4 تا عینک سه بعدی پسیو , 2 تا عینک دوال پلی , یک عدد کنترل یونیورسال و یک عدد کنترل ماجیک
4 تا عینک سه بعدی پسیو , 2 تا عینک دوال پلی , یک عدد کنترل یونیورسال و یک عدد کنترل ماجیک
با وجود wifi که با سرعت خیلی بیشتری انتقال می ده دیگه نیازی به بلوتوث نداره در ضمن برای لب تاب و pc های جدید هم میتوان از hdmi استفاده نمود.
wifi , hdmi که همه تلوزیون های ال جی اسمارت داره کلی گفتم
فکر کنم باید 76100 نصف قیمت بفروشه بعد بره دو میلیون بذار روش بده 86000![]()
سلام من می خوام la8600 رو از بانه بخرم، می شه لطفا راهنمایی کنید که وقتی آوردنش چه تستی بگیرم چون تا نیم ساعت وقت تست می دن. در ضمن بعضی از فروشگاه می گن که یه مدل اصلی دارن و یک مدل معمولی که تفاوتش حدود 300 هرارتومن تقریبا
کسی می دونه چه جوری میشه تشخیص داد کدوم اصلی؟
با تشکر
دوستان من امروز یه 47la8600 خریدم از پیرانشهر که مثل بانه هست
4تا عینک 3 بعدی داره و دو تا دوال پلی ولی یه دونه کنترل جادویی داره
کنترل معمولی نداره؟
چرا کسی از این بانه ای ها یا همون بدون گارانتی ها نخریده ؟بگه دو تا کنترل داره یا فقط یدونه؟
خب کنترل معمولی راهم 70تومان میگفت طرف اصلی ماله اون تلویزیون هاش بود که تو ویترین گذاشته بود
من به خیلی از این فروشگاه ها این چند وقته زنگ زدم. 3 - 4 تاشون می گن که ما دو مدل داریم. یک سریش از فروشگاه ال جی امارات وارد شده که دو تا کنترله هست (هم مجیک کنترل و هم یونیورسال) و برچسب ال جی امارات داره و قسم می خورن کهپنلش کره ای هست.
یک سری دیگه هم دارن که میگن از کردستان عراق وارد شده که بیشتر جاها دارن و تک کنترل هست (فقط مجیک کنترل) و می گن پنلش چینی که قیمتش هم حدود 300 تومن ارزونتر. یعنی همه چی تقریبا یکی فقط پنلش فرق می کنه.
خلاصه هنوز نتونستم تصمیم بگیرم.
البته بگم که خیلی ها هم می گن این حرف ها چرت و پرتهمشون یک جنس و فرقی نداره.
البته هم la8600 هست و هم la8600V
فرقشون چی هست؟
سلام.خیلی فوریه.مدل la62100 ال جی دانگل داخلی وای فای داره؟
یا باید یه روتر یا مودم بهش نصب کرد؟
اقا وقتی با تی وی دنبال مودم ام میگردم پیدا نمیکنه.چرا؟دانگل نداره؟
Last edited by roozbeh1580; 02-12-2013 at 21:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)