آقا آسیاتک که اصلا منطقه مارو ساپورت نمیکنه. یعنی تنها انتخاب شاتل ؟
آقا آسیاتک که اصلا منطقه مارو ساپورت نمیکنه. یعنی تنها انتخاب شاتل ؟
شما همونی نبودی که 2 صفحه پیش پست زده بودی
آگه آره ، مگه می شه ، اینترنت فایندر آسیا رو بهم داده بود ؟![]()
یا من سوتی دادم و چشمم 4 تا شده بوده ، یا اینترنت فایندر ، یا آسیاتک ...
باز چک کن
نیونت رو دیدم ( درست یادمه ؟ نیونت بود دیگه ، شماره شما رو یادم نیست راستش )
قیمت هاش بدک نیست ، اما این شرکت ها خیلی یوزر ندارن ، یا به نیت تست برر جلو ، اگه می خوای از نیو نت بگیری ، یا نرو ، به نیت تست هم که می ری ، یه پول رانژه و ، یه ماه پول سرویس رو از کف رفته بدون ، یه ماه اعصاب خردی رو هم دست به نقد تو حسابت ببین ، ممکنه هم سرویس هاش عالی باشه ، اما چون نمی دونیم چطوریه ، این جوری بری جلو بهتره ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه هم نمی خوای این جوری باشه ، شاتل![]()
اولن که دستت درد نکنه که جواب میدی . در ثانی پیش شماره 8892 بود و در آسیاتک زدم نوشت غیرفعال البته با عرض شرمندگی تو newnet هم نوشت مرکز فعال نیست.
فکر کنم از شاتل بگیرم بهتر باشه. البته میگه مودم combo 69 هزار تومان !!! از همون بگیرم ؟
سلام
پیش شماره 2208 مخابرات سلمان فارسی هستیم. هرجا زنگ می زنم میگن ظرفیت نداریم. من هم شدیداً نیاز به adsl دارم. چکار کنم؟
دوست عزیز شاتل منطقه شمارو سرویس میده :
مرکز : سلمان فارسی
( سعادت آباد )
![]()
وضعیت : قابل ارائه
برای ارسال سفارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من امروز از شرکت pars on line اینترنت پر سرعت گرفتم ولی مشکلم اینه که نمیتونم از طریق rapid share و دیگر سایتهای اپلود ، فایل دانلود کنم حتی برای فایلهای با حجم بیشتر از 30 مگ هم دانلود نمیکنه مشکل از کجاست ؟؟
لطفا راهنمایی کنید ؟؟؟؟
403 Forbidden[b]Forbidden[/b]
You dont have permission to access /download/a20d5788f262ccd04a41d3e811b323f1/hosted/Bonbonera.rar on this server.
Apache/2.2.9 (Fedora) Server at www.fifala.com Port 80
اینم ارروری که میده .
لطفا کمک کنید .
سلام
پیش شماره 2208 مخابرات سلمان فارسی هستیم. هرجا زنگ می زنم میگن ظرفیت نداریم. من هم شدیداً نیاز به adsl دارم. چکار کنم؟
فردامیخوام سفارش بدم . نظری نیست ؟ کسی تجربه نداره ؟
سلام
میخوای لایزر سفارش بدی؟؟؟
به نظذ من شرکت عالی و خوبیه
من ناراضی ازش کم دیدم
ممنون![]()
در سرويس هايي که محدوديت حجمي دارند ما از کجا بفهميم چقدر دانلود کرديم و چقدر ديگه ميتونيم دانلود کنيم؟
تازه اگه محدوديتمون تموم بشه چي ميشه ديگه نميتونيم به اينترنت وصل بشيم مثلا فقط بريم سايت بخونيم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)