سلام به همه
از نسخه ی قدیمیه IDMاستفاده میکردم چند روز قبل حواسم نبود اشتباهی UPDATE کردم حالا هر ورژنی حتی ورژن جدیدشو دانلود میکنم پیغام میده برنامه یشما فیکه و بلاکم کردند راهی هست درست بشه ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام به همه
از نسخه ی قدیمیه IDMاستفاده میکردم چند روز قبل حواسم نبود اشتباهی UPDATE کردم حالا هر ورژنی حتی ورژن جدیدشو دانلود میکنم پیغام میده برنامه یشما فیکه و بلاکم کردند راهی هست درست بشه ممنون میشم راهنمایی کنید
idm رو حذف و آخرین نسخه رو نصب کنید، متن زیر رو در فایل hosts موجود در شاخه : C:\Windows\System32\drivers\etc قرار بدید و ذخیره کنید.
محتوای مخفی: ip
برنامه رو با یکی از سریال های زیر ریجستر کنید:
محتوای مخفی: serial
میشه تعداد کانکشنهای idm رو از 16 بیشتر کرد؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام
یه سوال داشتم
این نرم افزار orbit صف و اینا داره ؟
مثل IDm ?
با سلام خدمت دوستای عزیز
یه مشکل در رابطه با نرم افزار IDM برام پیش اومده
امروز وقتی برنامه IDM رو باز کردم لیست تمام فایل های دانلود شده پاک شده بودمثل روزی که تازه IDM رو نصب کرده بودم
لیست حدود 500 تا فایل بود (لیست دانلود ها برام خیلی مهم بود ولی متاسفانه ازش بک آپ نگرفته بودم)
به نظر شما راهی وجود داره بشه لیست دانلود ها رو برگردوند
شما میدونید پسوند فایل ذخیره لیست چیه ؟ و مسیر پیشفرض ذخیره فایل کجاست ؟
ممنون میشم کمکم کنین
با تشکر فراوان![]()
پسوند فایل ذخیره ef2 هست ولی جای ذخیره رو باید خودتون تعیین کنید که واسه من پیش فرض میره تو مای داکیومنت........![]()
سلام دوست عزیز
بک آپ دستی پسوندش ef2 هست و از ما میپرسه که کجا ذخیره شه
ولی منظور من فایل ذخیره لیست دانلود ها است که IDM به صورت خودکار ذخیره میکنه و توی لیست دانلود شده ها نشون میده
تو فایل ذخیره نمیشه تو رجیستری ذخیره میشه...
پس با این حساب فکر کنم تنها راه System Restore باشه
درستهوالبته اگه یک بک آپ از رجیستر داشته باشی و فایل های موقت هنوز روی هارد باشن با ریستور کردن بک آپ مشکل حل میشه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)