سلام
در مورد ساخت گروه توضیح کامل بدین...
ممنونم...
لطفا این توضیحات رو حتما بدین
1- عکسی که کناراسم باید باشه (سایز و...)
2- نحوه ی دعوتنامه فرستادن
3- توضیحات تکمیلی که لازمه
4- مواردی که روی عکس زیر هست
![]()
سلام
در مورد ساخت گروه توضیح کامل بدین...
ممنونم...
لطفا این توضیحات رو حتما بدین
1- عکسی که کناراسم باید باشه (سایز و...)
2- نحوه ی دعوتنامه فرستادن
3- توضیحات تکمیلی که لازمه
4- مواردی که روی عکس زیر هست
![]()
Last edited by Sayam; 12-05-2011 at 11:48. دليل: تکمیل
ببخشین یه سوال دیگه هم دارم..
قسمت های نامعلوم رو چجوری حذف کنم؟
![]()
حذف نمیشه
تو صفحه اول گروه نوشته:2- نحوه ی دعوتنامه فرستادن
ویرایش گروه" تایید کاربران و دعوتنامه" مدیریت اعضا Transfer Group
برو توش. اول یه کم از اسم کاربری که میخوای دعوت کن رو بنویس . بعد عین سرچ گوگل خودش پیشنهاد میده.یا اینکه کامل اسمشو بنویس...و دکمه "دعوت" رو بزن
توضیحات اختصاصی گروه هم کنار اسم گروه یه توضیحاتی میتونی راجع بهش بنویسی![]()
همرو واضح نوشته.چیشو توضیح بدیم؟! با پینت علامت گذاری کن...
به نظرم همه چیز تو نوشتهها واضحه ...
1- عکس فکر نمیکنم سایز مشخصی داشته باشه، میتونید چند مورد گروه رو ببینید و عکساشون رو بررسی کنید ... ولی از اونجا که تو لیست گروههای افراد عکس گروه در کنار اسمش به نمایش در میاد، به نظر من بهتره عکس افقی و کوچیک نباشه ... :دی
یعنی ترجیحاً مربعی : دی
مثلاً پروفایل من رو ببین:
تو لیست گروهها، اون گروه "کاربران قدیمی فروم" عکسش کوچیک و افقیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداصلاً نظم اونجا رو به هم ریخته!
(شوخی)
2- شما گروه رو که ساختید، بعد تو قسمت تایید کاربران و دعوتنامه، میتونید اسم کاربرای مورد نظر رو دونه دونه بنویسید و دعوتشون کنید ...
3- توضیح خاصی نیست، فقط اینکه فکر نکنید گروه بخشی جدای از انجمنه و چون اعضای خاصی اون رو میبینن لزومی به رعایت قوانین انجمن نیست! مدیران چه با گزارش تخلفها و چه با سر زدنهای گذری، محتوای مطالب رو چک میکنن ... (میدونین دیگه! همهی مدیران و ناظران و ادمینها میتونن بدون عضویت در گروهتون، محتواش رو مشاهده کنن) ...
پس مراقب باشید و روی اعضا و حرفهاشون کنترل داشته باشید تا مشکلی براتون پیش نیاد ...
4- اون بخش Category رو که بیخیال، دستهبندی توی گروههای پیسی هنوز به وجود نیومده، روی همون Uncategorized بذارید ...
اسم گروه که مشخصه؛ اسمی که با اون گروهتون از بقیه متمایز میشه ...
توضیحات، متن یا جملهایه که در توضیح گروهتون زیر عنوان نوشته میشه ... میتونید برای دیدن مثال، به گروههای مختلف سر بزنید و توضیحات رو بخونید ...
نحوهی عضویت هم جملات کاملاً گویا هستن: عضویت برای عموم آزاد باشه، همه میتونن بدون نظارت شما عضو بشن ... با این حال بعد از عضویت میتونید اخراجشون کنید ... اگه رو حالت تایید شدن بذارید، اونا درخواست عضویت میدن، شما باید تایید کنید تا بتونن وارد گروه شن ... حالت آخر هم که فقط شما دعوت میکنید، در غیر این حالت کسی نمیتونه عضو گروه شه ...
گالری تصاویر فکر میکنم واسه کاربران عادی باز نیست ...
ارسال پیغام که مشخصه، فعال باشه دیگه ...
بقیه موارد هم همگی واضحن! من چی رو توضیح بدم؟!
این نامعلومها رو شما خودتون میبینید، بقیه که پروفایل و دربارهی من شما رو میبینن، اینا اصلاً براشون وجود نداره ... واسه دیدن About Me از منظر کسی غیر از خودتون، اون بالا سمت چپ، View your "About Me" as seen by everyone else رو بزنید ...
ممنون از جوابتون
چرا من بعضیا رو دیدم که حذف کردندحذف نمیشه
رده ی گروه:همرو واضح نوشته.چیشو توضیح بدیم؟! با پینت علامت گذاری کن...
![]()
سلام برای خودتــون نمایش داده میشــه نامعلوم ولی برای کاربرای دیگــه از جملـه خودم پروفایل شمـا اینجوریــه
فقـــط اون سه تـــا که نوشتــــی معلوم میشــــه !
موفق باشید!
سلام
این چند روزه شاهد تغییراتی در انجمن هستیم
که بهترینش به نظرم اینه که آدرس سایت رو با هر پسوند و پیشوندی که وارد کنی
خودکار به صورت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درمیاد !
ضمن تشکر
با تشکر از مرتضای عزیز بابت ذکر این نکته که بسیار جای قدردانی داره
اضافه شدن انجمن ورزش هم اقدامی بود بسی بزرگ و دلپذیر : دی
مرسی از همهی مدیران و ادامین گرام، به خصوص بابک جان که میدونم خیلی زحمت کشیده ...
به اميد بازگشت بهترين انجمن پي 30 ... انجمن موسيقي
پ.ن:حرفي كاملا احساسي
ایشالا.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)