خوب اگه اینجوری باشه برا دانلودهای خیلی حجیم مناسب نیست . چون من هر شب کامپیوترو خاموش میکنم ، ip م عوض میشه . ولی برا زیر 200 مگ عالیه . خوبیش اینه بعضی وقتا که داتک در طول روز پورت تورنت رو میبنده ، با این راحت میشه دانلود کرد .
خوب اگه اینجوری باشه برا دانلودهای خیلی حجیم مناسب نیست . چون من هر شب کامپیوترو خاموش میکنم ، ip م عوض میشه . ولی برا زیر 200 مگ عالیه . خوبیش اینه بعضی وقتا که داتک در طول روز پورت تورنت رو میبنده ، با این راحت میشه دانلود کرد .
خوب برادر چیزه رایگان همینه دیگه
میتونید رپیدبازم بگیرید با اون بکشید
ولی حالا چرا تورنت من دیگه مدتهاست سمته تورنت نرفتم اکثره چیزا پیدا میشه اینور اونور رو هاست ها
باید بگردید و بدونید کجا رو بگردید
داتک سرعت آپلود شما رو هم محدود کرده؟ سابقا 60 کیلوبایت آپلود میکردم الان روی 10 - 12 کیلو آپلود میکنه!![]()
راستی بچه ها آپلودبازم الان دیدم تورنت میکشه
اکانت یکی از بچه ها رو گرفتم دارم با اون کار میکنم 10 گیگ روزانه میده البته بازی هم کم در نمیاره
میگم اگه کسی هست میاد شریکی بگیریم 3-4 نفرم جواب میده یه اکانتش
ارزشش رو داره اینطوری
مسی بود بهم خبر بده این 2 روز دیگه ته میکشه البته یه چند 10 گیگی مستقیم کردم فعلا تو queue هستن
راستی من عصرا یه نمه افت سرعت پیدا میکنم یعنی طرفای 5-8 اینا شما هم اینطوری اید؟
-------------------------------------------
والا من تست نکردم خیلی کم پیش میاد چیزی رو آپلود کنم اونم معمولا برای سایت هام هستداتک سرعت آپلود شما رو هم محدود کرده؟ سابقا 60 کیلوبایت آپلود میکردم الان روی 10 - 12 کیلو آپلود میکنه!![]()
دوستان از سرعت دانلود سرویس های وایمکس محدود داتک اطلاعی دارید؟؟
ممنون
کمک
firefox 5 گرفتم IDM هنوز آپدیت نداده براش![]()
افزونه flashgot ....
سلام.از دوستان عزیز خواهش میکنم به تاپیک زیر برید و در انتخاب مناسب ترین اینترنت شبانه تاپیک رو یاری کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدقوانین:
1.فقط افرادی که از سرویسهای محدود استفاده میکنند پست دهند
2.سرویسهای خود رابه صورت زیر معرفی کنید:
نام شرکت ارایه دهنده اینترنت شهر و نوع سرویس انتخابی(مثلا 2 گیگ 512)
سرعت روزانه
سرعت شبانه
مدت زمان شبانه رایگان(مثلا 5 ساعت)
با تشکر
خوب عمو داریوش چه کاریه.با توریفیک تورنت رو مستقیم کن بعد با اپلودارب یا اپلودفا ریموت اپلودش کن.من 23 گیگ رو اپلودفا و 7 گیگ رو اپلودارب تورنت ریموت کردم.
البته یه تورنت 9.6 گیگ هم رو اپلودباز مستقیم کردم که حالا فرصت نشده دانلودش کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)