سلام
بله بازی گیم پلی عالی داره
امتیاز خوبی هم گرفته
2 تا دی وی دی هم داره
سلام
بله بازی گیم پلی عالی داره
امتیاز خوبی هم گرفته
2 تا دی وی دی هم داره
یه سوال دوستان من هر جا میرم یه سری درگیر میشم اما واقعا نمی دونم باید دقیقا چکار کنم خط داستانی بازی رو نمیگیرم
میشه در رابطه با خط داستانی بازی یکم منو راهنمایی کنید ؟
باید کدوم قلعه ها رو برم و اینجور چیزا
بچه ها تو این College of Winterhold باید چیکار کنم؟ رفتم بالای اون قله با اژدها حرف زدم الان فرستادتم College of Winterhold اما درش بستش و کلید میخواد .چیکار کنم؟
سلام
دوستان اين بازيم مثل DA هر تصميمي بگيري تو روند بازي تأثير داره؟ من تازه ميخوام بازي رو شروع كنم و فقط چند بار بازي كردن ندارم ميخوام بهترين تصميم هاي تو بازي رو بدونم اگه ميشه راهنمايي كنيد
Sent from my iPod touch using Tapatalk
به اون زنه روی پل باید shout نشون بدی تا بره درو واست بازکنه
اتفاقا منم همینجام
چطور باید shout نشون بدم؟؟اصلا یعنی چی؟
جالبه! از بس خسته شدم و ندونستم چیکار باید بکنم، از رو همونجا پریدم تو آب !عجب فاصله ای داشت و بعد انقدر رفتم رفتم و رفتم از شانس و بدون اینکه اصلا چیزی از قبل بدونم یه غاری دیدم و واردش شدم یکی از این پیر مردای گری بردز توش بود که ازش آدرس الدر اسکرول رو پرسیدم و بعد رو نقشه علامت زده شد رفتم با هزار بدبختی تو یه کارخونه ای بود با رباتها و عنکبوت های آهنی و اینجور چیزا با مکافات خودمو بعد از فکر کنم 3 ساعت رسوندم به یه جای رویایی و از اونجا اسکرول رو پیدا کردم بردم پیشه اژدهای بالای کوه و باهاش حرف زدم
خداییش سخت ترین و خسته کننده ترین بازی که تا حالا دیدم .البته بعد از نیمه جان 1 که 3 ماه پدرمو دراوورد
دیگه نمیخوام ادامش بدم چون توهم پیدا میکنم دو وقتم هدر میره
shout رو با Z میزنی البته نه بطرف زنه!!!!!!!!
shout نباید بزنی که !!!!
یه جادویی ازت میخواد به اسمه Magelight ! اگه هم اون جادو رو نداشتی خودش میفروشه
Shout کجا بود باو ! کالج وینترهولد هیچ کاری با Dragonborn بودنه شما نداره که بخواد Shout ازتون بخواد !!
بچه ها من وقتی میخوام این اژدهای odahvi رو آزاد کنم ( همون که تو قصر یارل گیرش میندازیم و اونم قول میده جای اژدهای بزرگرو نشون بده ) بعد که آزاد میکنم همه به طرفش حمله میکنن و میزننش و اونم باز حمله میکنه
چیکار کنم این یارل و اون زن احمق بهش آسیب نزنن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)