تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 317 از 507 اولاول ... 217267307313314315316317318319320321327367417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سعی کنین اگه آدم خسیسی هستین خساست رو کنار بذارین. در حساب و کتابها همیشه مو رو از ماست نکشین. بعضی وقتها بعضی جاها بقیه پولتون رو نگیرین.یا اگه یه چیزی دارین که بقیه هم دوست دارن استفاده کنن بهشون بدین. از اینکه بخواین خودتون به تنهایی و در خفا ازش استفاده کنین خیلی لذتش بیشتره. من خودم تا چند وقت پیش این مشکل رو داشتم. از روزی که تصمیم گرفتم دیگه بذارمش کنار خیلی راحت تر زندگی میکنم و در ضمن خدا رو شکر هر چی رو که بیخیال میشم چند برابرش دستم میرسه . ولی البته بخشش هم باید بجا و هم به اندازه باشه

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

تورو خدا وقتي چيزي رو در دست كسي ميبينين و ميخواين ازش قرض بگيرين اول ازش بپرسين كه آيا مال خودته يا نه ؟ همينطوري مستقيم بهش نگين كه امانتش بده به من ! آدم نميتونه چيزي كه مال خودش نيست رو به كسي امانت بده كه. الان يكي از دوستام ميخواست كتاب ازم قرض بگيره با كلي خجالت و شرمندگي اومد گفت ميشه كتابت رو يه هفته بهم قرض بدي تا مال خودم كه ويرايش قبلي هست رو اديت كنم؟؟ منم مجبور شدم روشو زمين بندازم چون كتاب مال من نبود ! هم من خجالت كشيدم هم خودش =/

3. 10 کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اگه دزدگیر ماشینتون مشکل داره تا جایی که میتونین ازش استفاده نکنین . چون اگه یه دفعه بیخود و بیجهت یه جا صداش در بیاد و خود شما هم اونجا نباشین یه بلایی سر ماشینتون میاد. یا لاستیکش پنچر میشه یا یه آجر میاد وسط شیشه ماشین.البته برای خود من دومی اتفاق افتاد . با آجر زدن وسط شیشه جلو ماشین 100000 تومن برام آب خورد. خدا لعنتش کنه ...

5. 10 کاربر از negar56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ziba12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

همیشه هنگام رانندگی هیچوقت پشت سر تاکسی و اتوبوس ها رانندگی نکنید ، این ها یکسره توقف و حرکت میکنند و یکدفعه ترمز میزنن

همیشه وقتی به بریدگی در خیابون میرسید اول بزارید طرف حرکت کنه چون خیلی از تصادفات به خاطر این مساله هست که هر دو میخوان زود تر حرکت کنن و در بریدگی های خیابون با هم تصادف میکنن

7. 10 کاربر از ziba12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

هیچ وقت و هیچ زمان با کسیکه میبینید رفتار و روش زندگی خیلی درست نیست دوست صمیمی نشین حتی برای مدت کوتاهی!!

چون همون طور که برای خواسته هاش پا روی دین و روش زندگیه درست گذاشته همون طور روی شما میزاره و ابروتون رو میبره!!!

موفق باشید

9. 12 کاربر از salar79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

آدم حسود واسه به بدست آوردن لذت یه لحظه خیلی کوتاه،لذت لحظه به لحظه هاش رو از بین مبیره...

11. 10 کاربر از farid0485 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تا مسئله را درست نفهمیدید داد و بیداد راه نیاندازید اول خوب مسئله را در آرامش بفهمید بعد واکنش مناسب را انتخاب کنید و به آن عمل کنید!

در نشان دادن خشم‌تان اصلاً عجله نکنید!

(ادم سر سوء تفاهم میتونه با دیگران دعوا و درگیر بشه)

13. 6 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال salar79's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اینقدر نگید چرا ما باید تاوان کار حضرت آدم رو پس بدیم!!
    چون خدا:

بهشت رو از ما گرفتن تا بهشت ساختن رو یاد بگیریم!

15. 4 کاربر از salar79 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

با سلام .

خبر هاي جاهاي مختلف رو هيچ وقت جلو بچه ها نگيد ..... اون ها هم از شما ياد مي گيرند خبرهاي خانه خودتون رو جاهاي ديگه مي گن ....

=============

اگر ميخوايد زندگي راحتي داشته باشيد تا مي تونيد توقع خودتون رو از ديگران كم كنيد ....
    Last edited by skyzare; 06-08-2013 at 18:01.

17. 11 کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

برای پاک کردن چربی که روی شیشه جلو وعقب ماشین از داخل میشینه از بخارشو استفاده کنین . به راحتی با زدن بخارشو و کشیدن دستمال تمیز میشه.احتیاج به هیچ شیشه پاک کنی هم نیست

19. 6 کاربر از negar56 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •