تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 317 از 451 اولاول ... 217267307313314315316317318319320321327367417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه تستی میشه بکنن ببینن هر وسیله ی فول اچ دی که دارن حالا ال ای دیش و ال سی دیش و ایناش فرق نمیکنه یه تست کنن ببینن آیا به فرکانس خروجی لپ تاپ هم وابسته هست یا نه.

مثلا فول اچ دی با فرکانس 60 هرتز الی 120 هرتز موجوده و شاید به این هم مربوط باشه.

من خمیر سیلیکون سراغ ندارم و فعلا هم دنبالش نمیرم چون سربازیم نزدیکه و لپ تاپ یه مدت مدیــــــــــــــــــــد خاک میخوره و الان زمان تعویض خمیر نیست.
    اما یکی دو مارک معروف خمیر که میشناسم مال شرکت Thermal take و Tuniq هست و خیلی عالی هم جواب میده. اون مارکی که گفتین تا حالا نشنیده بودم ..... البته اطلاعات خاصی در این زمینه ندارم و شاید اون شرکت آلمانی بهترین باشه.

راستی سی پی یو رو هم تا 1.73 گیگاهرتز که مثل مدل 820qm هست میشه اورکلاک کرد و دمای سی پی یو حدودا 6 درجه بالا میره. این رو هم برای دوستان اورکلاکر گفتم.

اشتباه نشه !!!! انگیزه ی من آندرکلاک و حتی امکان آندرولت کردن سی پی یو و گرافیکه سیستم هست. آخه پولم کجا بوده همچین اعمال خطرناکی انجام بدم. به بقیه هم توصیه میکنم از این کار نکنند. ولی به هر حال اگه کسی خواست تست کنه برای سی پی یو میتونه از:
    Setfsb
    و برای GPU از:
    AMD GPU Clock Tool
    استفاده کنه.
    بعد از هر بار ریست کردن سیستم کلاک جی پی یو برمیگرده به حالت پیشفرض ... ولتاژش هم همچنین. اما سی پی یو این جوری نیست. در واقع با تغییر کدهای Clock Generator مخصوصی که ایسوس برای سی پی یو ساخته این اورکلاک یا آندرکلاک صورت میگیره و بعد از ری استارت باید باقی بمونه.

سلام
    ببین من با فرکانسهای مختلف هم تست کردم.معمولآ رو یه فرکانس بهترین تصویر برای هر رزولیشن هست.رو LCD ها که اینجور بود.مثلآ برای LCD های 1.3 مگاپیکسل رزولیشن 1000*1776 در فرکانس 60 هرتز جواب میده و با فرکانسهای دیگه تصویر خراب میشه.

در مورد اورکلاک هم باید به دوستان توصیه جدی ای بکنم.سخت افزارهای استفاده شده در لپ تاپ ها همه Mobility هستند و قابلیت اورکلاک ندارند.(نه که نشه)برای همین منظور هم به شدت توصیه میکنم که از اورکلاک پرهیز کنید در غیر این صورت آسیب جدی به لپ تاپ وارد میشه بخصوص کارت گرافیک و مادربورد.

2. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    ببین من با فرکانسهای مختلف هم تست کردم.معمولآ رو یه فرکانس بهترین تصویر برای هر رزولیشن هست.رو LCD ها که اینجور بود.مثلآ برای LCD های 1.3 مگاپیکسل رزولیشن 1000*1776 در فرکانس 60 هرتز جواب میده و با فرکانسهای دیگه تصویر خراب میشه.

در مورد اورکلاک هم باید به دوستان توصیه جدی ای بکنم.سخت افزارهای استفاده شده در لپ تاپ ها همه Mobility هستند و قابلیت اورکلاک ندارند.(نه که نشه)برای همین منظور هم به شدت توصیه میکنم که از اورکلاک پرهیز کنید در غیر این صورت آسیب جدی به لپ تاپ وارد میشه بخصوص کارت گرافیک و مادربورد.
    خب پس به فرکانس ربطی نداره. البته منتظر هستم بقیه دوستان هم تست کنن و نتیجه رو بگن. فقط یه سوال این 1.3 مگا پیکسلی که گفتی مگه رزولوشن 1.7 مگا پیکسل هم ساپورت میکنه ؟؟؟ آخه 1776*1000 که تو 1.3 مگاپیکسلی جا نمیشه ؟
    منظورت رو فکر کنم نگرفتم چیه ... این مگاپیکسل ها به چی میگی شما ؟ مثلا هر چی فول اچ دی ساپورت میکنه و NTSC هست رو میگی 2 مگاپیکسلی یا منظورت چیز دیگه ای هستش؟

در مورد اورکلاک واقعا خطرناکه. ولی تو بخش سخت افزار بعضی دوستان نمیدونم واسه چی ورمیدارن یه سی پی یوی قوی و خوب 6 هسته ای 1090 رو تا 4.3 گیگاهرتز اور میکنن و تازه 12 تا فن میذارن که کیسشون به قول خودشون صدای هلکوپتر بده !!!!! اون دسته احتمالا گرافیک این لپ تاپ رو از 650 میبرن تا 850 900 که بهترین سرعت رو داشته باشند. من برای اون افراد گفتم. خودم نهایتش بخوام اور کنم و همیشه استفاده کنم 100 مگ بیشتر اور نمیکنم.

راستی این فنش چرا این جوریه ؟ با ورژنای مختلف بایوس مکانیزم کنترلیش فرق میکنه به نظرم. با 212 دما تا میاد بالای 60 روشن میشه و تا میره زیر 60 خاموش میشه.
    یه چیز دیگه ... من کلا زیر لپ تاپ رو باز گذاشتم و یه مدت باهاش کار کردم ببینم دما چه طوریه ... حدود 3 4 درجه همش کمتر میشه. در واقع به نظر من انتقال حرارت همرفتیش خیلی اثر کمی داره و بیشترش با همون لوله حرارتیهایی که رو سی پی یو و گرافیکه داره صورت میگیره.
    Last edited by alireza1411; 02-12-2010 at 12:32.

4. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

asmgun جان راستی این شبیه سازها رو هم یه تست بکن.
    این هم یه عکس از فنتزی 12 واسه پلی استیشن 2 که فول اچ دی میشه بازی کرد!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کلا این جور کارا خورکا n61 هستش چون سی پی یوش خیلی توپه.

امروز چه خبره همه آنلاین هستند؟؟؟؟ تعطیلی هستش واقعا ؟؟؟
    امروز تعطیل که هست.
    راستی علیرضا جان شما یه آماری از شبیه ساز ها برای کنسول های مختلف که رو این لپ تاپ خوب کار بکنه میزاری.اگه نحوه کاربردش رو هم توضیح بدی که خیلی ممنون میشم.

6. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب پس به فرکانس ربطی نداره. البته منتظر هستم بقیه دوستان هم تست کنن و نتیجه رو بگن. فقط یه سوال این 1.3 مگا پیکسلی که گفتی مگه رزولوشن 1.7 مگا پیکسل هم ساپورت میکنه ؟؟؟ آخه 1776*1000 که تو 1.3 مگاپیکسلی جا نمیشه ؟
    منظورت رو فکر کنم نگرفتم چیه ... این مگاپیکسل ها به چی میگی شما ؟ مثلا هر چی فول اچ دی ساپورت میکنه و NTSC هست رو میگی 2 مگاپیکسلی یا منظورت چیز دیگه ای هستش؟

در مورد اورکلاک واقعا خطرناکه. ولی تو بخش سخت افزار بعضی دوستان نمیدونم واسه چی ورمیدارن یه سی پی یوی قوی و خوب 6 هسته ای 1090 رو تا 4.3 گیگاهرتز اور میکنن و تازه 12 تا فن میذارن که کیسشون به قول خودشون صدای هلکوپتر بده !!!!! اون دسته احتمالا گرافیک این لپ تاپ رو از 650 میبرن تا 850 900 که بهترین سرعت رو داشته باشند. من برای اون افراد گفتم. خودم نهایتش بخوام اور کنم و همیشه استفاده کنم 100 مگ بیشتر اور نمیکنم.

راستی این فنش چرا این جوریه ؟ با ورژنای مختلف بایوس مکانیزم کنترلیش فرق میکنه به نظرم. با 212 دما تا میاد بالای 60 روشن میشه و تا میره زیر 60 خاموش میشه.
    یه چیز دیگه ... من کلا زیر لپ تاپ رو باز گذاشتم و یه مدت باهاش کار کردم ببینم دما چه طوریه ... حدود 3 4 درجه همش کمتر میشه. در واقع به نظر من انتقال حرارت همرفتیش خیلی اثر کمی داره و بیشترش با همون لوله حرارتیهایی که رو سی پی یو و گرافیکه داره صورت میگیره.
    والآ من که خودم سر در نیاوردم.اینها همه اصطلاحات بازار لوازم صوتی و تصویری هست.تلویزیونهای Full HD رو میگن 2 مگاپیکسل و تلویزیونهای HD رو میگن 1.3 و 1 مگاپیکسل و VGA هم که معلومه.من با چند مدل HD امتحان کردم
    اونهایی که میگفتن 1 مگاپیکسل هستند تا 720*1280 بیشتر جواب نمیداد و اونهایی که میگفتن 1.3 مگاپیکسل هستند تا 1000*1776 ،حالا این مگاپیکسل رو بر چه مبنایی میگفتن منم نفهمیدم.اما چیزی که دستگیرم شد این بود که تلویزیونهای HD دو جورند.برخی واقعآ HD هستند(720*1280) اما برخی هم بین HD و Full HD هستند که تا رزولیشن 1000*1776 رو ساپورت میکنن.
    در مورد اورکلاک هم بعضی از دوستان مرض اورکلاک دارند؛مثل اعتیاد ،و برای برخی هم یه جورایی حالت کل کل شده براشون و با هم مسابقه میدن(بیچاره کامپیوترهاشون).در هر صورت رو دسکتاپ موردی نداره اما برای لپ تاپ واقعآ خطرناکه.
    در مورد فن هم خب تنظیمات بایوس های مختلف متفاوته.در هر صورت خیلی فرق ندارند چون دماهای پائین خیلی برای دستگاه مهم نیست حالا رو 60 روشن بشه یا رو 50.

8. 3 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

امروز تعطیل که هست.
    راستی علیرضا جان شما یه آماری از شبیه ساز ها برای کنسول های مختلف که رو این لپ تاپ خوب کار بکنه میزاری.اگه نحوه کاربردش رو هم توضیح بدی که خیلی ممنون میشم.
    جلوی دوستان این جوری تابلو نگو الان همه فکر میکنن مهندس مکانیکا همش فکر بازی هستن. من که تابلو هستم شما هم تابلو میشی ها !!!

گذشته از شوخی. من آمار اونجوری که ندارم حقیقتش. کلا واسه چند تا بازی محشر نقش آفرینی رفتم دنبال این جور چیزا !!!
    البته هکرهای محترمی که این چیزا رو نوشتن هم واسه همین جور بازیها که شبیهش عمراااااااا رو کامپیوتر بیاد، وقت گذاشتن و نوشتن.

مثلا همین فنتزی 10 و 12 رو خیلی بهینه کردن و واقعا عالی اجرا میشه. یعنی فنتزی 10 رو روی همین لپ تاپ میشه با رزولوشن 2500در 1600 اجرا کرد !!!! البته تو بعضی صحنه هایی که محاسبات شیدر شدیده افت سرعت داره و بهتره همون فول اچ دی 2 مگاپیکسل رو استفاده کنیم.

حالا واسه ps2 اینجا رو نگاه کن:

کد:
    نظرات رو ببین دومیش لینک 13 مگابایتی که دادم رو بگیر. طرز کارش ساده هستش. از بازی یه ایمیج میگیری با Ultra Iso یا Power Iso و یا Daemon Tool و ....
    بعد با پلاگین CDVDdolio آدرس ایمیج رو میدی که اون رو اجرا کنه. ورژن جدید تر پلاگین ها که رو کیفیت و سرعت صدا و تصویر موثره هم گهگاه آپدیت کنی بد نیست. این یکی جدیدترشه:
    کد:
    از حالت فشرده که خارج کردی به جای قبلی ها ریپلیسشون کن.
    تو اون 13 مگیه همه فایلهای لازم هستش و تو این یکی هم پلاگینهای آپدیت شده هست. مراحل ور رفتم با بخشهای مختلف برنامه یه خورده حوصله میخواد ولی فکر کنم راحت بتونی باهاش کنار بیای.

برای ps1 برنامه که زیاده ولی من این دو تا رو پیشنهاد میدم:
    کد:
    و epcsx.
    یادم نیست این که آپلود کردم بایوسش هم توش هست یا نه. نبود و ارور بایوس داد بگو آپلود کنم. من بازیهای Brath of Fire 4 و Final Fantasy 8 رو باهاش بازی کردم و مشکلی نداشت. البته برای بعضی بازیها باید پلاگینهای مختلف تصویر رو یکی یکی با آپشنای مختلف تست کنی.

برای 64 Nintendo یه دونه بود الان اسمش یادم نیست ولی بازی های قشنگ ماریو یا همون قارچ خور مثل Paper Mario به صورت رام ایمیجهاش تو وب هست و میشه با برنامه اجرا کرد. برای GameBoy از ideas میتونی استفاده کنی و این یکی هم ایمیج های خاصی داره که تو وب هست. چند تا شبیه ساز دیگه هم بود که الان نمیدونم فایلهاشون رو کجا گذاشتم ولی ماریوهای نینتندو 64 رو قدیما باهاش بازی کرده بودم .

این تاپیک و تاپیک های مشابه هم هست که من زیاد مطالعه نکردم ولی تعداد بالای پست ها و افراد با تجربه میتونن کمک کنن.
    کد:
    Last edited by alireza1411; 02-12-2010 at 13:11.

10. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

والآ من که خودم سر در نیاوردم.اینها همه اصطلاحات بازار لوازم صوتی و تصویری هست.تلویزیونهای Full HD رو میگن 2 مگاپیکسل و تلویزیونهای HD رو میگن 1.3 و 1 مگاپیکسل و VGA هم که معلومه.من با چند مدل HD امتحان کردم
    اونهایی که میگفتن 1 مگاپیکسل هستند تا 720*1280 بیشتر جواب نمیداد و اونهایی که میگفتن 1.3 مگاپیکسل هستند تا 1000*1776 ،حالا این مگاپیکسل رو بر چه مبنایی میگفتن منم نفهمیدم.اما چیزی که دستگیرم شد این بود که تلویزیونهای HD دو جورند.برخی واقعآ HD هستند(720*1280) اما برخی هم بین HD و Full HD هستند که تا رزولیشن 1000*1776 رو ساپورت میکنن.
    در مورد اورکلاک هم بعضی از دوستان مرض اورکلاک دارند؛مثل اعتیاد ،و برای برخی هم یه جورایی حالت کل کل شده براشون و با هم مسابقه میدن(بیچاره کامپیوترهاشون).در هر صورت رو دسکتاپ موردی نداره اما برای لپ تاپ واقعآ خطرناکه.
    در مورد فن هم خب تنظیمات بایوس های مختلف متفاوته.در هر صورت خیلی فرق ندارند چون دماهای پائین خیلی برای دستگاه مهم نیست حالا رو 60 روشن بشه یا رو 50.
    آهان .... پس کلا بازار مشخصی نیست چی به چیه. ممنون.

شما که در جریانی آدم یه مساله رو میخواد مش بزنه بزاره حل بشه سیستم بد بخت میشه. یعنی این داغی زیاد من رو خیلی میترسونه و واسه همین زیاد بهش گیر میدم. واسه دستاپ هم خطرناکه بابا .... حالا یه 10 20 درصد زمان بیشتر بزاریم تحلیل انجام بشه بهتر از اینه که یه چیزی بسوزه خلاص شه.

کل کل رو کاملا قبول دارم. یارو نیکول نمیدونم چی چی اورکلاکر معروف رفته با نیتروژن مایع قویترین سی پی یو یعنی core i7 980 gx رو از 3.3 گیگ به 5.9 گیگاهرتز اورکلاک کرده و با 4 تا کارت 480 GTX یه حرکت مسخره انجام داده که آخرش بتونه مرز 70000 هزار امتیازی PCMark رو بشکنه. یعنی در واقع واسه این کارا ببین چه قدر هزینه میشه در حالی که چه قدر انسانهای نیازمند در جهان هستند ....

بگذریم. داغ دلم تازه میشه بحث منحرف میشه.

12. 5 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جلوی دوستان این جوری تابلو نگو الان همه فکر میکنن مهندس مکانیکا همش فکر بازی هستن. من که تابلو هستم شما هم تابلو میشی ها !!!
    ای بابا من اگه وقت گیر بیارم خوراکم گیمه و این لپ تاپ رو هم برای گیم خریدم اما از بخت بد من از وقتی خریدمش وقت برام مثل الماس شده و به خیلی کارهای مهمتر هم نمیرسم چه برسه به گیم ،اما انکار نمیکنم واقعآ با گیم حال میکنم.

---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------

شما که در جریانی آدم یه مساله رو میخواد مش بزنه بزاره حل بشه سیستم بد بخت میشه. یعنی این داغی زیاد من رو خیلی میترسونه و واسه همین زیاد بهش گیر میدم. واسه دستاپ هم خطرناکه بابا .... حالا یه 10 20 درصد زمان بیشتر بزاریم تحلیل انجام بشه بهتر از اینه که یه چیزی بسوزه خلاص شه.

کل کل رو کاملا قبول دارم. یارو نیکول نمیدونم چی چی اورکلاکر معروف رفته با نیتروژن مایع قویترین سی پی یو یعنی core i7 980 gx رو از 3.3 گیگ به 5.9 گیگاهرتز اورکلاک کرده و با 4 تا کارت 480 GTX یه حرکت مسخره انجام داده که آخرش بتونه مرز 70000 هزار امتیازی PCMark رو بشکنه. یعنی در واقع واسه این کارا ببین چه قدر هزینه میشه در حالی که چه قدر انسانهای نیازمند در جهان هستند ....

دیگه نگو که داغ دل من رو هم تازه کردی همین چند روز پیش یکی از رفقای معتاد من به اورکلاک یه 5870 رو سوزوند.دلم کباب شد.

14. 4 کاربر از Vaioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بابا بی خیال
    همونطور که گفتم یه سوء تفاهم بود و تموم شد.
    حتمآ با LED امتحان کن و نتیجه اش رو بگو،چون من با LED تست نکردم.اما فکر نکنم تفاوت خاصی داشته باشه.فقط برند و مشخصات LED رو حتمآ بگو.
    فدای تو.

تفاوت که فقط تو Hz میزان سطح Black هست.

asmgun جان راستی این شبیه سازها رو هم یه تست بکن.
    این هم یه عکس از فنتزی 12 واسه پلی استیشن 2 که فول اچ دی میشه بازی کرد!!
    کد:
    کلا این جور کارا خورکا n61 هستش چون سی پی یوش خیلی توپه.

امروز چه خبره همه آنلاین هستند؟؟؟؟ تعطیلی هستش واقعا ؟؟؟
    سعید هستم علیرضا جان.

والا چند سال پیش خیلی باهاشون ور رفتم و بازی کردم اما به علت bug هایی که داشت زیاد به دلم نشست.
    اون موقع هم خب Bios هایی که واسشون میومد و plugin هایی که داشت اکثرا یا ناقص بودن یا Bug داشتن. الان 100 بهتر شده ولی به خاطر وجود کنسول هام دیگه حتی فکرش رو هم نکردم.
    سلام

منم تست کردم تو تمام Res ها Frequence 60Hz حالت Default هست و میشه باهاش راهت کار کرد.

کلا پشتیبانیه GPU از فرکانس هم مهمه که فکر نمیکنم HD 5730 از 60 تجاوز کنه.

ربط که داره اما حداقل دیگه باید 59Hz باشه. البته ربطش تو Fit شدن تصویر هست نه اینکه باعث بشه اصلا یک Res ساپورت نشه
    داش علیرضا منظور از مگاپیکسل تو LCD و LED ها میزان تراکم pixel در هر X مربع هست که میزان X به اینچ Panel بر میگرده.
    در ضمن ارتباط مستقیم هم با Resolution داره.

به نظره منم کار زیاد معقولی نیست , البته کسی که OverClocker باشه میدونه تو چه تاریخ از Release یک قطعه اونو بخره.چون قطعات همانند در مقدار Clock با هم فرق میکنن.
    امروز تعطیل که هست.
    عزیز تو لینک زیر تمام جزئیات گفته شده باز اگه کمی گنگ بود هم از من میتونی بپرسی و هم از داش علی :

کد:
    خب مگاپیکسل رو که توضیح دادم

والا من که تاحالا همچین رزولیشنی ندیدم !! HD ها یا 720×1280 هست و یا 1050×1680 هستن.

اینا ثبت گینس هم میشه !!؟؟

ای بابا من اگه وقت گیر بیارم خوراکم گیمه و این لپ تاپ رو هم برای گیم خریدم اما از بخت بد من از وقتی خریدمش وقت برام مثل الماس شده و به خیلی کارهای مهمتر هم نمیرسم چه برسه به گیم ،اما انکار نمیکنم واقعآ با گیم حال میکنم.

---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------

دیگه نگو که داغ دل من رو هم تازه کردی همین چند روز پیش یکی از رفقای معتاد من به اورکلاک یه 5870 رو سوزوند.دلم کباب شد.
    اااااا پس شما هم از خودمونی داداش !!

وقتت آزاد شد بگو بیارمت تو خط Game به صورت حرفه ای.
    Last edited by SamGun; 02-12-2010 at 14:12.

16. 4 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamid.5574's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام اگه میشه یه لینک بهم معرفی کنین که در مورد اورکلاک بیشتر بدونم ممنون

داره خودمونی میشه hamid.5574's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

لطفا یه لینک نرم افزار برای مشاهده مشخصات سیستم (غیر اورست ) معرفی کنین ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •