سلام
۲ تا سوال داشتم:
۱.چرا شبانه شاتل تو بعضی از منطقه ها اینقدر افتضاحه ؟
۲.آیا میشه همزمان از ۲ تا شرکت مختلف اکانت adsl داشت؟
ممنون
سلام
۲ تا سوال داشتم:
۱.چرا شبانه شاتل تو بعضی از منطقه ها اینقدر افتضاحه ؟
۲.آیا میشه همزمان از ۲ تا شرکت مختلف اکانت adsl داشت؟
ممنون
سلام
به نظر من tp_link 8811بگیر خوبه
خودم دارم 24 ساعته روشنه
قیمتش هم توی مجتمع تک 28تومنه
و نصب خیلی خیلی آسونی داره
از همین دو تا که همه میگیرن ، شاتل یا صبانت...
من یوزر هر دو بودم ، اول صبا نت و بعد شاتل.
از شاتل راضی ترم.
درضمن در منطقه مخابرات تعدادی از خطها (خصوصاً خطهای جدید) فیبر شدن! پیش شمارتون چنده؟
سلام پیش شماره 270 هست یعنی اگه فیبر شده باشه باید از مخابرات سرویس بگیرم من از یکی از دوستام شنیدم شاتل قطعی زیاد داره راسته
ممنون
گویا صبانت از امروز سرعت ها رو به مقدار قرار داد محدود کرده!! برای سایر دوستان نیز به همین صورت است؟
بابا دم هر چی بچه مشهده گرمآقا کاش افت سرعت از امروز صبح بود مال من که از همین پری شب کم شده
بد جورم کم شده
من که اتفاقی این تاپیکو پیدا کردم همین چند روز پیش... 40 صفحه ای ازشو خوندم بیبنم درد ملت چیه... آقا من خیلی وقته هی میخوام برم شاتل ولی همش وقتی داره تصمیمم قطعی میشه یک هو سرعتا میره بالا بعد با خودم میگم ای ول... الان یک انیمیشن دانلود میکنم خفن 700 مگ توی یک ساعت. بعدش ، دانلود همانا و بی ترافیکی همان...یک سوال کوچولو شاتل طی دوره قرار داد به مناسبتای مختلف ترافیک میده؟؟ (چقدر؟؟ یعنی به تغییر سرویس فقط به خاطر ترافیک می صرفه؟؟) یک سوال دیگه هم این که شاتل دی سی داره؟؟؟ یعنی ممکنه وسط دانلود فری از رپیدشیر(به جان شما که نه جان خودم همین حالا اینترنتم قطع شد!) همه چیز بره هوا؟؟ درضمن مخابرات فقط به مناطقی که فیبر شدن سرویس میده یا به همه جا؟؟؟؟ هی.... این سرویس دهنه های ما هم به جای این که وضعیتو بهتر کنن صورت مسئله رو پاک میکنن ما گفتیم اعتراض دارم به نحوه عملکرد جدیدتون و کلاه به کلاه کرد..(اهم اهم..) هان چی زیاد حرف زدم باشه...
سلام به دوستان عزیز.ایا کسی اشتراک از مخابرات داره که به من کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟
خط ما فیبر نوری هست و به خاطر همین مجبورم از مخابرات اشتراک بگیرم.تازه اونم زنگ زدم گفت برا خونه بیشتر از 128 نمیدیم.
ماهیانه 30 میگیره و بدون محدودیت دانلود هست.
حالا شما میگید میارزه بگیرم یا نه؟؟؟؟؟؟
اگه میشه بگید شما با چه سرعتی دانلود میکنید؟؟؟؟
من از یکی که از صبانت اشتراک گرفته بود پرسیدم گفت من 128 دارم ولی با 230 دانلود میکنم.ایا برا مخبارات هم همینطوره؟؟؟
حير براي مخابرات اينتور نيست
ميتوني از وامكس استفاده كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)