البته هنوز که نشده.
هنوز که هنوزه واسه سرویس بالاتر از 128 باید شرایط داشته باشیم. البته خدا رو شکر که تو مملکت ما همیشه راه برای دور زدن قوانین وجود داره.![]()
البته هنوز که نشده.
هنوز که هنوزه واسه سرویس بالاتر از 128 باید شرایط داشته باشیم. البته خدا رو شکر که تو مملکت ما همیشه راه برای دور زدن قوانین وجود داره.![]()
می خوام کسایی که از دنیا نت میگیرن بگن که سرعت دانلودشون در شب چقدر هست؟
با سپاس
دوستان کمک می خوام!
تازه از امشب سرعت یه خورده خوب شده و از سرعت 10 تا 15 به 40 تا 50 رسیده.
من فقط از سایت MediaFire دانلود می کنم و چون نتم هر 20 و 25 دقیقه قطع می شه هرچی دانلود می کنم می پره!
الان یه فایل 480مگی دارم 95% دانلود شد که دیس کانکت خورد بش، هرچی هم Refresh address رو می زنم فایده نداره
سرور ایرانی برا دانلود فیلم چی هست؟(ببخشید اینجا مطرح می کنم آخه تقصیر شاتله!)
***********ویرایش:
*دوستان من اگر بخوام تغییر سوریس بدم به اکو2مگ شاتل، برگه ی گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه ببرم کافیه؟
بعدشم این گواهی ها تاریخ اعتبار دارن، یعنی مثلا من ترم آخرم یا نهایتا 2ترم دیگه درس بخونم، بعد فارغ التحصلی چی میشه؟ نتمو قطع می کنن؟
Last edited by tazehaa; 01-10-2010 at 05:26. دليل: به دلیل زیاد نشدن پست ها 2تا یکی کردمشون:D
سلام دوست من
من از دنیانت سرویس میگرم سرعت دانلود من با خط 1 مگ بین 115 - 120 هست
مثلا دیشب حدود 1450 مگ دانلود داشتم البته با لینک بسیار پرسرعت نه درپیت
یا علی...![]()
سلامحجم ماهانه 3 گیگ هست
باید بری شرکت یه درخواست پر کنی برای دوره پیش فاکتورتون عوض میشه
من اکو 512 دارم، برای استفاده از سرویس 2 مگ باز باید مهر و امضای شرکت داشته باشم یا اینکه همون قبلی کفایت می کنه؟
پیغام خصوصی رو بخون.
دنیا نت شبانه رایگان داره؟ ساعت رایگانش از چند تا چنده؟
شبانه سرعتتون رو محدود میکنن؟
آخه من با سرعت 60-70 ، بیشتر از 1.25 گیگ دانلود میکنم، بعد شما با سرعت تقریبا دو برابر من حدود 1.5 گیگ؟
(اکو 512 شاتل)
مقدار دانلود شبانم رو هم میتونی تو پست پایینی ببینی.
![]()
بیشترین پستهای صفحه قبل مربوط به شرکتهای غیر از پارس بوده!
سوال؟
یا اینکه پارس حرف نداره و تمام کاربر ها ازش یه جورایی راضی هستند؟
یا اینکه پارس جای بحث داره و تمام کاربر ها ازش یه جورایی ناراضی هستند ولی دیگه ارزش گفتن نداره؟
من که دیشب با 1 مگ 1.7 گیگ دانلود داشتم.
بقیه دوستان چطور؟
سلام عزیزم
نه محدودیت ندارم شبانه دنیانت حدوده یک هفته هست راه اندازی شده من خط 1 مگ دارم و سرعت دانلودم تو روز یا شب بین 115 تا 120 هست پس طبیعیه اما اینکه اینقدر دانلود کردم بخاطر اینه که من دیگه چیزی به ذهنم نرسید بزنم برای دانلود. فقط 3 تا فیلم mkv با زدم و چندتا بسته والپیر که همه اونا تا ساعت 5:22 صبح تموم شده بودن و دستگاه بقیه اون رو بیکار بود اگه میخواستم فول دانلود کنم حدوده 2300 مگ میتونم از خط بکشم اما دیکه حال اون رو نداشتم
راستش من زیاد تو خط این کارا نیستم چون حدوده 20 روزه دیگه سربازم و میرم و اهل خونه هم نمیتونن با این سرویس زیاد کار کنن
به طور خلاصه ماکسیمم حجمی که تا الان از این سرویس من تونستم تو دانلود شبانه بگشم 3 شب پیش بود اونم حدوده 2640 مگ بود که تا ساعت 6:40 تموم کرد
فکر کنم کافیه چون اگه همینطور پیش برم هم هاردم بیخود پر میشه هم دیگه چیز با ارزشی برای دانلود نمیمونه
راستی این سرویس در طول شب نه قطعی داره نه افت سرعت
تنها چیزی که باعث افت سرعت میشه سرور سایتیه که داری دانلود میکنی
یا علی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)