لطفا دقیق تر توضیح بدین یعنی چی؟؟؟مگه i5 چند هسته واقعی و چندتا مجازی داره؟کمککککککککککک
لطفا دقیق تر توضیح بدین یعنی چی؟؟؟مگه i5 چند هسته واقعی و چندتا مجازی داره؟کمککککککککککک
خوب که توضیح مفصل میدم:
ببین هر cpu وقتی یک هسته ای هست(قبل از سری core 2 duo ) فقط میتونه یدونه کار رو تنجام بده در نتیجه cpu ها رو انقدر سریع میسازن که شما این وقفه در کار رو متوجه نشید.
اینتل برای اینکه سرعت و تعداد پردازش های هم زمان رو بالا ببره اومد سری های Core 2 duo و core 2 quad رو ساخت که به ترتیب 2و 4 هسته داشتن. مصرف cpu های core 2 quad نسبتا بالا بود برای اینکه اون هارو بهینه کنه اومد cpu های Core i5 رو طراحی کرد که در مدل هاییش که تو لپ تاپ هست 2 هسته ی واقعی داره که باتری کمتری مصرف کنه و وقتی که پردازش ها زیاد میشه یه over clock بی خطر رو ه صورت اتوماتیک انجام میده که میشه 4 هسته ای. برای همینه که cpu های جدید رو 2 تا فرکانس براشون مینویسن
cpu لپتاپ شما 2 هسته ی واقعی و دو هسته ی مجازی داره
چه کاری توی این 1 ساعت و 37 دقیقه باهاش انجام میدادید؟
بله همونطور که گفتم همه i5 ها دو هسته ایی هستند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی همه i5ها دوتا واقعی و دوتا مجازی دارن؟یعنی این طبیعیه؟حالا که جمع این دوتا میشه 4تا چرا اسمشو نذاشتن i4 ؟
یه جا خوندم i5 ها دو سری 600 و 700 دارن.متن زیر رو بخونید:
پس حضور فناوری HTT در پردازنده های دو هسته ای سری 600 از خانواده Core i5 ها به این معناست که امکان انجام همزمان چهار عمل در این پردازنده ها وجود دارد. در حال حاضر شش پردازنده مختلف در لیست Core i5 های سری 600 اینتل دیده می شود که بین 3.2 تا 3.6 گیگاهرتز سرعت دارند همگی دو هسته ای بوده و همگی با فناوری 32 نانومتری ساخته شده اند. حافظه کش 4 مگابایتی نکته مشترک دیگر در مورد این مدل هاست. یک قابلیت منجصر به فرد دیگر در سری 600 پردازنده های Core i5 به هسته گرافیکی جداگانه ای باز می گردد که در قالب این مدل ها جاسازی شده است این هسته گرافیکی جداگانه در صورت پشتیبانی مادربورد از این تکنولوژی، نیاز به استفاده از یک کارت گرافیک جداگانه را کاملا مرتفع می سازد و به همین علت برای بخشی از کاربران که نیاز چندانی به استفاده از گرافیک بالا ندارند این هسته گرافیکی به صرفه جوئی مختصری در هزینه تمام شده منجر می شود.
اما در آن سوی میدان سری 700 پردازنده های Core i5 با چهار هسته پردازشی و بر پایه پلتفرم Lynnfileld قرار دارند این سری از پردازنده ها برخلاف تصوری که از نام آنها در ذهن ایجاد می شود با احتساب تعداد هسته ها تا حدودی از مدل های سری 600 ارزان تر هستند جائیکه مدل های 4 هسته ای سری 700 اغلب هم قیمت مدل های 2 هسته ای سری 600 به فروش می رسند. سه مدل حاضر در این خانواده که 2.66، 2.4 و 2.8 گیگاهرتز سرعت دارند همگی 4 هسته ای با فناوری 45 نانومتری بوده و 8 مگابایت حافظه کش در خود جای داده اند. اما دو نکته ای که سری 700 را در رده قیمتی پائین تری نسبت به دو هسته ای های سری 600 قرار داده است نبود فناوری HTT در این مدل ها و حذف هسته گرافیکی جداگانه ای ست که در مدل های سری 600 دیده می شود. البته با اینکه ظاهرا نبود HTT بعلت حضور چهار هسته واقعی در مدل های سری 700 نباید اختلاف چندان بزرگی را در مقایسه با مدل های دو هسته ای سری 600 ایجاد کند اما عملا بدلیل فرکانس هسته بالاتر در مدل های سری 600 عملکرد این پردازنده ها بهتر از هم خانواده های 4 هسته ای آنهاست. مصرف انرژی بالاتر بعلت تغییر هسته و فناوری ساخت 45 نانومتری سری 700 در مقابل 32 نانومتری سری 600 از دیگر دلائلی ست که برای این افزایش قیمت می توان برشمرد. در یک مقایسه ساده در حال حاضر پردازنده دو هسته ای Core i5 650 با فرکانس 3.2 گیگاهرتز و پردازنده 4 هسته ای Core i5 750 با فرکانس 2.66 گیگاهرتز هر دو قیمتی کاملا نزدیک به یکدیگر و حول و حوش 215 هزار تومان دارند. اعمال قابلیت Turbo Boost برای رسیدن به حداکثر فرکانس با تنها یک هسته فرکانس دو پردازنده فوق الذکر را به ترتیب به 3.46 و 3.2 گیگاهرتز ارتقا خواهد داد. مصرف انرژی در این دو پردازنده نیز به ترتیب 73 و 95 وات است که به روشنی مصرف بالاتر سری 700 را نشان می دهد.
حالا از کجا بفهمیم مال ما 600 یا 700 هستش؟؟؟
در کل چجوری بفهمیم مال ما چندتا واقعی و چندتا مجازی دارهههههههههه؟؟؟
دوستانی که ویندوز 32 بیتی با رم 4 گیگ دارن لطف کنن با برنامه دل ساپورت سنتر یه چک آپ از سیستمشون بگیرن ببینن توی قسمت memory system یا همون قسمت رم ؛ براشون passed میزنه یا failed ?
چون برای من failed زد که فکر میکنم چون ویندوز 32 بیتی فقط 3 گیگ از رم رو میشناسه نتونسته کامل رم رو چک کنه.
تست کنید نتیجه رو اینجا برای بقیه دوستان بنویسید.
سلام بر همگی.
آقا میخواستم این لپ تاپو بگیرم ولی یه چیزی شنیدم که خیلی ناراحتم کرد...
شنیدم که این لپ تاپ خیلی داغ میکنه و به همین خاطرم عمرش کمه آیا این درسته یا نه؟![]()
اون مال دسکتاپه تو لپتاپ سری های 400 و 500 هست
ببینید میزان دوام شارژ یه عوامل زیادی بستگی داره
1. پردازنده لپ تاپتون i5 هست و نسبت به i3 مصرف بالاتری داره
2. نور صفحه خیلی در این موضوع تاثیر میزاره!!!(نور رو به حداقل میزانی که براتون مناسبه قرار بدید)
3. بلوتوث و وای فای هم تاثیر زیادی داره (اگه ازشون استفاده نمیکنید حتما خاموششون کنید)
4. علاوه بر اینها دوام شارژ به کاری که شما انجام میدید خیلی بستگی داره، طوری که دیدن فیلم و انجام بازی خیلی زود باتری رو خالی میکنه و همچنین اجرای چند نرم افزار به طور همزمان (پس حتما برنامه هایی که بهشون احتیاج ندارید رو ببندید، حتی اگه در پس زمینه هستن)
5. اسپیکر هم مصرف بالایی باید داشته باشه
درنهایت باید بگم خودم روی لپ تاپم که i3 هست همه چیز رو حداقل گزاشتم و فقط از اینترنت استفاده کردم برام حدود 3:30 ساعت کارکرد و شارژش به 10% رسید ولی در حالت عادی حدود 2 ساعت کار میکنه (منظورم نور متوسط و روشن بودن وای فای و بلوتوث و استفاده از اینترنت)
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
همونطوری که دوستمون توضیح دادن قلابی نداریم
فکر میکنم فقط 2 تا شرکت تکنولوژیه ساخت پردازنده کامپیوتر رو دارن(Intel , AMD) که با این حساب جایی برای تقلب نمیمونه
[QUOTE=sheytoon001;5963636]ببینید میزان دوام شارژ یه عوامل زیادی بستگی داره
1. پردازنده لپ تاپتون i5 هست و نسبت به i3 مصرف بالاتری داره
2. نور صفحه خیلی در این موضوع تاثیر میزاره!!!(نور رو به حداقل میزانی که براتون مناسبه قرار بدید)
3. بلوتوث و وای فای هم تاثیر زیادی داره (اگه ازشون استفاده نمیکنید حتما خاموششون کنید)
4. علاوه بر اینها دوام شارژ به کاری که شما انجام میدید خیلی بستگی داره، طوری که دیدن فیلم و انجام بازی خیلی زود باتری رو خالی میکنه و همچنین اجرای چند نرم افزار به طور همزمان (پس حتما برنامه هایی که بهشون احتیاج ندارید رو ببندید، حتی اگه در پس زمینه هستن)
5. اسپیکر هم مصرف بالایی باید داشته باشه
درنهایت باید بگم خودم روی لپ تاپم که i3 هست همه چیز رو حداقل گزاشتم و فقط از اینترنت استفاده کردم برام حدود 3:30 ساعت کارکرد و شارژش به 10% رسید ولی در حالت عادی حدود 2 ساعت کار میکنه (منظورم نور متوسط و روشن بودن وای فای و بلوتوث و استفاده از اینترنت)
با تشکر از شما
ولی من اصلا کار خاصی نمی کنم باهاش می خوام بدونم شارژ طبیعیش که شرکت ادعا می کنه همینه که من میگیم؟دوستان دیگه هم همین شارژو دارن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)