ما که مجبور شدیم دوباره از پیشگامان بگیریم.پارس پورت خالی نداشت.اینم شانس ماست دیگه.حالا تا ماه دیگه
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
ما که مجبور شدیم دوباره از پیشگامان بگیریم.پارس پورت خالی نداشت.اینم شانس ماست دیگه.حالا تا ماه دیگه
چه سرویس گرفتی ؟خوب هست ؟سرعت شبانه چنده؟
اما من اگه قبل از اینکه پارسو درخواست داده بودم پیشگامان این قیمتای جدیدشو میزد حتما حتما یه 2 مگ 1 ماهه میگرفتم ببینم چه جوریاست--آخه من کلا همه شرکتیو باید یه تست بزنم این پرنیان نت هم سپاهان شهر سرویساشو راه اندازی کرده اما خاک تو سر چیزی نداره
خیلیییی دلم میخواد رنگین کمانو فن آوا بیاند اینجا از هر کدوم یکی یه دوونه 1 ماهه میگیرم
راستی سرویسا جدید اقتصادی فن آوا هم عجب قیمتای خوبی داره فقط حیف که یوزر پسورد شبانش جداست
اگه یک ماهه گرفتی و خوب نبود حتما فرم درخواست پارسو پر کن تا اگه خالی شد واست بزارند منم 6 ماه منتظر پورتش بودمو خالی نشد تا آخر پورت اضافه کردند اما یکی از دوستان قدیمی پارسی که ماله سپاهان شهره میگه قبل از اینکه پورت اضافه کنند تا شبی 3.6 گیگ هم با سرویس 256 دانلود میکردم حالا شانس من رسیده به 1.4 گیگ
ما هم آسه آُسه داریم میشیم جغد شبا بیداریم روزا میخوابیم با تموم شدن دانلود شبانه-امشب جالب نبود کلا 850 مگ بیشتر نشد حالمونو گرفت بریم بگیریم بخوابیم تا 3 بعد ظهر-شب همگی بخیر هر چند دیگه آفتاب زده
من که خیلی پشیمونم.قبلا هر شب حداقل 2.2 گیگ دانلود میکردم ولی حالا 1.5
هرچی هم زنگ میزنم پشتیبانی میگه مسئول فنی مون نیومده!!!!!! نمیدونم اینها منو خر فرض کردند یا خودشون...
نه با 512 .
512 گرفتم نه همونجوریه البته میگفت پورتامونو باز میکنیم تا چند وقت دیگه
عزیز 1 مگ و 2 مگ به خونگی نمیدن تازه من چون نامه بردم از دانشگاه بهم 512 داده بعدشم که بهش گفتم چرا بقیه شرکتا میدن گفت اونا کارشون غیر قانونیه.خلاصه که یه ماه دیگه رفت تو پاچمون![]()
غلط کرد که گفت نمیدیم میرفتی یکی از ریسلر ها بهت میداد اینم خیلی عجیب بوده خیلیا خونگی 1 تا 2 مگ دارند حتی پشتیبانی هم من زنگ زدم گفت میدیم ولی 4 و 6 مگو نمیدیدیم
اين روز ها كه وضعيت شاتل خيلي خرابه
دوستان حواسشون جمع باشه....![]()
شدیدا تایید میشه من دنبال جایگزینی ام یا از پارس انلاین و یا پیشگامان سرویس میگیرم
شما که از پیشگامان داشتی این سرویس 1مگش شبانش هم یک مگ هست؟اگر فقط روزانست همون پارس بهتره.چون اونم 1مگ در واقع میده و شبانش طولانی تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)