تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 317 از 577 اولاول ... 217267307313314315316317318319320321327367417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

سلام به دوستان P30 خور
    سیستم:

cpu=celeron 2.4 GHz 128K chace
    RAM=DDR 256MB 266
    VGA=ATI RADEON 64MB
    MAIN=GIGA P4 titan 8IR2003

شرمنده دیگه سیستم نفتی داریم
    این سیستم برای نصب Ubuntu مشکلی داره؟(یعنی نسبت به XP بیشتر رم میکشه یا کمتر؟ )

برنامه هایی مثل Power DVD و Jet audio و FL studio و Office روی Ubuntu نصب میشن؟

من از دایال آپ استفاده میکنم Ubuntu با دایال مشکلی داره؟

با توجه به کم بودن حفره های امنیتی در Ubuntu آیا بازم به آنتی ویروس نیاز دارم؟

آیا میشه Ubuntu و XP هر دو روی یک سیستم نصب بشن؟(در 2 درایو مختلف)

خیلی ممنون

شیشکی نیست منو راهنمایی کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من تازه اوبونتو 9.1 نصب کرده حالا می خوام بوت پیش فرضو بزارم روی ویندوز فایل مربوطه رو هم در اوبونتو باز می کنم ویرایش رو هم انجام میدم ولی پیغامی میاد که فایل read only هست واجازه نمیده ذخیرش کنم از تو properties هم نشد اگه کسی بلده بگه من چه کار کنم

ببخشید ایمیل من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان P30 خور
    سیستم:

cpu=celeron 2.4 GHz 128K chace
    RAM=DDR 256MB 266
    VGA=ATI RADEON 64MB
    MAIN=GIGA P4 titan 8IR2003

شرمنده دیگه سیستم نفتی داریم
    این سیستم برای نصب Ubuntu مشکلی داره؟(یعنی نسبت به XP بیشتر رم میکشه یا کمتر؟ )

برنامه هایی مثل Power DVD و Jet audio و FL studio و Office روی Ubuntu نصب میشن؟

من از دایال آپ استفاده میکنم Ubuntu با دایال مشکلی داره؟

با توجه به کم بودن حفره های امنیتی در Ubuntu آیا بازم به آنتی ویروس نیاز دارم؟

آیا میشه Ubuntu و XP هر دو روی یک سیستم نصب بشن؟(در 2 درایو مختلف)

خیلی ممنون
    xp۱- رو نمی دونم ولی این سیستم پیشنهادی خود اوبونتو هست:
    # 700 MHz x86 processor
    # 384 MB of system memory (RAM)
    # 8 GB of disk space
    # Graphics card capable of 1024x768 resolution

۲- اونا رو من تا حالا ندیدم و فکر هم نکنم باشه ولی برای بیشترشون برنامه های معادل وجود داره
    ۳- با دایل آپ مشکلی نداره اما تقریبا با تمام مودم های دایل آپ داخلی (pci) مشکل داره و کار نمی کنه
    ۴- سوالت خیلی کلیه. در مورد امنیت در گنو/لینوکس خیلی زیاد تو فروم بحث شده. توی فهرست بگردی حتما یه چیزایی پیدا می کنی
    ۵-بله می شه (توضیح داده شده)
    سلام

من اوبونتو ۹.۱۰ دارم و به شدت مايلم بريل رو روش نصب کنم ولی سايت بريل واسم فوربيدنه(انگليسی شو ننوشتم چون قاطی پاتی می شد) به نظر شما چی کار بايد بکنم؟

آيا کسی بسته هاش رو داره که من دانلود کنم يا اينکه يه سايت ديگه ای غير از بريل سراغ داريد که بشه بسته ها رو از اونجا دانلود کرد؟

خيلی سرچ کردم ولی هيچ جای به درد بخوری پيدا نکردم

يه سوال ديگه هم داشتم
    من ميزکار کا دی ای رو روی اوبونتو نصب کردم و از مرورگر کانکوارر استفاده می کنم ولی هر صفحه فارسی رو که می يارم ی های کلمه ها رو جدا می نويسه مثلا ميزکار رو اين جوری نشون ميده: میزکار
    حتی موقع نوشتن هم اينجوريه راستش من اين پست رو با بدبختی نوشتم
    اصلا کلا کيبوردم به هم ريخته البته توی ميزکار گنوم اين مشکل رو نداشتم

اگه ميشه کمکم کنيد
    مرسی
    فکر کنم منظورت compiz باشه
    با استفاده از apt و synaptic راحت می تونی نصبش کنی
    با یه جستجوی ساده راهنماشم می تونستی پیدا کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    متاسفانه چون با kde اصلا کار نمی کنم هیچی هم ازش نمی دونم
    سلام دوستان من تازه اوبونتو 9.1 نصب کرده حالا می خوام بوت پیش فرضو بزارم روی ویندوز فایل مربوطه رو هم در اوبونتو باز می کنم ویرایش رو هم انجام میدم ولی پیغامی میاد که فایل read only هست واجازه نمیده ذخیرش کنم از تو properties هم نشد اگه کسی بلده بگه من چه کار کنم
    اول با دستور زیر رو اجرا کن:
    sudo gedit /etc/default/grub
    بعد خط GRUB_DEFAULT=0 رو پیدا کن
    بعد با توجه به اینکه ویندوز تو منوی گراب تو خط چندمه مقدارشو تغییر بده
    مثلا اگر ویندوز تو منوی گراب سوم باشه مثل زیر میشه:(یکی کمتر چون از صفر شروع می شه)
    GRUB_DEFAULT=2
    و در آخر دستور زیر رو بزن:
    sudo update-grub2

4. 3 کاربر از rootnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام . چجوری میتونم بعد از نصب کوبونتو در هنگام بوت گزینه ی ویندوز و کوبونتو رو داشته باشم
    خیلی ممنون از راهنماییتون

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

خیلی ممنون
    اون برنامه های معادلی که گفتین به طور پیش فرض روی ubuntu نصب هست یا اینکه که باید از سایت خاصی دانلود کرد؟

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

سلام . چجوری میتونم بعد از نصب کوبونتو در هنگام بوت گزینه ی ویندوز و کوبونتو رو داشته باشم
    خیلی ممنون از راهنماییتون
    اگر که کوبونتو را بعد از ویندوز نصب کنید خودش گراب رو براتون میسازه، ولی اگر اول کوبونتو رو نصب کنید و سپس ویندوز رو باید گراب رو تعمیر کنید، در فهرست انجمن به دنبال "تعمیر گراب" بگردید، 3 مطلب براش هست.

خیلی ممنون
    اون برنامه های معادلی که گفتین به طور پیش فرض روی ubuntu نصب هست یا اینکه که باید از سایت خاصی دانلود کرد؟
    تمام برنامه ها در لیست synaptic هست و شما فقط باید تیک کنار برنامه رو بزنید و خودش شروع به دانلود خواهد کرد.
    در مورد معادل هم خیلی هستند mplayer هست، پخش کننده ی معروف VLC هست، Movie player هست و الی آخر! فکر کنم حداقل 5 برنامه ی معروف و قدرتمند وجود داره به علاوه ی ده ها برنامه که زیاد معروف نیستند!

8. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

و آخرین سوال:
    یعنی اگه من Ubuntu بریزم و مثلا یه فایل PDF یا word رو بخوام باز کنم برای باز کردن اینا هم برنامه معادل هست؟ یا اینکه خود office و adob acrobot روی Ubuntu نصب میشن.

دوستمون گفت Ubuntu با مودم های دایال آپ که مخصوص windows هستن کار نمیکنه. آیا مودمی پیدا میشه که مخصوص لینوکس باشه و با ubuntu کار کنه؟

خیلی متشکر

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

و آخرین سوال:
    یعنی اگه من Ubuntu بریزم و مثلا یه فایل PDF یا word رو بخوام باز کنم برای باز کردن اینا هم برنامه معادل هست؟ یا اینکه خود office و adob acrobot روی Ubuntu نصب میشن.

دوستمون گفت Ubuntu با مودم های دایال آپ که مخصوص windows هستن کار نمیکنه. آیا مودمی پیدا میشه که مخصوص لینوکس باشه و با ubuntu کار کنه؟

خیلی متشکر
    در اویونتو openoffice.org نصب هست و فایلهای آفیس رو می تونید بدون مشکل باز کنید، البته در برخی اوقات ممکن هست در فرمت دچار مشکل بشید مخصوصا اگر در مثلا یک فایل word از سیمبل ها استفاده شده باشند، در مورد PDF هم بله باز هم اوبونتو برنامه خودش رو داره و مشکلی نیست.
    در مورد نصب برنامه های ویندوز در لینوکس پروژه ی wine هست که البته با توجه به تعدد جایگزین ها زیاد توصیه نمیشه، مخصوصا اگر شما از یک نرم افزار تخصصی استفاده می کنید که در لینوکس نیست پیشنهاد میکنم ویندوز را در کنار لینوکس داشته باشید.

در مورد مودم تا جایی که می دونم مودم های اکسترنال با لینوکس مشکلی ندارند، البته به این شرط که با USB به سیستم متصل نشوند، کلا مشکل مودم ها به خاطر درایور اونهاست، چون بخشی از پروسه ی دیتا های دریافتی از طریق خط تلفن (برای ارزانی قیمت) به برنامه ی درایور مودم سپرده میشه، و این مشکل ایجاد می کنه، که در مودم های اکسترنال به دلیل عدم وجود این مشکل لینوکس رو پشتیبانی میکنه! باز این سوال رو در تاپیک مودم ها مطرح کنید دوستان بیشتر راهنمایی می کنند.

11. این کاربر از taia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    من قبلا ubuntu 8.04 داشتم وقتی سی دس رو میزاشتم تو کامپیوتر یه صفحه میومد که من گزینه
    instal inside windows رو انتخاب میکردم و همه چیز به خوبی و خوشی تموم میشد
    بعد من super ubuntu 9.1 رو با حجم یه گیگ دانلود کردم ولی اصلا تو ویندوز ران نمیشد
    بعد فهمیدم برنامه ایی که ابونتو روتو ویندوز اجرا میکنه
    اسمش wubi
    حالا ایا من میتونم با wubi9.1 دی وی دی super ubuntu 9.1 رو نصب کنم؟
    ایا سیستم کند نمیشه؟
    من میخام مثل قبل گزینه
    install inside windows رو انتخاب کنم
    ایا امکان داره؟
    یعنی من میخام start up اول کامپیوتر مثل قبل فقط دو تا گزینه داشته باشه
    اینکه من نسخه سو پر اونتو دارم نه ابونتو معمولی ایا مشکلی بوجود نمیاره؟
    Last edited by tak2750; 14-03-2010 at 21:30.

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیلی متشکر
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فهرست مطالب رو حتما نگاه کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •