تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 317 از 4428 اولاول ... 2172673073133143153163173183193203213273674178171317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

[/URL]

اینم تست بنده مشهد - مرکز فرشچی .
    امروز حدود یکساعت قطعی جزیی داشتم . هی وصل می شدم ولی بعد چند دقیقه انگار تعطیل می شد . باز قطع می کردم دوباره وصل می کردم بعد چند دقیقه درست می شد . ولی از قرار درست شد .
    البته معمولا پینگ یکمی بالاتر از اینه و سرعتم هم بیشتر اوقات 185 تا 190 متغیره .

2. این کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

دیشب از ساعت 7 تا 11 شب واسه من قطع بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

آقا گویا 128 شاتل هم به وضعیت ما دچار شده و سرعتشو نرو محدود کردن. یعنی خواستیم از پارس فرار کنیم بریم شاتل حالا از این جا رونده و از اونجا مونده شدیم.

بعد میگم این چجور قیمتیه که 256 شش گیگ پارس 38 تومنه و لی 256 چهل گیگش 42 تومن ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه NOjAN.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مملکت فیلتر شده !!!

پيش فرض

يه بحث انحرافي!
    عجيبه اين سرور تركيه اي بازيكناش پينگ 20-30 دارند
    فكر كنم سرور داخل خونشونه!
    شما چه بازی انجام می دی ؟ چون عجیب نیست ... من هم توی سرورهای اروپایی battle.net بازی کردم و دیدم که پینگاشون در بدترین حالت به 30 می رسه . حالا این ترکای جاهل (منظورم ترکیست!) باید از همچین امکاناتی برخوردار باشن . تازه شایعاتی شنیدم که آمریکا از اروپا خیلی خفن تره تو این زمینه و پینگ تایماشون در حد lan هستش

---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:23 PM ----------

آقا گویا 128 شاتل هم به وضعیت ما دچار شده و سرعتشو نرو محدود کردن. یعنی خواستیم از پارس فرار کنیم بریم شاتل حالا از این جا رونده و از اونجا مونده شدیم.

بعد میگم این چجور قیمتیه که 256 شش گیگ پارس 38 تومنه و لی 256 چهل گیگش 42 تومن ؟
    اگر تهران هستین روی لایزر هم فکر کنین . شبکه خیلی خوبیه .. تعرفه هاش هم توی تهران باحاله ... البته تعرفه های کرجش چنگی به دل نمی زنه

آخر فروم باز Gamemaster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

شما چه بازی انجام می دی ؟ چون عجیب نیست ... من هم توی سرورهای اروپایی battle.net بازی کردم و دیدم که پینگاشون در بدترین حالت به 30 می رسه . حالا این ترکای جاهل (منظورم ترکیست!) باید از همچین امکاناتی برخوردار باشن . تازه شایعاتی شنیدم که آمریکا از اروپا خیلی خفن تره تو این زمینه و پینگ تایماشون در حد lan هستش

من COD4 بازي مي كنم.
    بخاطر اين كه ما بازي هامون قفل شكسته هست نمي تونيم با همه سرورها وارد بشيم يه دونه سرور ايراني بيشتر نيست كه اونم اكثر مواقع كسي نيست توش بعد هم بيشتر مواقع كه مي رم داخلش ميگه پينگ بالاست و نمي ذاره وارد بشم.
    ديروز بمب دستم بود همه هم كشته شده بودند نمي دونستن چجوري صدام كنن!
    آخرش بهشون گفتم بابا از ايرانم!
    اگه كسي سروري سراغ داشت كه بچه هاي ايراني داخلش بودن بگه.
    من فكر كنم تا من با پينگ 500 ببينم طرف مقابل كجاست اون با پينگ 20 من رو كشته رفته!

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

در آغاز فعالیت loverpcgames1985's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض مشكل پينگ

چند روزيه اين پارس آنلاين منو بيچاره كرده. من wow بازي ميكنم و هر چند دقيقه يه بار dc ميشم !
    4.2.2.4 رو كه پينگ ميكنم timedout نميده و مشكلي نداره ولي yahoo واسه چند ثانيه timedout داره و همون باعث دي سي توي بازي ميشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پشتيباني دزد آنلاين هم ميگه از نويزه ولي فكر نميكنم اينطور باشه چون اگر بود بايد واسه 4.2.2.4 هم timedout ميداد. خودم هم كه تست نويز انجام دادم توي صفحه تنظيمات مودم هيچ نويزي نشون نميده.
    looking for help !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه artoor32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Cyber World

پيش فرض

[/URL]

اینم تست بنده مشهد - مرکز فرشچی .
    امروز حدود یکساعت قطعی جزیی داشتم . هی وصل می شدم ولی بعد چند دقیقه انگار تعطیل می شد . باز قطع می کردم دوباره وصل می کردم بعد چند دقیقه درست می شد . ولی از قرار درست شد .
    البته معمولا پینگ یکمی بالاتر از اینه و سرعتم هم بیشتر اوقات 185 تا 190 متغیره .
    این تست رو به منم یاد میدید ؟ کجای سایت speedtest.net باید این تست رو انجام بدم؟

هااااا اون 256 20 گیگ هست که 42 تومنه و فرقش با اینه که 6گیگش سرعتش باید بیشتر باشه و کابران شیر شده کمتری داره و کمتر شیر شده.گرفتی؟

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

دوست گرامي شما احيانا سيستمت رو خاموش نمي كني شبا كه 20 وات مصرفي داره؟
    20 وات مصرفي از 220 ولت يعني 100 ميلي آمپر!
    شما بيا اينجا قطعاتت رو وارد كن بعد تعيين كن سيستم با چند درصد توانش كار مي كنه ببين چقدر مصرفي داره.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد 40 درصد يه پاور 500 واتي ميشه 200 وات نه 20 وات!
    دوست عزیز ممنون میشم اگه اطلاعاتی ندارین من رو هم زیر سوال نبرین

اون 500 وات که شما میگی ، اولن همه ی سیستمها پاورشون 500 نیست مثلا مال من 350 واته ...

ثانیا اون وات واقعی نیستش برادر ... یه تحقیقی بکنی بدک نیست

من خودم تو کار برقم ... مارو به دروغ ننداز فدات شم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •