سلام رفقا ببخشيد آپديت استار معمولي با تي وي فرق ميکنه؟
اگه فرق نميکنه جديدترين آپديت رو قرار بدين يا مدلش رو بنويسيد تا از نت گير بيارم!
مگه ميشه تم نداشته باشه گوشي؟
سلام رفقا ببخشيد آپديت استار معمولي با تي وي فرق ميکنه؟
اگه فرق نميکنه جديدترين آپديت رو قرار بدين يا مدلش رو بنويسيد تا از نت گير بيارم!
مگه ميشه تم نداشته باشه گوشي؟
سلام رفقا چي شد جواب پست بالايي؟
من يه آنتن رو به آنتن تي ويش وصل کرم فوقالعاده خوب شده حالا به نظر شما نميشه يک مدار کوچوکر تقويت آنتن با يک آنت کوچکو برا گوشي درست کرد همه جا با خود برد؟
من می دونم متفاوت هست ولی آپدیتش را ندارم. پسوند آخر ورژن فرق می کنه مثلا معمولی a هست و وایرلس دار
w هست مال tv را نمی دونم شما خودت می تونی کد * بعد # بعد 1 2 3 4 بعد # را بزنی پسوند ورژنت را بینی
سلام دوستان، تقريباً بيشترين مطالب تاپيك كلوچه! و ستاره! رو خوندم حدود 500 صفحه!! همچنين اون ريوو خوبي كه يكي از دوستان به خوبي هر دو گوشي را كنار هم بررسي كردهبودند... چند سوال
1. الان يه گوشي سوني اريكسون W580 دارم، اين گوشي به شدت آزارم ميده، اگه بيشتر از 5-6 دقيقه باهاش صحبت كنم، گوشم تـــيـــــــــر ميكشه، انگار يكي داره ميزنه توي گوشم!يا وقتي تو جيبم باشه، بعد از چند ساعت اون قسمتي از پام كه گوشي روشه، شروع ميكنه به سوختن!
خلاصه اينكه امواج مضرش زياده! تا آنجايي كه شنيدم بعضي از گوشي سوني اريكسون اينجوريه و خيلي اذيت ميكنه (البته آدمها با هم متفاوتند و حساسيتهاشون با هم فرق داره)
آيا كسي كه قبلاً با گوشيهاي ديگه مشكل داشته از اين جهت، با star مشكلي نداره؟
2. اين گوشي fight mode داره يا نداره؟ اگه داره براي فعال شدنش بايد گوشي رو خاموش روشن كرد يا مثل گوشيهاي HTC!!! با يه دكمه آف لاين ميشه؟!؟!؟!؟!
3. با آخرين فرمور استار در note يا calender يا task و to do و... كيورتي فارسي ميادش؟ اين مشكل جدا جدا كردن حرفهاي كلمات آخرش درست شده يا نه، ما كه نفهميديم!! يا هنوز با فارسي يه مشكلاتي داره؟ مثلاً فايلهاي آفيسي كه باز ميكنه با فارسي مشكل نداره؟ يا pdf ؟
4. در آخرين فرمور اين گوشي، خيال فارسي زبانها راحت شده يا هنوز.....؟؟؟؟
5. از دي جي كالا خريد كنم چه جوره؟ 139 ميده
سلام ممنون نميدوني از کجا ميشه آپديت رو گير آورد؟
اين رو فرصت کردم نگاه ميکنم!؟![]()
سلام دوستان نظر شما چيه؟
جالبه که شما اگه يک سيم آنتن0 با تقويت آنتن اوتوبوسي وصل کنيد و فقط بهش نزديک بشين کيفيت فوقالعاده ميشه!
![]()
1- من تاا مروزبا همچین مشکلی روبه رو نشدم. و راستش احتمال میدم یا شما خیلی حساسین یا گوشیتون دیگه خیلی قاطی کرده...
2- داره به نام Offline mode هست که فقط تو قسمت پرفایلها موجوده یعنی باید گوشی روشن بشه بعد برین تو پروفایل و اونو انتخاب کنین!!!
3- فارسی مشکلی نداره فقط و فقط من توی مرورگر اپرا مینی صفحاتی که باز میکنم فارسی اگه باشه جدا جدا مینوسیه. و این احتمالا ساپورت نکردن درست برنامه با فونت فارسی هست
4- مشکلی اصلا با فارسی نداره. حتی شما وقتی فارسی رو انتخاب میکنید صدای منشی تلفنی و زبانش فارسی میشه.. تمام قسمت ها با توضیحات کامل فارسی میشه.
5- دی جی کالا سایت خوبیه ولی خوب یکم گرون میده ولی خوب از برندهایی با گارنتی های اصل استفاده میکنه
شما میتونی برو از یه نمایندگی از پارس ماکروتل بخر.یک سال گارانتی. فیرمورش رو برات تا یک سال رایگان تعویض میکنه و اصلا هم مشکل فارسی نداره چون گوشی های سامسونگ با این گارانتی اتوماتیک فارسی ساز میشن!!!![]()
برای حل مشکل اپرا مینی با سایت های فارسی میتونید از نسخه پچ شده در صفحه ی قبل (316) استفاده کنید که سایت های فارسی رو هم درست نشون میده.
(برای پچ کردن اپرا مینی از نرم افزار patchFontMe و زدن تیک هر سه گزینه استفاده کردم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان من از وقتي گوشي رو اپديت كردم هرجا كه كليك ميكنم ويبره ميزنه.از كجا غير فعالش كنم؟
دكمه ولوم پاين رو زدم، اونجا ويبره رو روي صفر گذاشتم ولي درست نشد.
ممنون
با تشكر از شما مستر ميلاد
اين طور كه پيداست با فارسي ديگه مشكلي نداره، ولي من ميخوام بدونم صفحه كليد كامل در برنامههاي note يا اس ام اس زدن يا todo و... صفحه كليد كامل كيورتي ميادش يا خير؟ آخه قبلاً با فرمورهاي قبلي نميآمد، حالا درست شده يا نه؟!؟! با تشكر
يه سوال ديگه در مورد آنتن دهياش، اينجور كه دوستداران «كلوچه» ادعا ميكنند، آنتندهياش ضعيفه!
آيا «كوكي» خيلي قويه يا «استار» خيلي ضعيفه؟! شما مشكلي با اينترنت و آنتندهي ... نداريد؟
يه سوال ديگه، براي نصب فايلهاي جاوا محدوديت حجمي نداره؟ قبلاً سامسونگ اين مشكل رو داشت حالا چي نداره؟ مثلاً فايلهاي بالاي 3 مگ رو نصب نميكرد، قبلترها زير 1 مگ بود!!
Last edited by anari; 17-08-2010 at 09:26.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)