والا الان دوستم 512 نامحدود داره و من 1 مگ نامحدود تا الان هیچ مشکلی نداشتیم
والا الان دوستم 512 نامحدود داره و من 1 مگ نامحدود تا الان هیچ مشکلی نداشتیم
دوست عزیز ممنون میشم واسه منم بفرستی طرح ها رو.
سرعت من باورنکردنیه طرح طلایی روز حدودا 60 سرعت خیلی بالا و پایین میشه شب 10 تا 20 ثابت هم نیست حتی 5 یا 0 میمونه اونم لینک مستقیم درجه 1 چرا اینطوریه فقط من این سرعت دارم نویز هم ندارم لطفا جواب بدین
کلا شما روی خط فیبرنوری میتونید نامحدود بدید طرح های اسیاتک کاربر اسیا میشیم منکه اسیا داشتم گفتن روی خط فیبر نوری نمیشه 256 نامحدود چقدر خوب بود![]()
Last edited by WHICH1; 29-06-2013 at 10:59.
سلام کلا اینترنت ایران وضعیتش خرابه از نظر بنده ولی متصفانه تو ایران فیبر نوری نامحدود روش فعال نمیشه و باید محدود فعال کرد و نوری فقط نامحدود 2 مگ داره اونم که هزینش سنگین هست ولی روی مسی هم نامحدود و هم محدود جواب میده
آقا ممنون از اینکه طرح ها رو فرستادی
چند تا سوال :
1- آسیاتک رو فیبر نوری جواب میده ؟ آخه میگن فیبر نوری فقط باید مخابرات بگیره - من مشترک مخابرات استقلالم.
2- این طرح های نامحدودش رو هم میشه گرفت واسه فیبر نوری ؟
3- سرعتش واقعآ همونیه که نوشته ؟ الان طرح طلایی مخابرات دارم , یک هفته میشه سرعتش درست شده.
سرعت الان من طرح طلایی (طرح دزدی طرح پوسیده ) از دست این ها سردرد شدم خوبم نمیشه حوصله جروبحث زنگ هم ندارم
![]()
Last edited by WHICH1; 29-06-2013 at 11:21.
سلام متسفانه فیبر نوری فقط مخابرات جواب میده روش
اقا شبانه ات چطوره؟
منم منظورم همون EA بود با این وضع اینترنت که نمیشه تو گیم رنجر بازی کرد.
و منم دقیقا مثل شما هستم یک بار با پینگ 130 میرم تو بازی هیچ لگی نداره ولی یک بار با پینگ 270 میرم تو بازی راحت بازی میکنم.
به نظر من این که هر چند وقت یک بار میشه درست حسابی بازی کرد یک دلیلش اینه که اینا هی پورتا رو میبندن و باز میکنن یک بار پورت HTTPS رو میبندن باز یک هفته بعد باز میکنن یک بارم پورت UDP رو میبندن که اصلا نمیشه رفت تو بازی من یک جا خوندم که بازی آنلاین فیفا از پورت UDP برای انتقال اطلاعات استفاده میکنه چون سرعتش از پورت TCP بیشتره ولی امنیتش کمتره بازی آنلاینم که امنیت چندانی لازم نداره.
حالا با خارجیا که خیلی وقته بازی نکردم الان با همین ایرانی ها هم لگ دارم.
فکر کنم فعلا تا اینترنت اینطوری هست کلا باید بازی آنلاینو بوسید گذاشت کنار چون آدم میره تو بازی لگ میزنه هیچی از بازی نمیفهمه اعصابشم خورد میشه.
در مورد TTL میشه بگین حدودا باید چند باشه که بشه آنلاین بازی کرد ، یا برای هر کس فرق داره نمیشه یک رنج خاصی براش تعیین کرد؟
من به خاطر این میگم شاید اینطوری باشه چون 2 سال پیش اگر کسی میخواست از مخابرات بگیره باید تویه منطقش جایه خالی میبود و اگر خالی نبود باید صبر میکرد تا یکی دیگه اینترنت نگیره و پورتشو خالی کنه تا بهش اینترنت بدن ، اون موقع میگفتن ظرفیت هر منطقه 16 هست حالا که اینا کلا کنسل شده و فقط به فکر پول گرفتنن کیفیتو بی خیال شدن همینطور به همه اینترنت میدن و تعداد کاربرا روز به روز زیاد میشه ولی تجهیزاتشون هیچ فرقی نمیکنه همون تجهیزات 2 سال پیش ولی کاربرا 20 برابر شده.
برای همین من فکر کردم برای هر منطقه تجهیزات جدا دارن ، که با راهنمایی شما فهمیدم اشتباه فکر میکردم.
برا منم دقیقا همین طور بود منم تقریبا یک سال پیش که اینترنت بعثت داشتم راحت آنلاین میزدم حتی با خارجی ها بدون لگ ولی الان دیگه خیلی کیفیتش بد شده فکرم نمیکنم از طرحو اینا باشه طرها هیچ فرقی با هم نداره ، پینگشون یکیه.
الان کلا کیفیت اینترنت شدیدا اومده پایین ، حالا امیدوارم که درست بشه.
اقا عرفان شما شبا ازچه لینک هایی بیشتردانلود می کنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)