سلام
من دانشجوی مهندسی پیام نورم.به خاطر کسری ایثارگران که پدرم میتونه برام بگیره 9 ماه از سربازیم کسر میشه.من میتونم همین الان برم خدمت؟
برای درسم مشکلی پیش نمیاد؟یعنی میتونم هم خدمت برم هم این ترم امتحانام بدم؟
سلام
من دانشجوی مهندسی پیام نورم.به خاطر کسری ایثارگران که پدرم میتونه برام بگیره 9 ماه از سربازیم کسر میشه.من میتونم همین الان برم خدمت؟
برای درسم مشکلی پیش نمیاد؟یعنی میتونم هم خدمت برم هم این ترم امتحانام بدم؟
ببین من فقط راجب دانشگاه آزاد مطمئنم که نمیشه آخه دقیقا یکی از آشناها همین شرایط رو داشت رفت دانشگاه گفتن فقط باید انصراف بدی و بری .
این طرح ایثارگری ( بچه های کسانی که در جنگ سرباز بودن ) رو ما پیگیر بودیم شنیدیم که فقط تا پایان 89 بوده ولی الان هم انگار داره اجرا میشه خصوصا که اعلام کردن اون کسانی که در جنگ سرباز بودن برن بنیاد شهید و کارت ایثارگری بگیرن .
میگم که شما از همه ادارات مربوطه کامل سوال کنید که همه کارهاتون هماهنگ بشه .
اولا نگفتید ترم چند هستید . بعدشم اینکه حتی اگر انصراف دادید هم واحدهای پاس شده بعدا در دانشگاه دیتون محاسبه میشه .
فقط همه جا رو سوال کنید و حتما نتیجه رو اینجا بذارید مثه شرایط شما زیادن ، خوبه که این تاپیک بتونه به همه کمکی کرده باشه .![]()
سلام
خوب قانون ایتثارگران تغییر کرده.حداکثر 9 ماه کسری میشه گرفت.اگه تا سال 89 اقدام میکردم میتونستم 16 ماه بگیرم که نشد!!
من ورودی 87 هستم (فراگیر)و تا الان65 واحد پاس کردم.من اگه انصراف بدم و دوباره تو پیام نور قبول بشم این 65 واحد حساب میشه؟
بهتره اول برین از دانشگاه سوال کنین و همه اینا رو با یک آدم با تجربه مطرح کنید .
اونطور که میبینم اصلا درس خون هم نییستین !!!!!! پس فرقی هم بحال درستون نداره . اگر با پیام نور مشکل دارید بهتره سریعتر ازش انصرا بدین برین آزاد . حیفه جوانی تون که میخواین سالها درپیام نور بگذره با حرص و غصه .
منم بارها تصمیم گرفتم انصراف بدم اما ..... تموم کردم ولی همش حرص بود و حرص .
چرا درس خونم ولی شانس نداشتم.توجیه نمیکنم ولی حس میکنم بدبخترین دانشجوی پیام نورماونطور که میبینم اصلا درس خون هم نییستین !!!!!! پس فرقی هم بحال درستون نداره . اگر با پیام نور مشکل دارید بهتره سریعتر ازش انصرا بدین برین آزاد . حیفه جوانی تون که میخواین سالها درپیام نور بگذره با حرص و غصه .
منم بارها تصمیم گرفتم انصراف بدم اما ..... تموم کردم ولی همش حرص بود و حرص .
یه سئوال دیگه.منبع فارسی و ادبیات و زبان فارسی مقدماتی چیه؟
این چه جوری شده مشروط . من همه درسهای این ترممو قبول شدم
معدل ترم باید 12 باشه من مشروط معدلم ؟ با این تفاسیر من اگه یه بار دیگه مشروط بشم اخراج ؟
معدل ترم 11.52
تعداد مشروطی کل 3
تعداد مشروطی متوالی 1
Last edited by omid_egh; 22-07-2011 at 20:52.
آره دیگه مشروط معدل شدین .
اون قانون رو من شنیدم اما مطمئن نیستم که در پیام نور اجرایی بشه . من ندیدم کسی اخراج بشه .
بارها ار این پی ان یو نا سوال شده و گفتن مشروطی محدودیت نداره
حالا بازم از دانشگاتون بپرس
اصلن یه لحظه فک کن چرا باید یه منبع درآمد به این خوبی (دانشجوی مشروطی مخصوصن پسر محناج به معافیت تحصیلی) رو از دست بدن؟ هی میوفته هی پول میده و بیشتر و بیشتر
البته کارشناسی حداکثر تو 6 سال باید تموم بشه وگرنه سربازی
خیلی مسخره است وقتی یه دانشجو همه درساشو قبول بشه اما معدلش به 12 نرسه مشروط بشه وقتی همه درسات بالای 10 وقتی قبولی و دیگه نباید اون درسارو امتحان بدی مشروط معدل معنی نداره
من خدمت رفتم شندم واسه کارشناسی تا 20 ترم اجازه تحصیل دارم درسته یا نه ؟
نگران نباش اخراج نميشي دانشجوهايي رو ميشناسم كه 4 ترم متوالي مشروط معدل شدن ولي اخراجي در كار نبوده.این چه جوری شده مشروط . من همه درسهای این ترممو قبول شدم
معدل ترم باید 12 باشه من مشروط معدلم ؟ با این تفاسیر من اگه یه بار دیگه مشروط بشم اخراج ؟
معدل ترم 11.52
تعداد مشروطی کل 3
تعداد مشروطی متوالی 1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)