من این فایل ها رو با اختلاف 5 دقیقه هر کدوم رو پیدا میکنم ... !sina_hp_system لطفا پست هاي پشت سر هم نزنيد تمام اون دانلود ها رو ميشه توي يك پست گذاشت
من این فایل ها رو با اختلاف 5 دقیقه هر کدوم رو پیدا میکنم ... !sina_hp_system لطفا پست هاي پشت سر هم نزنيد تمام اون دانلود ها رو ميشه توي يك پست گذاشت
خوب ميتونيد پست قبليتون رو ويرايش كنيد![]()
عزيز به قول مگي جان:
1- ميتوني پست قبلي رو ويرايش كني
من خيلي جاها خوندم كه ميگن:
حوصله ويرايش ندارم.به زمان ازسال من نگاه كنين.
خب شما بعضي هاتون با فاصله 1 دقيقه هست.اون موقع 5 دقيقه بين هر كدوم فاصله هستش؟؟؟
بايد بگم:
كف كردم!!:دي
خيلي خوبه!!
Last edited by gap; 26-07-2008 at 18:47.
سلام
من امروز پک Bon Vayos رو با هزار بد بختی گیر اوردم.
میشه بگین چطوری پا گنده بشم؟ جنگل کجاس؟
ممنون
سلام...
بابا با مسئوليت...
عليك.
چه خوب.
به قول مگي جان پاگنده شدني نيست بايد يكي رو پيدا كني لابه لاي درختا اونم مياد تو خونت...
وفكر كنم براي مسافرت 3 شهر از پيش ساخته داري...خب از شكلاش ميفهمي كه كدوم تقريبا پر درخت و كوهستاني هستش.برو اونجا...
اخطار:مواظب باش جيبتو نزنه:دي
با تشكر...
امير
سلام دوستان...
تا جايي كه من ميدونم پك جديد the sims2 كه اسمش:the sims2 apartment life هست هنوز عرضه نشده ولي اينو
مطمئم كه به تهران هنوز نرسيده.خب اين پك زيبا كه بيشتر جاها ازش حرف ميزنن براي اين خيلي ها ازش خوششون مياد كه ي زندگي جديدي رو براي سيم هاتون به ارمغان مياره...ديگه از شر خونه هاي بزرگ راحت ميشين كه فقط خودتون توشين...خب من براي اين بازي از خود سايت رسمي the sims2 يك فيلم (البته براي اسم اصلش معادل فارسي پيدا نكردم..:دي) پيدا كردم.كه اميدوارم ازش خوشتون بياد...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشكر...
امير
ببخشيد آقا امير ولي وقتي خودتون 2 تا پست پشت سر هم ميزنيد چطوري به بقيه ميگيد نزنن؟![]()
خوب اينم از بقيه ي خانواده هايي كه توي سيمز دارم:
![]()
عزيز اين فرق فوكوله!!!1 ساعت بينش زمان هستش و براي اين دليلي نميبينم ويرايش كنم!:دي
بابا مارو شرم زده ميكني با اين خانوادت!!!!!خيلي باحاله!!!!خونه هاي من با خانواده هاي تو چي ميشه...:دي
با تشكر...
امير
مگه خانواده هام چطوريه؟ تازه اين يكسوم عكسا هم نبود!
اينبار ميخوام خونه بسازم بزارم اينجا!![]()
ببخشید میشه اون موی خانومتون رو آپلود کنید ؟!
اینم چند تا مو :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by XirowN; 27-07-2008 at 13:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)