1.چی میگید شما دو تا؟: دی
2.یه بار دیگه پستمو بخونید من مدتیه لول نمیزنم DotA2 میزنم ولی از اونجایی که هر دو MOBA هستن گفتم اینجا بپرسم.
![]()
1.چی میگید شما دو تا؟: دی
2.یه بار دیگه پستمو بخونید من مدتیه لول نمیزنم DotA2 میزنم ولی از اونجایی که هر دو MOBA هستن گفتم اینجا بپرسم.
![]()
Last edited by Arrowtic; 30-03-2013 at 09:28.
دقیقا ... یه تاکتیکی هست تو team fight ها که میگه first defend then attack که اول از همه تا حد ممکن عقب می ایستن تا دشمنها موقع حمله سوتی بدن بعد ضد حمله میزنند(مثلا ulti شون هدر بره یا مانا شون تموم بشه یا...). ولی متاسفانه بعضی اوقات ممکنه یکی از هم تیمی ها سوتی بده و موقع حمله اونها بره تو شکمشون بعد که کشتنش میگه نووبا چرا کمکم نکردینwhy should they attack first? "because offense is the best defense" & our team mates are scared like chicken in their opinion
باور کنید من تازگیا مثله چی میترسم کلاینتو باز کنم بخدا
بابا دیروز آپ داده بود باز الانم داده خوب چه کاریه فکر ما ایرانیارو با این نته زغالی نمیکنن
هی وای من داره با 96 آپ میکنه خخخخخخخخخخخخخ![]()
riot برای بار دوم تخفی گزاشته رو rune page ها, با پول 1 دونه میتونی 2 تا رون پیج بخرید. از دست ندید این فرصتو! از تابستون پارسال تا حالا این بار دومه.
به نظر منم فرصت خوبیه من خودم ip که واسه zac جمع کرده بودم رو دادم 2 تا رون پیج گرفتم فقط 6 روز دیگه بیشتر فرصت نداره اگر ip کم دارید تو این چند روز جورش کنید
ای بابا من که دیروز 150 مگ آپدیت کردم بعد 1 دست بازی کردم و رفتم مهمونی و امروز ساعت های 3 اینا اومدیم باز زدم برم یه چند دست بازی کنم دیدم آپدیت میخواد باز کلا چند مگ هست ؟
ایول منم rune page خریدم.خیلی حال داد.هر کی نخریده سریع بره بخره که یه فرصت استثناییه.
باز هم از این خبرا بود اینجا بگید.شاید بعضیا store رو چک نکنن.ممنون.
خدایی خیلی زوره از دیروز 250 مگ رفته این مبین نت هم که هر گیگ 8500 کرده دیگه اعصابم خورده !
رفتم مخابرات بگیرم گفتن پورت های طرف های شما پوره 2 ماه دیگه که خالی شد یکم ، بهتون زنگ میزنیم ! نت مخابرات خدایی خیلی مفته و ارزون 1 ماهه 512 نامحدود 24 تومن
حالا میخوام بدونم نت مخابرات واسه لول خوب هست ؟ میشه باهاش بازی کرد ؟ پینگتون با مخابرات چنده تو بازی ؟
............
خدا رو شکر که پارت اولش لول 50 مگ بود و دومی 1 مگ بود الان 1 مگ تموم شد من برم گیم بای !
من صبح آپدیت کردم جدیدا جای شبا بعد از ظهرا می خوابم
بعد اینکه آپدیت تموم شد یه اروری اومد که دیروز یکی از بچه ها گفته بود چطوری حل می شه مجبور شدیم کلی هم به خاطر اون دانلود کنیم حالا دعا کن واسه شما اینطوری نشه
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)