حسابان انرژي اتمي (دوجلدي ) يا مبتكران ( محمود نصيري )
رياضي 2 تست هم گاج خيلي خوبه پاسخ هاي تشريحيش .
حسابان انرژي اتمي (دوجلدي ) يا مبتكران ( محمود نصيري )
رياضي 2 تست هم گاج خيلي خوبه پاسخ هاي تشريحيش .
من هموشونو آبی قلم چی دارم+پرسش های 4 گزینه ای ریاضیات 2 مبتکران تالیف ابوالقاسمی
همونا خوبه اگه نه کتابی معرفی کنید که پاسخ های تشریحیش واقعا خوب باشه
سلام
کتاب گاج سبز هم به نظر من کتاب خوبیه و بند بند کتاب را توضیح داده !اما به نظر من برای دانش اموز پیش دانشگاهی چندان مناسب نیست چون خیلی وقت گیره اما برای ما سومی ها و همچنین دومی ها عالیه !!اما من در ادبیات بیشترین مشکلم در بخش قرابت معنایی است و ناراحتم که تو کنکور باید چی کار کنم ؟!!!اصلا چندتا سوال از این بخش میاد؟!!!ببینم این کتاب هامون سبطی که مال قرابت معناست چه جوریه ؟!!!
![]()
من در چند صفحه پیش آدرس لیست کتابهای معرفی شده که دو تاش هم از خودمه رو نوشتم . برو به این صفحه . من یه پست زدم . تو اونجا از دوباره 5 تا ادرس هست . تو اونها میتونی توضیحات مربوط به هر کتاب اموزشی و تستی رو بخونی .
من فکر میکنم تمام کتابها در این تاپیک مورد نقد و بررسی قرار گرفته . والان وقت خوندنه . وقت رو هدر ندهید .
ولی اگه کسی مایله بگه من از دوباره یه پست در مورد کتابها بزنم . البته با اجازه پیشکسوتان . شماها همتون استادید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در خدمتم . محمدامین
فکر کنم 30 درصد سوالات قرابت معنایی باشه یعنی 8 تا
سلام محمد امین جان
خسته نباشی
آقا لطف بکن یه پست بزن واسه کسایی که دیر شروع کردن و بهترین کتابهای آموزشی و تستی رو معرفی کن؛ ضمنا اگه بتونی یه بررسی کتاب خلاصه هم واسه هر درس بزاری بد نیست (مخصوصا کتابهای گاج، کانون فرهنگی و مبتکران) . آخه یه سری کتابها دست بچه ها هست که نمیدونن با همونا برن جلو یا کتابای پیشنهادی شمارو بخرن
شرمنده زحمت میشه!
مرسی
منظورت از کسایی که دیر شروع کردن چیه ؟ دانش اموز پیش دانشگاهی رو میگی که دیر شروع کردن واسه کنکور ؟
باشه میزنم تو این چند روز ی که هستم . اما رای دوستانه دیگه هم شرطه .
نمیدونم دوستان نیاز میدونن یا نه ؟ . به غیر از شما یه نفر دیگه هم اینکارو میخواست .
ولی شما منتظر باشین . یکم سرم شلوغه .
در خدمتم . محمد امین
خوشخوان 2 سری کتاب فیزیک داره یکی کل 3 سال دبیرستان تو یه کتاب و یه نوع هم جداجدا است.شما کدومو می گید؟
خیر 5 سالش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)