قیمت Phenom II X6 1100T رو اگه بگین ممنون میشم. با توجه به اینکه بولدوز هنوز نیومده و اینطور که معلومه زیاد هم موفق نبوده ارزش داره 955 بلک رو با این پردازنده عوض کنم. تفاوتشون محسوسه؟ قیمت دست دوم 955 بلک رو هم اگه بگین ممنون میشم.
قیمت Phenom II X6 1100T رو اگه بگین ممنون میشم. با توجه به اینکه بولدوز هنوز نیومده و اینطور که معلومه زیاد هم موفق نبوده ارزش داره 955 بلک رو با این پردازنده عوض کنم. تفاوتشون محسوسه؟ قیمت دست دوم 955 بلک رو هم اگه بگین ممنون میشم.
AM3 - Phenom II X6 1100T - 3.3GHz...261.000
AM3 - Phenom II X4 955 - 3.2GHz...149.000
کارکردهAM3 - Phenom II X4 955 - 3.2GHz:
بالای90.000ارزش نداره!
حامد جان من شنیدم 955 نوش موجود نیست و گرون شده و قیمتش کشیده بالا
دست دوش هم احتمالا بالای 120 شاید گیر بیاد حالا کاری با ارزش داشتن یا نداشتنش نداریم
بله درست میگین نوش رو هفته پیش قیمت داشتم حدود 215 تومن.
با سلام
ببخشيد من به دنبال مادربرد Asus كه گرافيك انبرد داشته باشه هستم. همچنين ميخوام كه AMD ساپورت باشه و اگر USB 3 رو هم ساپورت كنه كه خيلي بهتر هست
بيشتر از 150 يا 160 هم نميخوام واسش هزينه كنم. گزينه هاي موجود در بازار رو ميخواستم گارنتي هم نداشته باشه مشكلي نيست . ممنون ميشم راهنمايي كنيد من رو.
با تشكر
سلام.
لطفا در بخش زیر تاپیک مشاوره بزنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان .
من یه سیستم دارم که 2 تا رم Geil 2g 1333 روشه.
می خوام 2 تا 2 گیگ دیگه بگیرم. حالا چه برندی رو پیشنهاد می کنید؟ قیمت هم فراموش نشه؟
(راستی مشکلی نداره که از برندی غیر Geil استفاده کنم؟ dual Channel که به هم نمی خوره که؟)
ممنون![]()
فکر کنم asus M5A 88 V-EVO گزینه خوبی باشه برات.
سلام دوست عزیز.
لطفا در بخش زیر تاپیک مشاوره بزنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حامد جان سلام.مخلصیم.
قیمت این بوردو داری؟ چطوره ارزش خرید داره؟
asrock p67 fatality profesional
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)