نه من یادمه دیدم یه زن با شارینگان تو اون فلش بک ها بوده یادم نیست کجاس
بهرحال من میگم اگر کونوها دست اوچیهایی ها بود (نه پلیس کونوها که فقط خودکشی بوده برای دهکده...) هیچ وقت بچه های سنجو رو قتل عام میکردن؟ ظلم به اوچیها از دوره هاشیراما شروع شد و تو دوره نیدایمه ادامه داشت تا ساندایمه و... من موندم اگر قویترین فرد هوکاگه هست چرا کاری نکردن؟
بعدش مگه نه اینکه پیشتاز ترین اقوام جنگ جهانی نینجایی سنجو و اوچیها بودن؟ یعنی مزدور بودن و با پول و منافع ادم کشی میکردن و از قدرتشون بر عله هم استفاده میکردن! این دیگه خوب و بد نداره همه عین هم هستن! هاشیراما انتخاب شد ولی اینم نتیجه انقلابی که مثلا مال هاشی بود! کونوها نابود شده و اوچیها تا اخرین بچه قتل عام شده و... از این بدتر؟
من حرصم میگیره با همه کارایی که اوچیها کرده میان میگن عشق جنگ و تنفر و فلان بهمان والا کی اینطوری بود اخه چرا حرف در میارید؟![]()
توبی یه چیزی گفت که اون هم بی دلیل نبوده الانش هم ناروتو مثل هاشیراماست اسما صلح ولی بیا که با قدرت ذاتیش چه بکش بکش ها نکرده! البته قبول دارم ناروتو خیلی سر تر از هاشیه بخصوص تو تفکر شاید اگر ناروتو جای هاشی بود تو جنگ ها نمیرفت مگر اینکه منافعش زیر خطر میرفت که اون موقع بدتر از هاشیراما میشد... ولی ساسکه کلا اولش ادم خوبی بود واقعا هم سر بود از همه ولی خب تو کونوها در جا میزد استاد خوب نداشت هدف و تارگت نداشت خیلی هم علاقه به قدرت داشت! تا وقتی که هدف پیدا کرد و باعث قوی شدنش شد! همچنین ناروتو! کسی که باعث شد ناروتو بکشه بالا ساسکه بود و علاقه ای که داشت به اون برسه تا جایی که ساسکه بهش گفت میخوام باهات بجنگم ذوق مرگ شد
مادارا رو چی میگید؟ وقتی دید قومش داره نابود میشه بهش خیانت میشه باید چی میکرد؟ کاری رو کرد که باید میکرد
من اساسا بشدت موافق کودتای اوچیها و تصاحب کونوها بودم و هستم الانش هم برای معلوم شدن حقیقت راضی ام ساسکه همه رو لت و پار کنهشاید به قول بهزاد جان دخی ها دنبال ساسکه باشن بخاطر کول بودنش ولی من تفکری و روانشناختی باهاش موافقم! به قول همون توبی خان ناروتو یه بچه بیشتر نیست! اینو تو جنگ با مرحوم کونان گفت
![]()