انقدر نازک و سبکه که وقتی تو جیب شلوار لی هستش اصلا احساسش نمیکنم!!
انقدر نازک و سبکه که وقتی تو جیب شلوار لی هستش اصلا احساسش نمیکنم!!
باو نشنوید 4اینچ
گوشی خوش ساخته و سبک ! اندازه یک N73 وزن داره و اگر به جای شلوار لی شلوار غواصی نخریده باشید بلی جا میشود![]()
قیمت جدید تو تهران میخوام کسی خبر داره؟(پایین ترین)
منتظر ویو3 بودم که حالم بد شد با اون مشخصاتش...
دوستدار شما یاشار
دوستان مشکل دقت GPS گوشی که بعضی سایت ها مطرح کرده بودن اوائل ... با ارتقا نرم افزاری حل شده یا نه؟
دوستان یه سوال در مورد رام فارسی !
رام من رام خاورمیانه و نسخه XXKF1 هسش که به نظرم قدیمه ! موردی هم که حالم رو گرفته نداشتن بعضی تنظیمات از جمله Screen mode هست !! حالا میخوام رام رو عوض کنم دوستان میگن که رام 2.3.4 تمام مشکلات گرما و اینارو حل کرده اما فارسی نیست منم نمیخوام از رام کاستوم استفاده کنم ! آیا رام جدید عربی که 2.3.3 هست مشکلات رو حل کرده ؟! در کل رامم رو عوض کنم یا فرقی نداره به حالم ؟! برا 2.3.4 فارسی ساز هست که روت نخواد ؟!
کی گفته 2.3.4 فارسی نیست؟ چند صفحه قبل منو حمید رام 2.3.4 فارسی معرفی کردیم که
بله 2.3.3 ورژن جدید مشکل داغی نداره
2.3.4 های کاستوم اکثرا هم روت هستن هم فارسی
صد در صد رام رو عوض کن![]()
ممنون آقا مهدی . بله یادمه معرفی کردید رام رو اما من نمیخوام کاستوم باشه ، رام اصلی بدون تغییر میخوام .کی گفته 2.3.4 فارسی نیست؟ چند صفحه قبل منو حمید رام 2.3.4 فارسی معرفی کردیم که
بله 2.3.3 ورژن جدید مشکل داغی نداره
2.3.4 های کاستوم اکثرا هم روت هستن هم فارسی
صد در صد رام رو عوض کن![]()
پس اگه من رام عربی JPKH1 2.3.3 رو نصب کنم دقیقا مثل 2.3.4 اروپا مشکل گرمی و باطری حل شده ؟! اصلا آخرین عربی اینه ؟
در کل فرق بین 2.3.4 اروپا با 2.3.3 در چیه ؟!
KH1 اصلا گرما تولید نمیکنه!
منم دقیقا مشکل این دوستمون mf.designing رو دارم .
الان 2.3.3 روی گوشیم نصبه و بدون مشکل از فارسی پشتیبانی میکنه .
ولی الان مشکل داغ کردن گوشی رو دارم ، میخوام به 2.3.4 آپگرید کنم و نمیخوام رام کاستوم باشه .
سامسنگ رام اصلی 2.3.4 بیرون نمیده که از فارسی پشتیبانی کنه ؟!
منظورم اینه که منتظر همچین نسخه ای باشم یا باید یکی از رام های کاستوم رو نصب کنم ؟!
ممنون می شم دوستان خیلی جامع راجب مشکلی که دو دوستمون گفتن توضیح بدن، چون واقعا تو آپگرید فریمورامون موندیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)