تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 317 از 1135 اولاول ... 217267307313314315316317318319320321327367417817 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال greena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زیر نور زیبای خدا

پيش فرض

حقیقت من زیاد با این مدل دوج آشنایی ندارم.یه ماشین سدان خانوادگی بزرگ آمریکایی که قیافه چندان بدی نداره اما اون هیجان و لذت اسپورتی هم توش نیست..
    اگر بر اساس قیمت کلی یه ماشین بخوام نظر بدم 3.5 بد نیست( اگر تمیز باشه) اما دردسرهای لوازم یدکی همیشه تعیین کننده قیمت یه ماشینه.بفرض یه چیزهای مصرفی مثل لنت ترمز یا درب ترموستات و جنت رادیاتور ها و یا لوازم جلوبندی اگر خراب بشه که به این مفتی پیدا نمیشه.توی اهواز سالها پیش یه فروشگاه لوازم جیپ بود که یه مقداری هم لوازم دوج داشت و البته حالا دیگه نیست.تهران شاید بشه چیزهایی پیدا کرد اما واقعا دردسر داره.کلا در مورد ماشینهای خاص باید اول ببینید بازار لوازم و یدکی اون چطوره؟الان یه شورلت خیلی توی بورس هست تا یه مثلا دوج یا پیلموت.

این یه جور خواست و نظر شخصیه .اگر تمایل به داشتنش داری بگیر.و البته از صاحب قبلی آدرس و نشانی تمام مکانیکها و لوازم فروشهایی که در این مورد کار میکنند را بگیری بهتره.
    کلاً ماشین آمریکایی چیزی به جز دردسر و دوندگی نداره ، البته خب "ما" اعتقاد داریم که ارزش این دردسرها و دوندگی ها رو داره

من خودم اعتقادم اینه که اگه ماشین آمریکایی بخری ، (هر چه قدر هم سرحال باشه) باید حدود 2-3 میلیون اضافه بر قیمت ماشین ، خرجهای اضافیشو در نظر بگیری و آمادگی خرج کردنشو داشته باشی ...

در مورد اون ماستنگ صفحه قبل ، به نظر بنده ارزش کیلویی آهن قراضه به مقدار وزنش داره و نه بیشتر... همون حدود 200 هزار تومن.

آدم سفرنامه های این ماشینهای آقای حجازی رو که میشنوه دلش قیش قیش میره ............
    ممنون از شما ،دوستهام وقتی همیشه میگم یه کادیلاک میخرم بهم با شوخی میخندیدن ودر مورد بنزین والبته قطعاتش میگن که مثلا اعصاب خورد کنه و من هم بهشون میگم مهم نیست که قطعاتش باشه یا نه من اگه تونستم حتما یکی میخرم و فقط میزارم تو پارکینگ و هر صبح که ببینمش کلی سر حال میام.....

2. 4 کاربر از greena بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

شورلت کاپریس کلاسیک اگر ومدل بالا باشه و البته سیستم سوخت رسانی اون سالم و استاندارد و دست نخورده باشه چیزی حدود یک پیکان مصرف داره البته کمی بالا پایین.من تابحال ندیدم که یه کاپریس کاربراتور یا انژکتورهاش سالم مانده باشه یا کامپیوتر تنظیم سوخت کار بده.مثل همان کادیلاک سویل ایران که بعد از سالها نبود قطعات و تنظیم بد مصرف بالایی دارن.اما اگر وسائل جور باشه و البته تعمیرکار وارد هم پیدا بشه میتونه مصرف را روی استاندارد 12 تا 14 بیاره(شهر و خارج شهر متفاوته) توی تهران مکانیکهای ارمنی و توی اصفهان تعمیر کارهای درجه یک کاربراتور و انژکتور معروف هستند

4. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان، ببخشید یه مدت نتونستم سر بزنم اما از حضور دوستان یه سوال داشتم هر کس بتونه جواب بده یه دنیا ممنونش میشم:
    این قانونی که قرار بود بشه ماشین های کلاسیک رو باهاش پلاک کرد شرایطش چه جوریه؟ از دوستان کسی متن آیین نامه یا سایتی رو ازش داره به من معرفی کنه؟ تشکر

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حقیقت اینه که ما هم اطلاع چندانی از این جریان نداریم جز این که گفتند قراره همچین پلاکی داده بشه و شرایطی بوجود بیاد ولی اینکه دقیقا جریان چیه و به چه صورت معلوم نیست..من و خیلی های دیگه از این سایت متوجه شدیم :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان سلام
    امروز همراه با علی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) یک مورد جالب رو پیدا کردیم بیویک پارک اونیو مدل 75 یا 76
    عکساش دست علی هستش ماشین توی پارکینگ شهرداری هستش پلاکش رو برداشتم شاید بتونم صاحبش رو پیدا کنم
    مکاشین در کل بدنه تمیزی داشت ولی یه مقداری بد رنگ شده بود
    پرسیدم ماشین صاحب داره و شهرداری واسه اینکه کنار کوچه نمونه جمش کرده .

9. 4 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال TopGear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    به داداش رامین عزیز امروز زحمت دادم
    متاسفانه نزاشتن از نزدیک ببینیمش، همین یه عکس از عقبش هست

لسابر هم میتونه باشه
    1976 Buick LeSabre

Last edited by TopGear; 07-09-2010 at 22:01.

11. 8 کاربر از TopGear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بله علی جان لسابر بیشتر بهش میاد
    سعی میکنم با یکی از آشناهام تو راهنمایی رانندگی یه آدرسی نشونی از صاحبش پیدا کنم

13. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

منظور اینجور افراد از این آگهیها چیه؟؟هرچی فکر میکنم میبینم هیچ معنی نمیده..واقعا انگار بیکارتر از اینها وجود نداره..

15. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دیروز دنبال مطلبی در باب بازسازی ریویرا بودم که این را پیدا کردم.
    نمیدونم الان جریانش چطوریه و بازسازی شده یا نه؟یه نفر دیگه هم گویا آنجا بوده که توانسته یه سالمتر شرا بگیره اما دیگه نه مطلبی نوشته شده بود و نه عکسی.فکر میکنم جو گیر بودن و با دیدن دردسرهای بازسازی برگشتند سر همان 206 و پراید و سمند خودشون..!!از دوستان قدیمی کسی خبر داره که جریان به کجا رسیده؟؟

17. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه setareye mashreghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

سلام بچه ها
    یک سوال داشتم.
    میخوام بدونم وقتی میگن موتور ماشین قرمز 350 یعنی چی ؟
    یعنی چند سی سی هستش و چند اسب بخار قدرت داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •