باید پسورد جدید رو تو مودم بزنی اگه از قبل اینترنت مخابرات داشتی و پسوردت تا حالا عوض نشده احتمالا باید پسورد جدید بگیری
باید پسورد جدید رو تو مودم بزنی اگه از قبل اینترنت مخابرات داشتی و پسوردت تا حالا عوض نشده احتمالا باید پسورد جدید بگیری
سلام دوستان. کسی آنلاین هست؟ می خواستم بدونم اطلاع دارید یوزر و پس پیشفرض سرویس هایی که این 2030 میده چنده؟ دیروز خودم خونه نبودم مثلا جناب "نصاب" اومده نصب کنه سرویسو مودمو به جای پورت DSL اسپلیتر زده تو پورت Phoneبه همین خاطر مودم بهش لینک نداده اونم ول کرده رفته (نکرده حداقل یوزر و پسو بده). اگه الگوی خاصی داره یوزر و پسش ممنون میشم بهم بگید امشب سرویسه را خودم راه بندازم.
مردشورشون رو ببرن همین!
================
یوزر: شماره تلفن همراه با 311
پسورد: @! شماره تلفن با 311
برای اینکه با کانفیگ مودم اذیت نشی اول تو این سایتامتحان کن اگه وارد شد بعدا مودم رو کانفینگ کن.... اگه نشد کد ملی هم به جای یوزر امتحان کن!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز! هرچند خوابم برد دیشب و البته جواب هم نداد! اینا چرا همچینی ان؟! یعنی واقعا خاااک بر سرشون! 6 بار زنگ زدم بعد از 3 مدل یوزر و پس دادن بالاخره موفق شدم یوزر و پسو بگیرمچه قدر هم واقعا انسان های با ادبی هستن این پشتیبانها! در کل اصلا حس خوبی ندارم. کاش همون شاتلو نگه داشته بودم. هر چند گردنه گیر بودن ولی حداقل برخوردشون محترمانه بود.
برای همسایمون چند هفته پیش ثبت نام کردم دیروز امد نصب کنه دید هنوز خط رانژه نیست.زنگ زد به یکی پشت گوشی چندتا فحش داد گفت صبح تا حالا الافم کردید هرجا میرم همین مشکل را دارم!
به این همسایمون هم گفت باید برید فروغی و اعلام خرابی کنید!
کسی چنین مشکلی نداشته؟
غلو نمی کنم اگر بگم 10 برابر شما بدبختی کشیدم و تماس گرفتم تا بعد از دوهفته و ده مدل یوزر و پس و پیگیری هایی که قرار بود بکنند و سرکارم گذاشتند... خودم شانسی این یوزر و پس رو پیدا کردم و وصل شد... هرچند قبلش رفتم وایمکس گرفتم... اما خدا لعنتشون کنه که حتا یک عذرخواهی ساده هم از من نکردند...
به من هم این یوزر پس رو دادن
یوزر: شماره تلفن با 311
پسورد: @! شماره تلفن با 311
ولی عمل نمی کنه کسی اولگوی دیگه ای سراغ نداره اعصابم ریخته به هم
من مشترک شاهین شهر هستم یوزر و پسورد پنل جدید همون یوزر پس پنل قدیمی بود.....
دوستان جاتون خالی مشهد بودم تازه اومدم از بحث ها هم یکم عقب موندم ولی پست هارو خوندم دوباره برگشتم.سرعت من دوباره خوب شده ولی حجمم 1 گیگ الکی کم شده من که نبودم.سرعتم فیکس 128 کیلوبایت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)