تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 317 از 325 اولاول ... 217267307313314315316317318319320321 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 3243

نام تاپيک: German Truck Simulator

آخر فروم باز hamed30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

اگه دانلود منیجر دارید شبها هم دانلود رایگان هست خوب بذاریدش شب دانلودش کنه.
    آره کرک یه چیزایی براش هست سریال . . .
    ورژنش چنده؟
    حقیقتا نمی دونم ورژنش چنده تو تورنتش هیچی ننوشته بود! تنها جایی هم که تونستم پیداش کنم واسه دانلود همون تورنت بود تو سایت isohunt که هم سرعتش خوب بود هم ف ی ل نبود . می تونستم شبانه بذارم دانلود ولی طاقت نداشتم می خواستم سریع دانلودش کنم تا نصفه هم رفت ولی دیدم خیلی گرون در میاد گفتم بیخیال بذار نصفه باقیش باشه شبانه دانلود شه .
    اینجور که شما میگی باشه gts = uninstall بریم سراغ R N R

اگه نباشه جاش خالی می مونه nice 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

حقیقتا نمی دونم ورژنش چنده تو تورنتش هیچی ننوشته بود! تنها جایی هم که تونستم پیداش کنم واسه دانلود همون تورنت بود تو سایت isohunt که هم سرعتش خوب بود هم ف ی ل نبود . می تونستم شبانه بذارم دانلود ولی طاقت نداشتم می خواستم سریع دانلودش کنم تا نصفه هم رفت ولی دیدم خیلی گرون در میاد گفتم بیخیال بذار نصفه باقیش باشه شبانه دانلود شه .اینجور که شما میگی باشه gts = uninstall بریم سراغ R N R
    دوست عزیز شما GTA رو دارید؟
    مفتش هم گرونه من GTA SA رو که بازی کردم دیگه از هر چی GTA بدم می یاد.آخه هیچی نداره نه گرافیک نه انیماتور نه داستان صافی داره فقط تنها چیزی که پسندم بود وسایل هوایی بود.
    یه بازی اینجوری میخوای فقط MAFIA II (گانگستری) نسخه قبلیش یعنی 1 رو (دوبله فارسش رو) قبلا بازی می کردم یادش بخیر با برو بچ جمع شدیم قسمتهاییش رو به زبان محلی دوبله کردیم (کرکر خنده بود).نسخه دوش هم واقعا قشنگه دارمش. خوب بذار عکس از Rig n roll گرفتم بذارم برا بر بچ:
    طرف زنگ زد گفت بیا اداره پلیس رفتم نم چی بهم گفت اولین مرحله اصلی رو که بردم یه نفر که نیاز به کمک داشت رو از دست دو نفر نجات دادم با کامیونشون افتاده بودن دنبال کامیونم با اسلحه.فکر کنم بخاطر این بود.

راستی میگم بازیش باب دوبلس صداهاش هم بازن WAV.
    Last edited by nice 2000; 24-05-2012 at 22:20.

3. این کاربر از nice 2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

مفتش هم گرونه من GTA SA رو که بازی کردم دیگه از هر چی GTA بدم می یاد.آخه هیچی نداره نه گرافیک نه انیماتور نه داستان صافی داره فقط تنها چیزی که پسندم بود وسایل هوایی بود.
    یه بازی اینجوری میخوای فقط MAFIA II (گانگستری) نسخه قبلیش یعنی 1 رو (دوبله فارسش رو) قبلا بازی می کردم یادش بخیر با برو بچ جمع شدیم قسمتهاییش رو به زبان محلی دوبله کردیم (کرکر خنده بود).نسخه دوش هم واقعا قشنگه دارمش. خوب بذار عکس از Rig n roll گرفتم بذارم برا بر بچ:
    طرف زنگ زد گفت بیا اداره پلیس رفتم نم چی بهم گفت اولین مرحله اصلی رو که بردم یه نفر که نیاز به کمک داشت رو از دست دو نفر نجات دادم با کامیونشون افتاده بودن دنبال کامیونم با اسلحه.فکر کنم بخاطر این بود.

راستی میگم بازیش باب دوبلس صداهاش هم بازن WAV.
    این طور که شما میگی که خیلی خیلی بازیه توپیه من همینطوری عاشقش شدم
    من از کجا گیرش بیارم؟
    ماله چه سالیه ؟
    حجمش چقدره؟؟
    من موندم شما که اینو داری چه طوری دلت میاد german truock رو بازی میکنی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

WAV.
    بابا کی گفت gta دقت کنین نوشتم gts یعنی german truck simulator .
    مافیای 1 رو دوبله فاریش رو منم بازی کردم خیلی خاطره دارم ازش حالا بگزریم یکی از دوستان تو تاپیک euro truck 2 واسم نوشته که rig n roll به گرد پای gts نمیرسه بیخیالش بشم .؟!!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

بابا کی گفت gta دقت کنین نوشتم gts یعنی german truck simulator .مافیای 1 رو دوبله فاریش رو منم بازی کردم خیلی خاطره دارم ازش حالا بگزریم یکی از دوستان تو تاپیک euro truck 2 واسم نوشته که rig n roll به گرد پای gts نمیرسه بیخیالش بشم .؟!!
    ا ببخشید عجب اشتباهی شد.

چی؟
    آخه ژرمن تراک در مقابل rig'n'roll کدوم یک از اینارو داره؟

german truck موتور سایه زنی داره؟
    کامیون هاش انقدر طبیعین؟
    واقعا مقیاس اجسام داخلش رعایت شده؟
    عوارض طبیعیش به پای rig'n'roll میرسه؟
    اصلا اون راننده ی در پیت gts ا داخل ماشین پاشو میزاره بیرون؟
    اصلا شما یک نور واقعی داخل gts می بینید بجز خورشید؟ (که اون هم سایه نداره)
    تو Rig'n'roll هیچ جاده ای شبیه به جاده دیگه ای نیست برعکس ژرمن تراک حوصلت سر میره تو جاده.مجبوری آهنگ یزاری.
    آخه اون ماشین رو هر چی بکوبیش تو دیوار شیشش هم نمیشکنه.نور لامپش که فقط یه عکسه.
    گلگیر هاش حالت soft body دارن؟نور لامپش که فقط یه عکسه.
    (حالا نمیخوام برتری های جزئیش رو نسبت به gts بگم وگرنه فکر کنم یه صفحه بشه)

اصلا وایسا بینم Rig'n'roll به گرد پای gts نمیرسه. نفس کش. کی اینو گفته؟ یه بحححث داغی باید باهاش بکنم.

بابا scs soft ware معلوم نیست خودشو مسخره کرده بلا نسبت دیده بازی به این سبک نیست هر چیزی دلش می خواد می سازه.اتفاقا خوبه که یه رقیب براش پیدا شده.
    به شباهتهای یورو تراک 2 و rig'n'roll نگاه کنید.
    شاید یورو تراک 2 رقیب rig'n'roll باشه.نمیدونم چرا طرفداراش کم هستن و بازیش ناشناختس.
    منم دفعه اول نصبش کردم زیاد خوشم نیومد ولی یه مدت بعد دوباره نصبش کردم اون موقع فهمیدم چه بازی قشنگیه آره ممکنه تو نگاه اول بازی جالبی به نظر نیاد اما بعدش می فهمی که واقعا قشنگه.

باورت میشه تصادفی کردم علامت باتری ماشین رو صفحه داشپورت روشن شد محلش نزاشتم دیدم وسطا راه ماشین خاموش کرد روشنم نمی شد (باطریش داغون شد) زنگ زدم road service.
    Last edited by nice 2000; 25-05-2012 at 20:54.

7. 2 کاربر از nice 2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

کسی لینک دانلود این بازی rig'n'rol رو نداره ؟؟ انگار بازی جالبیه

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    دزفول - اهواز

پيش فرض

رفتم San Diego ساندیگو شهر قشنگی بود هیفم اومد عکسشو نذارم براتون:

آغا مهدی یکی از دوستامون داره این بازی رو دانلود می کنه اگه مشکلی نداشت خدمت دوستان عرض می کنیم.

10. 2 کاربر از nice 2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

خوب شما لینک دانلود رو بده من منم دانلود کنم ....من هم سرعتم بالاست هم نا محدودم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnT!me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

آقا لينكشو بزارين !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خيلي باحاله !!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

آقا لينكشو بزارين !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خيلي باحاله !!!!!!!!!!!!!
    من دارم با تورنت دانلودش میکنم هنوز دانلودش تموم نشده اجازه بدین دانلود شه اگه مشکلی نداشت شما هم دانلود کنید . تورنتش رو هم براتون میزارم با utorrent یا هر تورنت دیگه ای می تونید دانلودش کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •