تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 317 از 416 اولاول ... 217267307313314315316317318319320321327367 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

نه من یادمه دیدم یه زن با شارینگان تو اون فلش بک ها بوده یادم نیست کجاس

بهرحال من میگم اگر کونوها دست اوچیهایی ها بود (نه پلیس کونوها که فقط خودکشی بوده برای دهکده...) هیچ وقت بچه های سنجو رو قتل عام میکردن؟ ظلم به اوچیها از دوره هاشیراما شروع شد و تو دوره نیدایمه ادامه داشت تا ساندایمه و... من موندم اگر قویترین فرد هوکاگه هست چرا کاری نکردن؟

بعدش مگه نه اینکه پیشتاز ترین اقوام جنگ جهانی نینجایی سنجو و اوچیها بودن؟ یعنی مزدور بودن و با پول و منافع ادم کشی میکردن و از قدرتشون بر عله هم استفاده میکردن! این دیگه خوب و بد نداره همه عین هم هستن! هاشیراما انتخاب شد ولی اینم نتیجه انقلابی که مثلا مال هاشی بود! کونوها نابود شده و اوچیها تا اخرین بچه قتل عام شده و... از این بدتر؟

من حرصم میگیره با همه کارایی که اوچیها کرده میان میگن عشق جنگ و تنفر و فلان بهمان والا کی اینطوری بود اخه چرا حرف در میارید؟
    توبی یه چیزی گفت که اون هم بی دلیل نبوده الانش هم ناروتو مثل هاشیراماست اسما صلح ولی بیا که با قدرت ذاتیش چه بکش بکش ها نکرده! البته قبول دارم ناروتو خیلی سر تر از هاشیه بخصوص تو تفکر شاید اگر ناروتو جای هاشی بود تو جنگ ها نمیرفت مگر اینکه منافعش زیر خطر میرفت که اون موقع بدتر از هاشیراما میشد... ولی ساسکه کلا اولش ادم خوبی بود واقعا هم سر بود از همه ولی خب تو کونوها در جا میزد استاد خوب نداشت هدف و تارگت نداشت خیلی هم علاقه به قدرت داشت! تا وقتی که هدف پیدا کرد و باعث قوی شدنش شد! همچنین ناروتو! کسی که باعث شد ناروتو بکشه بالا ساسکه بود و علاقه ای که داشت به اون برسه تا جایی که ساسکه بهش گفت میخوام باهات بجنگم ذوق مرگ شد

مادارا رو چی میگید؟ وقتی دید قومش داره نابود میشه بهش خیانت میشه باید چی میکرد؟ کاری رو کرد که باید میکرد

من اساسا بشدت موافق کودتای اوچیها و تصاحب کونوها بودم و هستم الانش هم برای معلوم شدن حقیقت راضی ام ساسکه همه رو لت و پار کنه شاید به قول بهزاد جان دخی ها دنبال ساسکه باشن بخاطر کول بودنش ولی من تفکری و روانشناختی باهاش موافقم! به قول همون توبی خان ناروتو یه بچه بیشتر نیست! اینو تو جنگ با مرحوم کونان گفت

2. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

همونطور که گفتم اون زمان همه قبایل با همدیگه جنگ داشتن . پس طبیعی بوده که سنجو هم شرکت داشته باشه . ولی چیزی که مهمه و قبلا هم بهش اشاره کردم اینه که این سنجو و هاشیراما بود که برای صلح پیش قدم شد.
    و یک اتحاد جدید از قبایل مختلف بوجود آورد . ظلمی که زمان هاشیراما به اوچیها شد رو به ما هم بگو تا بدونیم !!!
    اگه ظلم شده بود چطوریه که کل خاندان اوچیها طرف هاشیراما رو گرفتن و به حرف مادارا اعتنایی نکردن ؟!

در ضمن من نگفتم که دخترا از ساسکه خوششون میاد . بیخود حرف تو دهنمون نذار

4. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

نه طبیعی نبوده اون ها همه مزدور بودن یعنی برای منافع و پول و از این قبیل ادم میکشتن! هیچ وقت هم پیش قدم نبوده مگه اوچیها اولین قومی بود که باهاش جنگید؟!!! وقتی با اوچیها کل کل کرد دید نمیشه گفت بیاید صلح و دیگه جنگ بسه
    و صد البته از زمان هاشی شروع ظلم و زیردست هاش ادامه دادن همون تحریم اوچیها مثل راه ندادن اون ها در مسائل دهکده ای خب اگه هاشی عشق صلح بود میذاشت مادارا بشه کاگه و خودش ناظر یا مشترکا هدایت میکردن دهکده رو!

زکی
    تو گفتی دخترا طرفدار ساسکن برم نقل قول کنم ؟

6. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

ببین بحث الآن و زمان قتل عامه.ساندایمه واقعا طرفدار عشق و دوستی بود.الآن هم ناروتو و رفقا همین طورن.صلح و دوستی و عشق میخوان.همین!
    میذاشت مادارائی که عقیدش قدرته نه دوستی کاگه بشه؟کاگه ها باید به فکر افرادشون باشن و هوکاگه ها همه بودن.مادارا قدرت براش مهم بود همین.دلیل اینکه نذاشت مادارا هوکاگه بشه هم این بوده که مادارا با صلح مخالف بود!اوچیها میخواست با سنجو صلح کنه ولی مادارا نه.حالا انتظار داشتی کسی که از بنیه مخالف بود بیاد هوکاگه بشه؟!

بله عاشق ساسکن(بیشترشون نه همشون).مدارکشم موجوده : دی
    Last edited by Arrowtic; 14-09-2012 at 19:44.

8. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نه طبیعی نبوده اون ها همه مزدور بودن یعنی برای منافع و پول و از این قبیل ادم میکشتن! هیچ وقت هم پیش قدم نبوده مگه اوچیها اولین قومی بود که باهاش جنگید؟!!! وقتی با اوچیها کل کل کرد دید نمیشه گفت بیاید صلح و دیگه جنگ بسه
    و صد البته از زمان هاشی شروع ظلم و زیردست هاش ادامه دادن همون تحریم اوچیها مثل راه ندادن اون ها در مسائل دهکده ای خب اگه هاشی عشق صلح بود میذاشت مادارا بشه کاگه و خودش ناظر یا مشترکا هدایت میکردن دهکده رو!

زکی
    تو گفتی دخترا طرفدار ساسکن برم نقل قول کنم ؟
    دیگه همه میدونن و میدونیم که سنجو برتر از اوچیها بوده . هاشیراما هم خودش رو به عنوان هوکاگه انتخاب نکرد بلکه با نظر بقیه افراد انتخاب شد .
    همونطور که گفتم این ظلمی که در زمان هاشیراما به اوچیها شده رو به ما هم بگو تا روشن بشیم
    مگه ندایمه اوچیها رو به عنوان پلیس کونوها انتخاب نکرد ؟! همین نشون میده که به اونا بی اعتنا نبودن . ولی من همچنان منتظر نمونه های ظلم هاشیراما در قبال قوم اوچیها هستم

فکر نکنم من گفته باشم . اگر هم گفته باشم یادم نیست

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اخه با چیدوری بیام روت بهزاد ؟ مرد خوب کی و کجا گفته شده و همه میدونن که سنجو برتر بوده از اوچیها؟ من این همه خودمو تو انیم ورلد کشتم که بگم برادر من اگه میگن هاشی در جنگ با مادارا که هر دوشون تا پای مرگ رفتن پیروز شده دلیل بر برتری سنجوها به اوچیهاییان نیست!!! هاشیراما اصلا یونیک بوده اون موکتون و المنت هاش و ترمیم سر خود و چاکرای لایف پاور دار و... این همه کیشی نوجتسو توش بوده

والا با قدرت هایی که همون بلادلاین شارینگان داره عمرا یک سنجو معمولی به پای یک اوچیهای معمولی برسه! لازم که نیست بشمرم؟ همون اسلوموشن کردن حرکت دشمنان خودش خیلی حرفه! دیگه المنت و چاکرا و فلان و...

و بعله گفتی خوب هم گفتی منم موافقم خیلی ها طرفدار ساسکه ان بخاطر تیریپش خیلی ها طرفدار میناتو ان بخاطر خسته بودنش همینطور در مورد سوناده میزوکاگه گارا (اون دوست عزیزمون ) و خیلی های دیگه ولی چه ربطی داشت اخه؟ فکر کنم 80% طرفدار های انیمه بخاطر ظاهر علاقه مند باشن به کاراکتر نه طرز تفکر و روانشناسی

12. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

کلی نوشتم اینترنت پوکید نیومد :|

خلاصه دوباره میگم.
    80 درصد امکان نداره.
    بله من طرفدار گارا هستم و ناروتو ولی نه به خاطر تیپ و قیافه و ظاهر.ناروتو بدبخت که قیافه هم نداره!گارا رو به این خاطر دوست دارم که نشون داده که هر چه قدرم که توی تاریکی باشه و بد باشی راه برگشت هست و میتونی حتی به قدری خوب بشی که فکرشم نمیکردی!ناروتو هم توضیح نیازی نداره.
    چنان میگی کیشی نو جتسو که انگاری قدرت ساسکه و مادارا و اوبیتو از بدو تولد بوده و کیشی هیچ دستی توشون نداشته!فعلا که از نظر حال دادن به طرفدارا بگیریم کیشی جدیدا داره به اوچیهائی ها حال میده!به خصوص چپتر آخری که اومد!
    نتیجه جنگ توسط معمولی ها مقدر نمیشه!2 ارتش باشن فرمانده یکی اون فرمانده اون یکیو بکشه پیروزی معمولا باهاش همراهه!
    واقعا جالب ترین چیزی که شنیدم کیشی نو جتسو هستش که جوری میگید که انگاری کسایی که دوسشون دارید قدرتاشونو خودشون کسب کردن کیشی تشویقشون میکرده : دی اگه کسی که دوسش ندارید قوی باشه کیشی نو جتسوئه ولی اگه کاراکتر مورد علاقتون قوی باشه اینطور نیست؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
    درضمن لطفا نپیچون!ظلم بزرگ هاشیراما چی بوده؟!اولین کسی هستید که دیدم چنین چیزی میگه حتی اوچیهائی ها هم ندیدم اینو بگن!

14. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اخه با چیدوری بیام روت بهزاد ؟ مرد خوب کی و کجا گفته شده و همه میدونن که سنجو برتر بوده از اوچیها؟ من این همه خودمو تو انیم ورلد کشتم که بگم برادر من اگه میگن هاشی در جنگ با مادارا که هر دوشون تا پای مرگ رفتن پیروز شده دلیل بر برتری سنجوها به اوچیهاییان نیست!!! هاشیراما اصلا یونیک بوده اون موکتون و المنت هاش و ترمیم سر خود و چاکرای لایف پاور دار و... این همه کیشی نوجتسو توش بوده

والا با قدرت هایی که همون بلادلاین شارینگان داره عمرا یک سنجو معمولی به پای یک اوچیهای معمولی برسه! لازم که نیست بشمرم؟ همون اسلوموشن کردن حرکت دشمنان خودش خیلی حرفه! دیگه المنت و چاکرا و فلان و...

و بعله گفتی خوب هم گفتی منم موافقم خیلی ها طرفدار ساسکه ان بخاطر تیریپش خیلی ها طرفدار میناتو ان بخاطر خسته بودنش همینطور در مورد سوناده میزوکاگه گارا (اون دوست عزیزمون ) و خیلی های دیگه ولی چه ربطی داشت اخه؟ فکر کنم 80% طرفدار های انیمه بخاطر ظاهر علاقه مند باشن به کاراکتر نه طرز تفکر و روانشناسی
    به قول خودت جایی گفته نشده که سنجو از اوچیها برتر بوده . ولی جایی هم گفته نشده که اوچیها برتر بوده . اگه اوچیها اینقدر قدرت داشت میتونستن هر موقع خواستن شورش کنن و دهکده رو بگیرن .
    دیگه همه دیدیم که دانزو به ایتاچی چه جور حق انتخابی داد . گفت یا به همراه بقیه خانواده و خاندان اوچیها کشته شو یا این که جون برادرت رو نجات بده . همه این مسائل داره نشون میده که اوچیها اینقدر که فکر میکنین قوی نیست . فقط زمانی که استثنایی بینشون ظاهر بشه .

نمونه بارز کیشی نوجتسو همین که مادارا تا زمان اوبیتو عمر کرده !!!! اوبیتو زیر 4 تن سنگ میمونه ولی زنده است .

16. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه vista_vz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

منم با بهزاد موافقم ... اوچیها خاندان بزرگی بوده ولی دلیل نمیشه همشون در حد ایتاچی و مادارا خفن باشن (من خودم طرفدار پرو پا قرص اوچیها هستم) هر قبیله ای یه امکان منحصر به فرد داره که شخص میتونه اونو ارتقا بده و خفن بشه (مثل مانگکیو) یا میتونه مثل یه ابزار تقریبا معمولی (مثل شارینگان) ازش استفاده کنه.

خلاصه نوابغ توی هر قبیله ای وجود دارن و صرفا به این دلیل که اوچیها چندتا نابغه بیشتر داشته نمیشه گفت که مطلقا از همه قبیله ها قوی تره!!!

18. 3 کاربر از vista_vz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

نوابغ همه جا بودن ولی تو اوچیها و سنجو که شاخ قبیله ها بودن فراوان تر و تو همون دوره جنگ های قبیله ای و زمان هاشی و مادارا همون نوابغ و مهره های کلیدی بودن که کارساز بودن! مثلا نگاه کنید نیدایمه با شودایمه! فرقشون واقعا از زمین تا اسمونه با این حال که برادر بودن! هاشی به تنهایی مقابل لشگر هم وایمیسداه با چیزایی که ازش دیدیم مثل همون موکتون که تو کل
    داستان به یک نفر داده شده اون هم رئیس سنجوها
    که ادعای صلح هم داشته!

و در زمان کودتا هم اوچیها متحد و پر تعداد بودن ولی سنجو از هم پاشیده و دیگه کی بوده جلوشون وایسه مثلا اینو-شیکا-چو وایمیساده یا اون دانزوی معلول نامرد؟! بهزاد جان اصلا حرف از دانزو هم نزن که اون روزباه پیر اگه مرد بود زمان حمله پین میرفت دفاع کردن از دهکده ی عزیزش نه که فقط فکر کشتن و حمله ی غافلگیرانه و این چیزا باشه! اوچیها اگه میخواست مثل دانزو رفتار کنه که قبل از شروع داستان گرفته بود کونوها رو
    ساندایمه هم که گفت اگر با انبو و انبو بلک و کل قبایل متحد بشن باز خیلی سخته جلوی اوچیها وایسن تازه خوشبینانه برخورد کرد یعنی احتمال شکست هم بالاست!

بعدشم کیشی نوجتسو نگو که روانی میشم د اخه سرتو میکنی زیر برف فکر که چی؟ بیا بیرون!

20. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •