تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 317 از 515 اولاول ... 217267307313314315316317318319320321327367417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه MOHSEN_A1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    در کنکور در درس شیمی هم سوال مفهومی مطرح میشه یا نه؟
    یعنی اگر کسی بشینه فقط کتاب درسی را خوب بخونه و قسمت هایی که متوجه نمیشه را بره از روی مبتکران بخونه میتونه 50 درصد شیمی کنکور بزنه؟

متشکرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه petrose.kabir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بله که میتونه
    بنظرم تمام درسنامه های مبتکران رو چند بار بخون اما تستاشو نزن.پاسخ تشریحارو هم نگاه کن.نکاتشو خط بکش.100 میزنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

می شه یکی بگه آخرین تراز و رتبه قبولی واسه رشته داروسازی دانشگاه شهید بهشتی چنده ؟؟؟ (البته آخرین رتبه قبولی دخترا ... پسرا که ماشاالله تا رتبه 900 هم می رن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان
    لطفا یکی کمکم کنه. انگیزم صفره.من درس های پایه رو طبق برنامه کانون خوب خونده بودم روز قبل آزمون دفتر کار در منزل رو هم حل کردم درصد هام خیلی خوب بودن.رفتم سر جلسه به جای اینکه ادبیات 2 رو بزنم اشتباهی 23 رو زدم.بعد از یه ربع تازه فهمیدم.خلاصه کاملا مضطرب شدم.فکر کنین کل زبان رو تو 9 دقیقه زدم(خدارو شکر که اون 100 شد).ولی اومد بازم ترازم خراب شد.با اینکه خوب خونده بودم نتونستم جواب بدم.الان من باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
    Last edited by fmps; 27-03-2011 at 20:23.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

می خواستم تا بقیه کارنامه نذاشتن من هم نذارما. ولی خب چه کنم دیگه

حسابان و فیزیک و دینی رو فکر میکردم بهتر بزنم

6. 5 کاربر از gomnam23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول یه نکته بگم درباره جمع بندی عمومی ها به خاطر حرف دوستمون petrose.kabir

ایشون درست میگن ... بحث ما هم جمع بندی کامل دروس عمومی در این بازه نیست و در واقع کاری که شما با کتاب عمومی سنجش آخر انجام میدین ( اون چیزایی که من برای قبل خرداد گفتم) زمین تا آسمون با جمع بندی خرداد ماه تفاوت داره

شاید بهتر بود اسمش رو جمع بندی نمی ذاشتم

به هر حال هدف اصلی توجه ویژه به دروس عمومی ( مطمئنم همون طور که خودتون میدونید تو پاییز و زمستون بیشتر از 10-15% از وقتتون رو به عمومی ها اختصاص ندادین!) و همین طور کار کردن تست های عمومی 4 رشته غیر از رشته خودتونه که با اینکه اهمیت زیادی دارن و می تونید از اونا استفاده کنید ( با رشته خودتون تفاوتی نداره) احتمال بسیار کمی هست که در خرداد ماه وقت کنید اونا رو هم کار کنید
    سلام
    میدونم اگه بگم سال نو مبارک حالتون از این جمله ی تکراری و کلیشه ای به هم میخوره! پس سال نو مبارک یه سوال داشتم! به نظرتون در کنکور توی درس های اختصاصی از ریاضی شروع کنیم و به همون ترتیب دفترچه جواب بدیم بهتره یا از یه درس ساده تر مثل شیمی یا فیزیک شروع کنیم بهتره؟ بعضیا میگن ترتیب دفترچه حساب شدس و بهتره که همون طور جواب بدیم چون به ترتیب ضرایب درسهاست و از این جور حرفا بعضی ها هم میگن که اگه از یه درس ساده تر شروع کنیم اعتماد به نفسمون توی سوال حل کردن افزایش پیدا میکنه و بهتر میتونیم کنکور بدیم. ما که آخر نفهمیدیم چیکار کنیم! خواستم نظر دوستان رو هم بدونم! البته شاید بگین الان حرف این چیزا رو زدن زوده ولی میخوام به همون ترتیبی که توی کنکور میخوام جواب بدم از حالا توی آزمون های کانون و سه تا جامع سنجش تمرین کنم تا عادت کنم و پخته بشم! ممنون میشم دوستان نظرشونو بگن.
    ممنون
    فعلا کامل درس هات رو بخون و نگران این موضوع نباش
    با شروع دوران جمع بندی با احتساب آزمونای سنجش و حالا اگه کانون میری کانون و یا گزینه 2 حداقل 10 آزمون مشابه کنکور ( با همون بودجه بندی و همون وقت) میدی پس جای امتحان کردن روش هاش مختلف هست

ضریب ریاضی از فیزیک بالاتره و ضریب فیزیک از شیمی بالاتره
    ترتیب دفترچه هم حساب شدست
    البته اگه شما شیمیت خیلی قوی باشه می تونی از این درس شروع کنی

منظورم اینه که تمام این حرفها درسته حالا اینکه شما چکاری انجام بدی بستگش به خودت داره و حتی میتونی برای خودت یه ترتیب خاص بچینی مثل من
      محتوای مخفی: ترتیب دروس من 
    اول بگم من از اونایی نبودم که سر 4 تا سوال گیر کنم و حواسم نسبت به وقت پرت بشه و یهو یه عالمه وقت از دست بدم بدم چون اگه قرار باشه رو روال دفترچه پیش نری باید کاملا حساب شده تنظیم وقت بکنی ( حالا پیش خودتون نگین چقدر از خودش تعریف میکنه با نیم ساعت فکر کردن در موردش و حواس جمعی سر جلسه می تونین یه برنامه بچینید. کار سختی نیست) از لحاظ درصد، شیمی من بهتر از فیزیک و فیزیکم بهتر از ریاضی بود اون چیزی هم که من می خواستم اتفاق نیفته وقت کم آوردن تو درس شیمی به خاطر آخر بودنش بود چون رفته بودم که حتی اگه شد بالای نود بزنم

این طوری برنامه ریختم ( البته دقیق دقیق یادم نیست ولی حدودا): برای 40 سوال اول ریاضی 55 دقیقه برای 45 سوال فیزیک 50 دقیقه برای 35 سوال شیمی 35 دقیقه برای 15 سوال آخر ریاضی 20 دقیقه که آخرش 15 دقیقه هم اضافه میاد که طبق تکنیک زمان ها نقصانی ازش استفاده میشه همون طور که می بینید چون درس شیمی من بهتر بود روی اون بیشتر سرمایه گذاری کردم و حتی حاضر شدم از وقت ریاضی کم کنم و به اون اضافه کنم که خوب یه دلیلش هم این بود که یکی دو مبحث ریاضی رو کنار گذاشته بودم و طبیعتا براشون وقت صرف نمی کردم

نتیجه: به شما یه دفترچه اختصاصی میدن حاوی 135 سوال و 175 دقیقه وقت. روش یه جدول هست که برای اینکه این 175 دقیقه رو چطور استفاده کنید یه پیشنهاد داده اون جدول پیشنهاده خوبیه و خیلیها ازش استفاده می کنن و نتیجه مثبت هم میگیرن اما دلیل نمیشه که برای شما هم این طور باشه اگر خواستید می تونید اون زمان بندی رو عوض کنید ولی یادتون باشه که حتما حتما در آزمون های آزمایشی روشتون رو امتحان کنید و چیز جدیدی رو برای روز کنکور نذارین

سلام !
    ازمون امروزمو که خراب کردم !
    چندتا سوال داشتم فقط !
    من ترازم همیشه تقریبا بالا بوده !
    6500 و 6400 و 6100 و 6700 و تو این مایه ها !
    ولی با این وجود اصلا هندسه پایه نخوندم !
    حلا به نظرتون چی کار کنم ؟ دیگه طرفش نرم ؟ یا اینکه بخونم ؟
    درباره عربی هم کمک کنید ! تو این وقت باقی مونده چجوری بخونمش ؟ کدوم قسمتا رو بیتشر بخونم ؟
    برای هندسه اگه منظورت اینه که تو این سه ماه اگه بخونی میتونی نتیجه بگیری یا نه؟ که باید بگم حتما می تونی نتیجه بگیری هنوز راه زیادی باقی مونده

برای عربی هم اگه یه بار خوندی به نظر من بهتره که با تست های کنکور های گذشته غیر از رشته خودت ( همون جمع بندی عمومی ها) ادامه بدی و برای رفع مشکلاتت حتما حتما به کتاب رجوع کنی و هیچ قسمت کتاب رو نخونده نذاری تمریناتش هم یادت نره

8. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از مطالب ترم اول شروع کنم به خوندن (چون ترم اولم درست و حسابی درس نخوندم)
    یا مطالب ترم دوم رو دور کنم؟
    ممنون که تجربیاتتون رو در اختیارم میزارید
    از هر قسمتی که بیشتر حال میکنی
    مهم اینه که بخونی ولی اینکه از کدوم قسمتها شروع کنی فکر میکنم از قسمت هایی که بیشتر خوشت میاد شروع کنی بهتر باشه چون اینکار یه حرکت فوق برنامست و ممکنه بعد از یکی دو هفته خسته بشی ( مخصوصا اگه از اول شروع کنی یا قسمتایی که علاقه زیادی نداری بخونی) منتها از اوایل اردیبهشت کم کم همه درسا تموم میشه و امتحانات مستمر شروع. اون وقت دیگه به هوای امتحان هم که شده قسمت هایی که نخوندی رو خوشت نمیاد رو می خونی و یه دورت رو کامل میکنی
    سلام
    در کنکور در درس شیمی هم سوال مفهومی مطرح میشه یا نه؟
    یعنی اگر کسی بشینه فقط کتاب درسی را خوب بخونه و قسمت هایی که متوجه نمیشه را بره از روی مبتکران بخونه میتونه 50 درصد شیمی کنکور بزنه؟

متشکرم
    جواب سوالت که مثبته ولی من این طور برداشت کردم که منظورت اینه که تست های مفهومی رو فقط با خوندن میشه پاسخ داد و نیازی به تست زدن نیست
    اگه احیانا این طور فکر میکنی به نظر من اشتباهه و برای حل سوالات مفهومی و توی دام نیفتادن نیاز به تست زدن تو خونه ( مخصوصا تستای کنکور) هست

10. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

می شه یکی بگه آخرین تراز و رتبه قبولی واسه رشته داروسازی دانشگاه شهید بهشتی چنده ؟؟؟ (البته آخرین رتبه قبولی دخترا ... پسرا که ماشاالله تا رتبه 900 هم می رن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )
    این یه دارو بهشتی: رتبه 427 م.1 1077 کل
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حال کن.

پروفشنال Samba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    in 313

پيش فرض

سلام به همگي

مثل اينكه اينجا خيلي سوت و كوره

البته بايدم باشه چون همه دارن مي درسن

آقا من قرار بودش تا بعد كنكور 90 هيچ پستي ندم ولي امروز يه اتفاقي افتاد گفتم بيام اينجا شما رو هم تو شادي خودم شريك كنم

امروز با يه چند كيلو مول C3H5(NO3)3 رفتم سر جلسه آزمون و بعدش

بووووووووووومب

اينم كارنامه امروز [ از دوستان تقاضا ميكنم استفاده سوء نكنند ممنوووووون ]

13. 13 کاربر از Samba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

سلام به همگي

مثل اينكه اينجا خيلي سوت و كوره

البته بايدم باشه چون همه دارن مي درسن

آقا من قرار بودش تا بعد كنكور 90 هيچ پستي ندم ولي امروز يه اتفاقي افتاد گفتم بيام اينجا شما رو هم تو شادي خودم شريك كنم

امروز با يه چند كيلو مول C3H5(NO3)3 رفتم سر جلسه آزمون و بعدش

بووووووووووومب

اينم كارنامه امروز [ از دوستان تقاضا ميكنم استفاده سوء نكنند ممنوووووون ]

بابا ترکــــــــوندی ... !!

چیجوری میدرسی شما ... ؟
    روزی چند ساعت مطالعه میکنی عزیز ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •