیگه خیلی کیفیتش بد شده فکرم نمیکنم از طرحو اینا باشه طرها هیچ فرقی با هم نداره ، پینگشون یکیه.
    الان کلا کیفیت اینترنت شدیدا اومده پایین ، حالا امیدوارم که درست بشه.

11. این کاربر از erfangame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اقا عرفان شما شبا ازچه لینک هایی بیشتردانلود می کنی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •