بله شما با خرید یک قطعه سخت افزاری به نام کارت دی وی بی بخرید و با متصل کردن به ماهواره تان و هم چنین خرید اکانت از یکی از این شرکتهای ماهواره ای از اینترنت ماهواره ای استفاده کنین
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
بله شما با خرید یک قطعه سخت افزاری به نام کارت دی وی بی بخرید و با متصل کردن به ماهواره تان و هم چنین خرید اکانت از یکی از این شرکتهای ماهواره ای از اینترنت ماهواره ای استفاده کنین
سلام دوستان
اینترنت سپنتا واقعا بدرد نخوره
حالا چرا؟
من خودم هم adsl داشتم هم دیال که الان افتضاح شده
اینها فقط شعار میدن
دلشون که نسوخته شاید بگید سرعت adsl و خدماتش خوبه؟آره قبول
هنر نکرده پولشو میگیره
من از این دلم میسوزه اینا شعار میدن تکریم ارباب رجوع crm
بپرسی crm مخفف چیه هنگ میکنن!!!
آخه شعار چی میدی تلفن مدیر عامل که یه بار زنگ زدم قطع بود رفتن وصلش کنن!!!
میل گذاشته تو سایت باید 700 تا بفرستی التماس کنی تا جوابتو بدن میگی میگی نه به مدیر عامل میل بده
خدمات و پشتیبانی همگام با روز دنیاشم هنوز نمیدونن مثلا adsl 128 با چند دانلود میکنه هرکدومشون یه چیزی میگن!!!
ایناش منو کشته!!!!
نه پیشنهاد حالیشونه نه تکریم ارباب رجوع منم بلدم شعار بدم!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
این اینترنت Adsl بینا اطلاعات کاملشو قیمتاشو اینکه محدودیت دانلود داره یا نه یا اینکه شرکت سایت داره یا نه
از کجا میشه بگیریو کیفیتشو کامل 1 توضیحی بده شماره من با 66 شروع میشه![]()
سلام
من الان حدود 4-5 سال هست که با سپنتا کار ميکنم.
خودم هم دستي در Isp داشتم و ميدونم که مسايل و مشکلات يک سرويس دهنده چيه.
اما از سپنتا واقعا راضيم
کساني رو هم که ميشناسم و هر کدوم از يه جايي اينترنت دارن وقتي ميان پيش من و با Adsl من که از سپنتا گرفتم کار ميکنن فکر ميکنن که من کاري کردم که اينترنت به اين خوبي دارم!!!
من الان 128 دارم و سرعت دانلود من بدون هيچ نرم افزاري يعني با خود Ie بين 14.5 تا 16 هست و معمولا روي 15.2 ميمونه.
حالا از ساپورت واقعا خوب و اطلاعات فني کاملشون هم که بگذريم بچه هاي سپنتا مشتري رو آدم حساب ميکنن و خوب تحويل ميگيرن و تا مشکلت حل نشده ولت نميکنن.
کسايي هم که از داتک - پارس و شاتل اينترنت دارن وقتي اينترنت منو ديدن بيشترشون سوييچ کردن رو سپنتا
به هر حال نه چيزي تو جيب من ميره نه از من کم ميشه.
در ضمن منطقه ي من با 44 شروع ميشه که ترافيکشم کم نيست.
اميدوارم حرفاي من به کسي برنخورده باشه چون قصو من فقط اطلاع رسانيه
موفق باشيد
دوست عزي آخه سپنتا گرونه؟؟ الان من 64 آسياتك دارم با 128 فرقي نداره منطقه فرد اسدي هستم ميدان آزادي. حالا 64 سپنتا بهتر هستش از اسياتك؟؟؟ اسياتك سرعتش روي 5 اينا هستش بدرد نميخوره. 64 اسيا كسي نميدونه روي چند هستش سرعت دانلودش؟؟؟
اين از اون حرفا بود مدير عامل مگه بيكاره بياد جواب مشتري بده !! بخش پشتيباني فروشو اينا واسه همين كاران فكر نكنم هيچ شركتي باشه كه مدير عاملش پاسخگوي مشتري هاش باشه مگر در موارد خاص !!سلام دوستان
اینترنت سپنتا واقعا بدرد نخوره
حالا چرا؟
من خودم هم adsl داشتم هم دیال که الان افتضاح شده
اینها فقط شعار میدن
دلشون که نسوخته شاید بگید سرعت adsl و خدماتش خوبه؟آره قبول
هنر نکرده پولشو میگیره
من از این دلم میسوزه اینا شعار میدن تکریم ارباب رجوع crm
بپرسی crm مخفف چیه هنگ میکنن!!!
آخه شعار چی میدی تلفن مدیر عامل که یه بار زنگ زدم قطع بود رفتن وصلش کنن!!!
میل گذاشته تو سایت باید 700 تا بفرستی التماس کنی تا جوابتو بدن میگی میگی نه به مدیر عامل میل بده
خدمات و پشتیبانی همگام با روز دنیاشم هنوز نمیدونن مثلا adsl 128 با چند دانلود میکنه هرکدومشون یه چیزی میگن!!!
ایناش منو کشته!!!!
نه پیشنهاد حالیشونه نه تکریم ارباب رجوع منم بلدم شعار بدم!!!
البته قبلانم گفتم من هيچ وقت سپنتا نداشتم ولي تا حالا آدم ناراضي نديدم !
---------------
نكته اي در مورد اينترنت ماهواره اي :
اين نوع اينترنت از نوع دو طرفش خيلي گرون در مي آد و در ضمن تو ايران خلاف اندر خلاف قانونه و جريمه سنگيني داره !
Last edited by J A V I D; 17-12-2007 at 22:07.
دوستان وایرلس چه کاربردی داره ؟ شنیدم
برخی شرکتا این سرویس رو میدن
wireless ف*ل*ت*ر نداره بستگی داره از کدوم نوع بگیری Wimax یا با اکانت و دیش
بیشتر کسانی که لپ تاپ دارن ، وایرلس می گیرند، یک جور اینترنت پر سرعته مثل ADSL فقط مودمش فرق می کنه - تا آنجا که اطلاع داشتم این بود- راستش فکرنمی کنم وایر لس به فیل تر ربط داشته باشه
اوصلا اينترنت واير لس به اينترنت بي سيم مي گن كه هزينش نصبت به اينترنت دي اس ال تقريبا دو برابره ! و قطعي هم زياد داره زياد توصيه نمي شه نوع ديگر اينترنت بي سيم WiMax مه تو ايران يه سرويس نسبتا جديد تره ولي هزينش دو برابر واير لس معمولي ولي از كيفيت بهتري بر خورداره و به خاطر هزينه بالاش اصلا براي كاربراي خونگي توصيه نمي شه ... همشون هم فيل داره ! يه نوع اينترنتم هست ماهواره اي كه به اشتباه بهش مي گن واير لس اون فيل نداره كه تجهيزات خودشو مي خواد و غير قانوني همچين ارزونم نيست و اگه بگيرنتون پدرتون رو در مي آرن چون سرعتش بالاست و مناسب جهت جاسوسي !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)