سلام
در کنکور در درس شیمی هم سوال مفهومی مطرح میشه یا نه؟
یعنی اگر کسی بشینه فقط کتاب درسی را خوب بخونه و قسمت هایی که متوجه نمیشه را بره از روی مبتکران بخونه میتونه 50 درصد شیمی کنکور بزنه؟
متشکرم
سلام
در کنکور در درس شیمی هم سوال مفهومی مطرح میشه یا نه؟
یعنی اگر کسی بشینه فقط کتاب درسی را خوب بخونه و قسمت هایی که متوجه نمیشه را بره از روی مبتکران بخونه میتونه 50 درصد شیمی کنکور بزنه؟
متشکرم
بله که میتونه
بنظرم تمام درسنامه های مبتکران رو چند بار بخون اما تستاشو نزن.پاسخ تشریحارو هم نگاه کن.نکاتشو خط بکش.100 میزنی
می شه یکی بگه آخرین تراز و رتبه قبولی واسه رشته داروسازی دانشگاه شهید بهشتی چنده ؟؟؟ (البته آخرین رتبه قبولی دخترا ... پسرا که ماشاالله تا رتبه 900 هم می رن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
سلام دوستان
لطفا یکی کمکم کنه. انگیزم صفره.من درس های پایه رو طبق برنامه کانون خوب خونده بودم روز قبل آزمون دفتر کار در منزل رو هم حل کردم درصد هام خیلی خوب بودن.رفتم سر جلسه به جای اینکه ادبیات 2 رو بزنم اشتباهی 23 رو زدم.بعد از یه ربع تازه فهمیدم.خلاصه کاملا مضطرب شدم.فکر کنین کل زبان رو تو 9 دقیقه زدم(خدارو شکر که اون 100 شد).ولی اومد بازم ترازم خراب شد.با اینکه خوب خونده بودم نتونستم جواب بدم.الان من باید چی کار کنم؟؟؟؟؟؟
Last edited by fmps; 27-03-2011 at 20:23.
می خواستم تا بقیه کارنامه نذاشتن من هم نذارما. ولی خب چه کنم دیگه
حسابان و فیزیک و دینی رو فکر میکردم بهتر بزنم
![]()
اول یه نکته بگم درباره جمع بندی عمومی ها به خاطر حرف دوستمون petrose.kabir
ایشون درست میگن ... بحث ما هم جمع بندی کامل دروس عمومی در این بازه نیست و در واقع کاری که شما با کتاب عمومی سنجش آخر انجام میدین ( اون چیزایی که من برای قبل خرداد گفتم) زمین تا آسمون با جمع بندی خرداد ماه تفاوت داره
شاید بهتر بود اسمش رو جمع بندی نمی ذاشتم
به هر حال هدف اصلی توجه ویژه به دروس عمومی ( مطمئنم همون طور که خودتون میدونید تو پاییز و زمستون بیشتر از 10-15% از وقتتون رو به عمومی ها اختصاص ندادین!) و همین طور کار کردن تست های عمومی 4 رشته غیر از رشته خودتونه که با اینکه اهمیت زیادی دارن و می تونید از اونا استفاده کنید ( با رشته خودتون تفاوتی نداره) احتمال بسیار کمی هست که در خرداد ماه وقت کنید اونا رو هم کار کنید
فعلا کامل درس هات رو بخون و نگران این موضوع نباش
با شروع دوران جمع بندی با احتساب آزمونای سنجش و حالا اگه کانون میری کانون و یا گزینه 2 حداقل 10 آزمون مشابه کنکور ( با همون بودجه بندی و همون وقت) میدی پس جای امتحان کردن روش هاش مختلف هست
ضریب ریاضی از فیزیک بالاتره و ضریب فیزیک از شیمی بالاتره
ترتیب دفترچه هم حساب شدست
البته اگه شما شیمیت خیلی قوی باشه می تونی از این درس شروع کنی
منظورم اینه که تمام این حرفها درسته حالا اینکه شما چکاری انجام بدی بستگش به خودت داره و حتی میتونی برای خودت یه ترتیب خاص بچینی مثل منمحتوای مخفی: ترتیب دروس من
برای هندسه اگه منظورت اینه که تو این سه ماه اگه بخونی میتونی نتیجه بگیری یا نه؟ که باید بگم حتما می تونی نتیجه بگیری هنوز راه زیادی باقی مونده
برای عربی هم اگه یه بار خوندی به نظر من بهتره که با تست های کنکور های گذشته غیر از رشته خودت ( همون جمع بندی عمومی ها) ادامه بدی و برای رفع مشکلاتت حتما حتما به کتاب رجوع کنی و هیچ قسمت کتاب رو نخونده نذاری تمریناتش هم یادت نره
از هر قسمتی که بیشتر حال میکنی
مهم اینه که بخونی ولی اینکه از کدوم قسمتها شروع کنی فکر میکنم از قسمت هایی که بیشتر خوشت میاد شروع کنی بهتر باشه چون اینکار یه حرکت فوق برنامست و ممکنه بعد از یکی دو هفته خسته بشی ( مخصوصا اگه از اول شروع کنی یا قسمتایی که علاقه زیادی نداری بخونی) منتها از اوایل اردیبهشت کم کم همه درسا تموم میشه و امتحانات مستمر شروع. اون وقت دیگه به هوای امتحان هم که شده قسمت هایی که نخوندی رو خوشت نمیاد رو می خونی و یه دورت رو کامل میکنی
جواب سوالت که مثبته ولی من این طور برداشت کردم که منظورت اینه که تست های مفهومی رو فقط با خوندن میشه پاسخ داد و نیازی به تست زدن نیست
اگه احیانا این طور فکر میکنی به نظر من اشتباهه و برای حل سوالات مفهومی و توی دام نیفتادن نیاز به تست زدن تو خونه ( مخصوصا تستای کنکور) هست
این یه دارو بهشتی: رتبه 427 م.1 1077 کل
حال کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همگي
مثل اينكه اينجا خيلي سوت و كوره
البته بايدم باشه چون همه دارن مي درسن
آقا من قرار بودش تا بعد كنكور 90 هيچ پستي ندم ولي امروز يه اتفاقي افتاد گفتم بيام اينجا شما رو هم تو شادي خودم شريك كنم
امروز با يه چند كيلو مول C3H5(NO3)3 رفتم سر جلسه آزمون و بعدش
بووووووووووومب
اينم كارنامه امروز [ از دوستان تقاضا ميكنم استفاده سوء نكنند ممنوووووون ]
![]()
بابا ترکــــــــوندی ... !!
چیجوری میدرسی شما ... ؟
روزی چند ساعت مطالعه میکنی عزیز ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)