تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 317 از 472 اولاول ... 217267307313314315316317318319320321327367417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

چه بهتر خوشحال باشید ، این سیستم خیلی هنگی داره ، خرابی نداره اما هنگ زیاد میکنه که میبرید نمایندگی ریست میکنن اما سیستم معمولی بهتره دردسر مالتیو نداره .
    تجربه شخصیم بود .
    آقا پویا واقعا اینجوریه؟ خودتون چی دارید؟ آخه موضوع اینه که مالتی پلکس پشت آمپر قشنگتری داره. و کلا داشبورد خوش نماتری داره. ضمن اینکه عیب یابی اون هم میگن ساده تره و.... امروز که سازمان فروش بودم در نهایت این جوابو به من دادن که یا 1- همین پایه گازسوز بدون مالتی پلکس قبول کن یا 2- بنزینی بدون مالتی پلکس یا 3- تعهد تاخیر را امضا کن وایسا هر وقت موجود شد بگیر که در اینصورت از تاریخ مندرج در دعوتنامه سودی داده نمیشه و ممکنه تا چند ماه طول بکشه و شما حق هیچ اعتراضی نداری. خیلی نامردیه. من موندم و این سه انتخاب .شما جای من بودید چیکار میکردید. خواهشا هر کی نظری داره بده .من تا چند روز دیگه وقت دارم تصمیم بگیرم. آیا مالتی پلکس ارزششو داره؟؟؟؟

داره خودمونی میشه KOHGARD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

نه مشکلی نداره . وایرشمع هاش هم زیر درپوش موتور هست که مهمترین قسمت برای ضد آب بودن موتور حساب میشه .
    والا يه نگاه كه به وضعيت آب بندي سوكت ها و جعبه فيوزها و ساير ادوات الكترونيكي كه انداختم يه مقدار مشكوك ميزنه كه در مقابل آب به قول معروف واترپروف باشه.
    شماقشنگ شيلنگ ميگيريد توي موتور و مي شورين؟ جاي خاصيش رو نبايد مراقب بود؟

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

آقا پویا واقعا اینجوریه؟ خودتون چی دارید؟ آخه موضوع اینه که مالتی پلکس پشت آمپر قشنگتری داره. و کلا داشبورد خوش نماتری داره. ضمن اینکه عیب یابی اون هم میگن ساده تره و.... امروز که سازمان فروش بودم در نهایت این جوابو به من دادن که یا 1- همین پایه گازسوز بدون مالتی پلکس قبول کن یا 2- بنزینی بدون مالتی پلکس یا 3- تعهد تاخیر را امضا کن وایسا هر وقت موجود شد بگیر که در اینصورت از تاریخ مندرج در دعوتنامه سودی داده نمیشه و ممکنه تا چند ماه طول بکشه و شما حق هیچ اعتراضی نداری. خیلی نامردیه. من موندم و این سه انتخاب .شما جای من بودید چیکار میکردید. خواهشا هر کی نظری داره بده .من تا چند روز دیگه وقت دارم تصمیم بگیرم. آیا مالتی پلکس ارزششو داره؟؟؟؟
    به نظر من ارزششو داره كه مالتي پلكس بگيري . نهايتش از بند پ استفاده كن و سريع رديفش كن.
    من تا كيلومتر17000تا باهاش هيچ مشكلي ندارم و خدائيش از نظر زيبائي آمپرها قابل مقايسه با ساده ها نيست.
    البته بايد ديد اين سيستم توي كاركردهاي بالا هم همينطوري بي آزاره يا نه؟
    گزينه لپ لپ و شانس يادت نره داداش ايشالا يه گوگولي مگوليش گيرت بيفته .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

به نظر من ارزششو داره كه مالتي پلكس بگيري . نهايتش از بند پ استفاده كن و سريع رديفش كن.
    من تا كيلومتر17000تا باهاش هيچ مشكلي ندارم و خدائيش از نظر زيبائي آمپرها قابل مقايسه با ساده ها نيست.
    ممنون آقا کوهگرد از راهتماییت. اتفاقا اگه پارتی داشتم که لااقل با یه ماه تاخیر تحویل بگیرم حتما اینکار رو میکردم. خیلی تو ذوقم خورد. اینکه هر ده سال یکبار از ایرانخودرو خرید کنم اونوقت ماشینی که مشکل تولید نداره اینجوری تحویل بدن.باورتون نمیشه امروز تو سازمان یکی داشت به یه سمند صفر داخل محوطه نگاه میکرد ازش پرسیدم پیش خرید کردی؟ گفت نه بابا پارس نوشته بودم بعد از مدتی تاخیر آخرش یه سمند معمولی اونم رنگ مشکی بهم دادن دارم میرم پارگینگ مخصوص تحویل بگیرم. پلاک دستش بود میگفت خیلی پیش زن وبچم خجالت کشیدم. کلی ضرر کردم. الان هم میخام بفروشم نمیدونم چقدر میخرن؟ خیلی آدم مظلومی بود گفتم انصراف میدادی پولتو پس میگرفتی. خلاصه خیلی ناراحت شدم. ایران خودرو از سایپا خیلی نامردتره. قابل توجه اونایی که میخان ثبت نام کنن خیلی رایجه ماشینی که نوشتید ماه های بعد کلاس دیگه بدن. حالا چند روز تا تسویه حساب وقت دارم ببینم چه خاکی باید رو سرم بریزم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    دوستان ماشین ما 107 تا راه رفته امروز عصر وقتی فرمونا میچرخونم یه صدای تق تقی میده؟؟؟؟؟
    از چیه دوستان؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

[QUOTE=MR.Halakoohi;8467092]با سلام خدمت دوستان
    دوستان ماشین ما 107 تا راه رفته امروز عصر وقتی فرمونا میچرخونم یه صدای تق تقی میده؟؟؟؟؟
    از چیه دوستان؟
    [/QUOاگه تو دور زدن فرمان کامل که مربوط به خرابی سرپلوس ها

7. این کاربر از maad123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

ممنون آقا کوهگرد از راهتماییت. اتفاقا اگه پارتی داشتم که لااقل با یه ماه تاخیر تحویل بگیرم حتما اینکار رو میکردم. خیلی تو ذوقم خورد. اینکه هر ده سال یکبار از ایرانخودرو خرید کنم اونوقت ماشینی که مشکل تولید نداره اینجوری تحویل بدن.باورتون نمیشه امروز تو سازمان یکی داشت به یه سمند صفر داخل محوطه نگاه میکرد ازش پرسیدم پیش خرید کردی؟ گفت نه بابا پارس نوشته بودم بعد از مدتی تاخیر آخرش یه سمند معمولی اونم رنگ مشکی بهم دادن دارم میرم پارگینگ مخصوص تحویل بگیرم. پلاک دستش بود میگفت خیلی پیش زن وبچم خجالت کشیدم. کلی ضرر کردم. الان هم میخام بفروشم نمیدونم چقدر میخرن؟ خیلی آدم مظلومی بود گفتم انصراف میدادی پولتو پس میگرفتی. خلاصه خیلی ناراحت شدم. ایران خودرو از سایپا خیلی نامردتره. قابل توجه اونایی که میخان ثبت نام کنن خیلی رایجه ماشینی که نوشتید ماه های بعد کلاس دیگه بدن. حالا چند روز تا تسویه حساب وقت دارم ببینم چه خاکی باید رو سرم بریزم.
    جانا سخن از دل ما مي گوئي
    عزيز مگه من و شما براي اين سيستم اصلا ارزشي داريم، مگه مي تونيم توي اين سيستم بگيم چرا و براي چي؟
    مگه مي تونيم اعتراض كنيم به توليد آشغالي به نام پرايد با قيمت 20 ميليون
    مگه اصلا كسي مي پرسه تيبا 2 چرا اينقدر طراحي افتضاحي داره
    و خيلي چيزاي ديگه (حال ندارم تايپ كنم وگرنه تا دلت بخاد ميگم)
    خود من به خيالم لوكس ترين و گرون ترين ماشين ايران فرغون دزد رو گرفتم
    با 1750 كيلومتر كاركرد به حدي مشكل دارم كه دارم ديوانه ميشم
    عزيز دل
    اگر تصميم داري ماشين بگيري ، اون هم از ايران فرغون، اون هم سمند، به دلت بد راه نده، همشون يك (((معذرت مي خوام از همه __ آشغال___ هستند))) باور كن هيچ فرغي نداره، چه مالتي ، چه داشبورد قديم، چه LX، چه ELX همشون يكي هستن
    اگر نه مي توني به دنبال برند ديگه اي باشي كه برو سراغش
    فكر خودت رو درگير اين مسائل نكن

9. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    نزديك پايتخت

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    از چیه دوستان؟
    همين موضوع رو توي چند صفحه قبل مطرح كردم ولي كسي پاسخ دقيق و فني ارائه نداد. وقتي فرمون رو تا آخر مي چرخونم و دنده عقب ميام يه صداي تق (فقط يكبار) از كنار چرخ راننده به گوش مي رسه . جلوبندي رو هم بردم نمايندگي بازديد و آچاركشي كرد وموردمشكوكي ديده نشد. عيب خودرو شما هم همينه؟؟ ساير دوستان اين مورد روندارن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

[QUOTE=KOHGARD;8467688]همين موضوع رو توي چند صفحه قبل مطرح كردم ولي كسي پاسخ دقيق و فني ارائه نداد. وقتي فرمون رو تا آخر مي چرخونم و دنده عقب ميام يه صداي تق (فقط يكبار) از كنار چرخ راننده به گوش مي رسه . جلوبندي رو هم بردم نمايندگي بازديد و آچاركشي كرد وموردمشكوكي ديده نشد. عيب خودرو شما هم همينه؟؟ ساير دوستان اين مورد روندارن؟

[/QUOTE
    نه فقط من فرمونا که میچرخونم صدا میده/عقب هم که میرم صدا میده؟
    ​یکی از دوستان میگفت از سرپلوسا هستش/

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

[QUOTE=KOHGARD;8467688]همين موضوع رو توي چند صفحه قبل مطرح كردم ولي كسي پاسخ دقيق و فني ارائه نداد. وقتي فرمون رو تا آخر مي چرخونم و دنده عقب ميام يه صداي تق (فقط يكبار) از كنار چرخ راننده به گوش مي رسه . جلوبندي رو هم بردم نمايندگي بازديد و آچاركشي كرد وموردمشكوكي ديده نشد. عيب خودرو شما هم همينه؟؟ ساير دوستان اين مورد روندارن؟

[/QUOTE
    فرمونا که میچرخونم صدا میده/عقب هم که میرم صدا میده/
    ​یکی از دوستان میگفت از سرپلوسا هستش/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •