تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 317 از 905 اولاول ... 217267307313314315316317318319320321327367417817 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دقيقا منظورتون از شل تر چيه؟
    يعني ترمز ضعيف شده؟ يا خود پدال پايينتر ترمز ميگيره؟ و يا كل مجموعه پدال لق شده؟
    هر كدوم دلايل خودش رو داره، اما براي شروع،روغن ترمز داخل مخزن و لنتها رو چك كنين، لنتهاي عقب اگر نياز به تنظيم داشت، انجام بديد.
    در صورت لق بودن پدال ،وضعيت كشكولي و بوش پايه پدال رو بررسي كنين.
    احتمالا اگر بوستر ترمز خراب بود بايد تعمير بشه.

بله پایینتر ترمز میگیره، این دلیلش چیه؟
    بعد مگه اگه چیزی خراب باشه چراغ روشن نمیشه؟
    دیروز بردم نمایندگی نشون دادم گفت ایراد نداره حساسی گفتم بابا قبلا بهتر بود گفت نه خوبه، گفتم لنت هاشو چک کن گفت ماشین چون 10000 تا راه رفته چه لنتی آخه
    به نظرتون چجوری بهشون بفهمونم که یه نگاه بندازن بهش؟!

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان لطفا جواب بدين
    مرسى
    دوست عزیز اگه ماشینتون به زیرش ضربه وارد نشده و دست انداز سنگین و زیاد نرفتین که در ایران اجتناب نا پذیره یه سری به گلویی ورودی اگزوز بزنید و همچنین تمامی منجیت هارو چک کنید چون اگزوز 405 سنگینه و بعد از مدتی در اثر تکان خوردن شل میشه و باعث شل شدن و سوختن واشر اگزوز شده و صدا می ده اگه از این نبود همونطور که فرمودند از تکیدن داخلی اگزوز می تونه باشه که مواظب باشید ممکنه اگزوز جدیدی که میخرید بدتر از قبلی باشه و هزینه بی جهت کرده باشید

3. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله پایینتر ترمز میگیره، این دلیلش چیه؟
    بعد مگه اگه چیزی خراب باشه چراغ روشن نمیشه؟
    دیروز بردم نمایندگی نشون دادم گفت ایراد نداره حساسی گفتم بابا قبلا بهتر بود گفت نه خوبه، گفتم لنت هاشو چک کن گفت ماشین چون 10000 تا راه رفته چه لنتی آخه
    به نظرتون چجوری بهشون بفهمونم که یه نگاه بندازن بهش؟!
    دوست گرامی
    برای پراید بسته به استفاده و نوع ان و جنس لنت نمیشه گفت که 000 10 کمه یا زیاده ولی به احتمال زیادد لنت شما به آخراش رسیده و سطح روغن رو پایین اورده البته روغن زیاد نریزید که با تعویض لنت سر میره .
    نرم شدن پدال در صورتی که خالی نمی کنه و بازهم ترمز میگیره بیشتر از لنته و اگه ترمز دستی شا بیش از 3 تیک دندانه بالا میاد حتما با تنظیم اون حتی از سیم ترمز دستی اونو درست کنید که خیلی مهمه
    باز بگم که در مورد پراید خود من تا حدود 000 30 با یک لنت می رفتم ولی دوستم با 9000 لنت رو به آهن رسوند و دیسک رو هم خراب کرد

5. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست گرامی
    برای پراید بسته به استفاده و نوع ان و جنس لنت نمیشه گفت که 000 10 کمه یا زیاده ولی به احتمال زیادد لنت شما به آخراش رسیده و سطح روغن رو پایین اورده البته روغن زیاد نریزید که با تعویض لنت سر میره .
    نرم شدن پدال در صورتی که خالی نمی کنه و بازهم ترمز میگیره بیشتر از لنته و اگه ترمز دستی شا بیش از 3 تیک دندانه بالا میاد حتما با تنظیم اون حتی از سیم ترمز دستی اونو درست کنید که خیلی مهمه
    باز بگم که در مورد پراید خود من تا حدود 000 30 با یک لنت می رفتم ولی دوستم با 9000 لنت رو به آهن رسوند و دیسک رو هم خراب کرد
    ممنون
    فقط ترمز دستی رو یه بار دیگه بگو، نفهمیدم درست، سه تیکه دندانه یعنی چی؟ اگه منظورت سه تا از اون صداهاس که در حین بالا اومدن میده باید بگم بیشتر از سه تاست!! راستش ترمز دستی بالاس میشینم تو ماشین قرچ و قورچ صدا میده
    قبلا همینجا پرسیدم دوستان گفتن پراید همینه لنت نو هم بندازی صدا میده!! درسته؟
    بعد "ا تنظیم اون حتی از سیم ترمز دستی اونو درست کنید که خیلی مهمه" یعنی چی؟ راستش خودم اینکاره نیستم، باید چی بگم به تعمیر کار؟؟
    ضمنا اگه باید لنت عوض کنم لطف کنید بگید بهترین لنت بازار چیه؟ بعضی ها میگن برا جلو و عقب فرق میکنه
    حالا اول باید ببرم نشون بدم لنتارو ببینن و چک کنن؟ یعنی شاید تموم نشده باشه؟
    یا ببرم عوض کنم یه دفه

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

تجربه من به من میگه که لنت عقب پراید از 4 هزار کیلومترر باید بررسی بشه
    من خودم بطور معمول هر 4500 کیلومتر لنتای عقب را مجبور به تعویض میشدم
    Last edited by ess_1362; 17-07-2013 at 11:26.

8. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Gazmali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان ماشين 405 هر چند روز يه بار بعد از خاموش شدنش ديه روشن نميشه و بايد هلش داد ! : دي منظورم اينه كه اينطور نيست كه ماشين براي مثال اول صبح استارت نخوره ؛ بلكه بعد از اينكه خاموشش ميكني و مياي كه دو باره روشن كني ديگه را نميفته و با يكم هل دادن كار مي كنه ... ظاهرا از باتريشه ولي به استارتش هم مشكوكم .. نظر شما دوستان چيه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.اگه از باتري و اتصالات مسير برق استارت مطمئني به احتمال زياد از زغالهاي ارميچر استارت وبه احتمال ضعيفتر از پلاتين اتومات استارت هستش.(البته اين موارد در صورتي كه بعداز خاموش شدن خودرو ماشين يا استارت نزنه يا استارت به سختي عمل كنه)
    Last edited by محمد داود; 17-07-2013 at 11:56.

11. 2 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

ممنون
    فقط ترمز دستی رو یه بار دیگه بگو، نفهمیدم درست، سه تیکه دندانه یعنی چی؟ اگه منظورت سه تا از اون صداهاس که در حین بالا اومدن میده باید بگم بیشتر از سه تاست!! راستش ترمز دستی بالاس میشینم تو ماشین قرچ و قورچ صدا میده
    قبلا همینجا پرسیدم دوستان گفتن پراید همینه لنت نو هم بندازی صدا میده!! درسته؟
    بعد "ا تنظیم اون حتی از سیم ترمز دستی اونو درست کنید که خیلی مهمه" یعنی چی؟ راستش خودم اینکاره نیستم، باید چی بگم به تعمیر کار؟؟
    ضمنا اگه باید لنت عوض کنم لطف کنید بگید بهترین لنت بازار چیه؟ بعضی ها میگن برا جلو و عقب فرق میکنه
    حالا اول باید ببرم نشون بدم لنتارو ببینن و چک کنن؟ یعنی شاید تموم نشده باشه؟
    یا ببرم عوض کنم یه دفه
    راستی با توجه به اینکه گفته بودین اگه لنت باشه سطح روغن ترمز میاد پایین، رفتم نگاه کردم دیدم نه پایین نیومده آیا باز هم از لنته؟

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان
    چندین روزی هست که من یه تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زدم که متاسفانه نتیجه ای نگرفتم هنوز!
    گفتم سوالمو اینجا مطرح کنم شاید سریعتر به جواب برسم:
    یه سوال عجیب برام پیش اومده
    بهم گفتن که بنزین سوپر واسه ماشین دوگانه سوز خوب نیست چون خشکه !!!

راستش منو تو شک انداختن...
    ماشینم سمند دوگانه دستی مدل 83 اما کاملا سرحال هستش
    سوخت استانداردش سوپر با اکتان 95 هستش
    نظر کارشناسیتون چیه درمرود این قضیه ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان خواهشا جواب بدین لطفا
    گیج شدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •