سلام
دوستان میشه یه راهنمایی در مورد این ماشین بکنید؟میخوام ماشینو از یه آشنا بگیرم که اونم تا چند هفته دیگه از کارخونه بگیره...مشکلاتش چی هست؟یورو 3 و 4 چه فرقی داره و کدوم بهتره؟
ممنون
سلام
دوستان میشه یه راهنمایی در مورد این ماشین بکنید؟میخوام ماشینو از یه آشنا بگیرم که اونم تا چند هفته دیگه از کارخونه بگیره...مشکلاتش چی هست؟یورو 3 و 4 چه فرقی داره و کدوم بهتره؟
ممنون
استاندارد آلودگی هواست و یه کاتالیست خاص رو ماشین میذارن تا سطح معقولی ماشین آلودگی داشته باشه نه بیشتر
البته بهتره بنزین مخصوص زده بشه که کاتالیست زودتر از موعد تموم نشه
بنظر من در حال حاظر یورو 4 برتری خاصی نداره
تفاوت آبشنی بینشون نیست
از نظر ایرادات چطور?از پراید که خیلی بهتره درسته?
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
من یه تیبا سفید فول مدل 90 دارم
الان 6-7 ماهی میشه دستمه و نیمه اسپرت بوده
ارتفاع داشت و بعد چند وقت مجبور شدم برا اینکه راحت بره تو پارکینگ ارتفاعشو ببرم بالا ( فنر فابریک گرفتم و زدم زیرش ) بعدش ماشینو اتاق سر صداش زیاد شده احساس میکنم
اون جلو بندی سازه هم گفت که نفر قبلی ارتفاع که زده میزون فرمون نکرده :| !!! باعص شده لاستیک ا هم صاف شن تا حدودی
با این ماشین چند بار رفتم مسافرت هر چند مسیر دانشگاههمم کم از سفر نداره ( تهران-گرمسار) که الان داگه احساس میکنم سر صدا اتاق زیاد شده و جلوبندی لازم شده
کسی اینجا از جلوبندی این ماشین سر در میارهه؟
دلم نمیخواد ببرم پیش تعمیر کار اونم برداره از جلو تا عقبشو عوض کنه (بوش . طبق اینا ) ببنده و بازم صدا داشته باشه ماشین :(
یکی معایب تیبا رو بی تعصب بگه ... شاید یه تیبا 2 گرفتم شایدم سمند ... موندم ...
فاکتور مهم ایمنی بدنه و قدرت موتورش ...
با تشکر
مزایا زیاد دارهچش نخوره !
یکی اینکه هر کی نشسته پشتش بی چون و چرا گفته جدا ارزش داره 2-3 تومن بیشتر بدم تیبا بگیرم تا 131 یا 111 !!
بعد هم از نظر موتوری ارتقا یافته هست حجم مصرف سوخت خیلی پایین در عوض قدرت موتورش خیلی خوبه ولی در قیاس با سمند شاید بیاره
همینطور از نظر بدنه چون اطلاع درستی ندارم نمیتونم نظر بدم که بهتره یا ضعیف تره ...
حداقلش اینه که نسبت به سمند ماشین 2 سال پیش نه 10-12 سال پیش
بر اساس تصادف هایی که دیدم و شنیدم ایمنی تیبا از پراید و 405 بیشتره ولی شک دارم به پای سمند برسه. چیزی هم که من میدونم شتابش شبیه پرایده دلیلشم سنگین تر بودن تیبا هست که افزایش قدرت موتور رو جبران می کنه حالا شاید تو تیبا 2 به خاطر سبک تر شدن ماشین شتاب بیشتر باشه. (ولی مصرفش به مقدار خوبی پایین تر از سمنده. البته اگه شما میتونین سمند موتور ملی بنزینی بگیرین تفاوت مصرف سوخت خیلی مشخص نمیشه اما حدود 4-5 میلیون گرون تر از تیبا هست.)
سمند EF7 قیمتش 28 میلیون تومنه و تیبا 19 میلیون و این تفاوت قیمت 9 میلیون تومنه دوست من ...
بعد یه چیز دیگه تیبا ترکیبی چقدر می سوزونه؟ بدون مدنظر قرار دادن انچه تو سایت نوشته (7.1) ؟؟؟
ببخشید من اشتباه کردم در مورد قیمت.
مصرفش واللا حرف و حدیث توش زیاده. کسانی رو دیدم که می گن ماشینشون کمتر از اون مقدار می سوزونه و کسانی رو هم دیدم که گفتن مصرفشون رو صدی 11 بوده. البته ممکنه نوع رانندگی این افراد هم تو این موارد دخیل باشه. اما در کل گفته میشه که مصرف ترکیبیش در سطح همون 7.5-7 لیتره. در هر صورت از سمند XU7 کمتره.
اینم در نظر داشته باشین که کیفیت مونتاژ ایرانخودرو بهتر از کیفیت مونتاژ سایپا هست. برای همین شانس داشتن ایرادات غیر عادی (مثل رگلاژ نبودن در ها) تو تیبا بیشتره.
ولی تیبا در جدول کیفیت خودروها رفته رفته بالا اومد . که این نشون میده در امر مونتاژ دقت بیشتری شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)