براش فرقی نداره
پس یه ایفون 5 ۶۴ گیگ بخره یا htc one
بهتره باهاش اول کار کنه
[QUOTE=salar79;7923340
نوت 3 یه خورده زیادی بزرگ نیست[/QUOTE]
فعلا هیچ گوشی ای به پای note3 نمیرسه
امکانات و سخت افزار و صفحه نمایش بی نظیری داره
بقیه گوشی ها معمولا یه ضعفی دارن
آیفون 5s دوربین ضعیفی داره و صفحش کوچیکه و چیز اضافه ای نسبت به 5 نداره!
g2 پشتیبانی خوبی نداره و مموری کارت نمیخوره
z1 حاشیه کنار صفحه نمایشش زیاده و وزنش هم زیاده و زاویه دید جالبی نداره
s4 بد نیست...مدل 8هسته ای افتضاحه...مدل 4هسته ای بهتره....ولی خب نسبت به بقیه سخت افزار ضعیف تری داره!
من باشم note3 میگیرم یا الجی g2
g2من خودم بین G2 یا S4 چهار هسته ای گیر کردم نمیدونم کدومشون رو بگیرم؟ نظر شما چی هست به نظرم از ایفون 5 بهتر هستن
Last edited by 5ajad; 11-10-2013 at 19:59.
با این قیمت ، این مشخصاتی که میخوای پیدا نمیشه یه 500 ت دیگه باید بذاری روش تا بتونی گوشی با صفحه بیشتر از 4 اینچ و سی پی یو 1 گیگ بخری
سلام دوستان.
میخوام ی گوشی اندرویدی بخرم تا 1 میلیون نظرتون چی هست گوشی قشنگ خوش دست کیفیت.دوربین.صدا.صفحه بزرگ باشه فرق نمیکنه چه برندی باشه .
نظر من HTC Diser 500 نظر شما دوستان عزیز چیه؟؟؟؟
با عرض عذر خواهی از اساتید انجمن
شما که میخوای یه میلیون پول خرج کنی 200 دیگه بذار روش سامسونگ گلکسی اس 3 بگیر (خدای گوشی تو این رنج قیمت هم قشنگه هم خوش دسته دوربینش هشته اما از سیزده مگاپیکسلی های سونی سرتره صفحه خیلی گنده صدا عالی باتری محشر ، از حق نگذریم فقط کیفیت ساختش یکم نا امید کنندست چون پلاستیکیه که اونم در برابر مزیت هایی که داره به چشم نمیاد) !! اگه توانایی نداری htc one x یا بهتر از اون samsung s4 min اگه بازم ارزونتر خواستی گوشی های سونی مثل v و tx بد نیستن اما این گوشی که خودت معرفی کردی هرچی دو دوتا چهارتا میکنم چیز خاصی نداره که بخوای بخاطرش 800 پول بدی. آدم یا خرج نمیکنه یا اگه خرج کرد یه چیز درس حسابی برمیداره
Last edited by NIMA.GNI; 13-10-2013 at 22:45.
دیزایر 500 پیشنهاد نمیشه...
سلام دوستان من یه گوشی اندروید میخوام بین 500 تا 700 بیشتر نظرم رو sony سری xperia بود ولی الان میبینم گوشیهای huawei امکاناتش بیشتره و قیمتش کمتر دلیلش چیه؟لطفا راهنمایی کنید.ممنون.
پیشنهاد میکنم اصلا به هوآوی فکر نکنی ، دیزاین گوشی هاش خوبه قیمتشم خوبه اما یه چیزایی کم داره نسبت به گوشی های دیگه!! من زیاد باهاش کار نکردم اما یه کپی پیست ساده ش کلی دنگ و فنگ داره ، کلا هوآوی خوب کار کرده اما یه چیزای ساده رو از قلم انداخته!!
همون سونی اکسپریا بگیر خیلی بهتره بدنه شم مقاوم تره
سلام nexus 4 با توجه به قیمتش ارزش خرید داره؟
و اینکه تا یه میلیون و دویست چه گوشی ای پیشنهاد میکنید؟
اولویتهام:
1. سیستم عامل اندروید
2. جنس بدنه پلاستیکی نباشه
3. دوربین حداقل 8 باکیفیت
4. باتری مناسب
لطفا نگید دویست بزار روش فلان گوشی رو بگیر آخرش دیگه یک و دویست بتونم بدم.
Last edited by mka703; 20-10-2013 at 00:38.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)