دوستان یه تستی میشه بکنن ببینن هر وسیله ی فول اچ دی که دارن حالا ال ای دیش و ال سی دیش و ایناش فرق نمیکنه یه تست کنن ببینن آیا به فرکانس خروجی لپ تاپ هم وابسته هست یا نه.
مثلا فول اچ دی با فرکانس 60 هرتز الی 120 هرتز موجوده و شاید به این هم مربوط باشه.
من خمیر سیلیکون سراغ ندارم و فعلا هم دنبالش نمیرم چون سربازیم نزدیکه و لپ تاپ یه مدت مدیــــــــــــــــــــد خاک میخوره و الان زمان تعویض خمیر نیست.
اما یکی دو مارک معروف خمیر که میشناسم مال شرکت Thermal take و Tuniq هست و خیلی عالی هم جواب میده. اون مارکی که گفتین تا حالا نشنیده بودم ..... البته اطلاعات خاصی در این زمینه ندارم و شاید اون شرکت آلمانی بهترین باشه.
راستی سی پی یو رو هم تا 1.73 گیگاهرتز که مثل مدل 820qm هست میشه اورکلاک کرد و دمای سی پی یو حدودا 6 درجه بالا میره. این رو هم برای دوستان اورکلاکر گفتم.
اشتباه نشه !!!! انگیزه ی من آندرکلاک و حتی امکان آندرولت کردن سی پی یو و گرافیکه سیستم هست. آخه پولم کجا بوده همچین اعمال خطرناکی انجام بدم.
.gif)
به بقیه هم توصیه میکنم از این کار نکنند. ولی به هر حال اگه کسی خواست تست کنه برای سی پی یو میتونه از:
Setfsb
و برای GPU از:
AMD GPU Clock Tool
استفاده کنه.
بعد از هر بار ریست کردن سیستم کلاک جی پی یو برمیگرده به حالت پیشفرض ... ولتاژش هم همچنین. اما سی پی یو این جوری نیست. در واقع با تغییر کدهای Clock Generator مخصوصی که ایسوس برای سی پی یو ساخته این اورکلاک یا آندرکلاک صورت میگیره و بعد از ری استارت باید باقی بمونه.
.gif)
.gif)
.gif)
.gif)