تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 317 از 1635 اولاول ... 2172673073133143153163173183193203213273674178171317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

ازبندرعباس بدون گارانتی 465گرفتم ولی فکرمیکنم فروشنده اشتباه کردچون SX10رامی گفت 410وچون موجودنبود من هم ازبس دنبال مطلب تو اینترنت بودم تا ببینم چه دوربینی بگیرم ازکاروزندگی افتاده بودم!گفتم SX1بده.
    تجهیزات همون هایی که تو سایتها است :کابل های ارتباطی به تلویزییون(کابل HDMIجزش نیست)وکابل یواس ب کامپیوتر،CDشامل نرم افزارهای ویرایش کنن،ریموت کنترل،هودپلاستیکی،بنددورب ین، درب دوربین که جای اتصال به دوربین نداره ولی یه چیز گیره مانندپشتش داره که می تونی به بنددوربین گیرش بدی مثل کلیپس کاغذ!، 4تا باطری آلکالاین بی جون!که تا بخاهی یه خورده به دوربین وربری فاتحه!
    بنابراین بایدبراش جلد،مموری وبهتره باطری شارژی بگیری. من شارژرداشتم ازقبل. 4تاباطری 3000میلی ژاپنی CFLخریدم 18تمن.
    جلد 10تمن ومموری 8گیگ توشیبا ژاپنی سرعت بالا40تومن.(همونطور که گفتم باطری شارژی هاش خوب کارمیدن 2برابر باطری های آلکالاین که روش بود).
    کابل HDMI کسی نمی دونه چنده؟نوع خاصه چون سر سمت دوربین استانداردنیست و کوچیک است.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سیاه بود . با چاپ صلایی وسرعت رایت و رید را نوشته بودمتاسفانه الان یادم نیست اگه واجبه بگو خونه نگاه کنم.
    البته یه مموری 4گیگم دارم اون سیاه نیست (لیبل سفید داره)کلاس 6 است. به ژاپنی اصل نمی خوره ولی تا حالا ارور هم نداده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خیلی ممنون.
    2می و3می را دانلود کردم ولی دفترچه فارسی پیغام خطامیده که بیش از 10بار دانلود شده!
    دارم سعی می کنم پیداش کنم.
    شما دار ی emailکنی؟

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

اگه 10 مگاپیکسل به درد چاپ بیلبورد میخوره پس 24 مگاپیکسل به درد چی میخوره؟ ضمنا اکثر افراد عکسشون رو چاپ نمیکنن و توی کامپیوتر میبینن و روی کامپیوتر هم 3 مگاپیکسل جزئیات خوبی نداره.
    عجب صحبتهایی ما میشنویم!! البته نظرات محترمه ولی عزیزدل..شما که خودت داری میگی واسه دیدن توی کامپیوتر.. توجه کن که رزولوشن یه صفحه نمایش معمولی لپتاپ 1280x800 فرض میکنیم باشه,این میشه حدود 1MP.. یه نمایشگر 17 اینچ رزولوشن بالای واید PC زیر 2MP هستش.. یه نمایشگر 1920x1080 Full HD جدید 2MP هستش.. از این بالاتر که فوق Full HD یعنی 1920x1200حساب میشه 2.3MP بیشتر نیستش .. بعد 3MP که ابعادش از یه نمایشگر 1920x1200 هم بالاتره میگی جزئیات خوبی نداره؟؟؟!!!!! واویلا!! نکنه شما بجای نمایشگر معمولی کامپیوتر از پلاسمای 50 اینچ استفاده میکنی که واسه دیدن توی PC و یه آشیو ساده 3MP کمه واست!!!
    ببین
    اگه شما عادت دارین عکسهای 10MP آرشیو کنین باید توجه کنی که اکثر کاربرهایی که عکسهای معمولی و خانوادگی و شخصی نگهداری میکنن برعکس شما هستن و جز عکسهای خاص که نیاز هستش با رزولوشن بالا آرشیو کنن بقیه را کاهش حجم میدن!! ..
    در هر حال شما یه مطلب مستند که ما راجع به Continus Shooting اون دوربین به یکی از دوستان ارائه کردیم را اول اومدی رد کردی!! بعد که لینک دادیم باز اومدی گفتی کجاش همچین چیزی نوشته!! وقتی نشونت دادیم باز داری به این شکل حولش بحث بیربط میکنی!! نمیدونم آخرش از توش چی میخواد درآد؟؟
    Last edited by avecina.ir; 27-06-2009 at 14:43.

آخر فروم باز amin khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ?¿؟

پيش فرض

خوشم میاد هیچ انجمن و تایپیکی مثل اینجا بساط جنگ و دعوا برپا نیست....

fبعد میگی 3مگاپیکسل جزئیات خوبی نداره؟؟؟!!!!!
    از الان بگم من بیطرفم ولی یه نکته ای بگم که منظور از جزییات اینه که مثلا بخواهیم روی یه جای عکس زوم کنیم
    درسته که 3 مگا پیکسل صفحه lcd های 20 اینچ هم پر میکنه ولی اگه حتی 12.5 درصد روش زوم کنیم تار میشه
    اونموقع دیگه به درد روتوش و اینا نمیخوره

به جرات میتونم بگم نصف صفحات این تایپیک کل کل هستش
    ما کوچیک همه هم هستیم از راهنمایی های همه هم استفاده کردیم ولی این رسمش نیست...

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

از الان بگم من بیطرفم ولی یه نکته ای بگم که منظور از جزییات اینه که مثلا بخواهیم روی یه جای عکس زوم کنیم
    درسته که 3 مگا پیکسل صفحه lcd های 20 اینچ هم پر میکنه ولی اگه حتی 12.5 درصد روش زوم کنیم تار میشه

منم با نظر امين خان موافقم . يه عده تو اين تاپيك سعي دارن ديگران رو بكوبن . اين مطلب رو قبلا هم گفته بودم ولي باز اين كل كل ها ادامه داره .
    دوست عزيز Avecina.ir بنده هم در سطح كاملا آماتور عكس ميگيرم ولي همه اونا رو با حداكثر رزولوشن ذخيره مي كنم تا اگه لازم شد بتونم اونها رو اديت كنم . شما حتما مي دوني كه كيفيت عكس قبل از هر چيزي به كيفيت سنسور و لنز بستگي داره بعد به تعداد پيكسلها ولي اكثر مردم فكر مي كنن كه هر چي رزولوشن دوربين بالاتر باشه كيفيت عكس هم بالا مي ره و به خاطر همين ، عكساشونو تا اونجايي كه من ديدم با حداكثر ظرفيت ذخيره مي كنن . از دوست خوبمون Prowler88 هم مي خوام كه احوالات ديگران رو يه كمي بيشتر مراعات كنن تا بتونيم از تجربيات هم استفاده كنيم . وقتي كسي يه مطلبي رو ميگه و حالا ممكنه به هر دليلي يه جايي از اون ايراد داشته باشه اگه همه نسبت به اون طرف موضع بگيرن مطمئنا ديگه كسي رغبت نمي كنه تو اين تاپيك پست بده .
    Last edited by Samin_System; 27-06-2009 at 18:21.

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

راستي يادم رفت بگم كه شركتهاي kodak و canon سنسورهاي پنجاه مگا پيكسلي ساختن . اين مطلب واسه چند ماه پيشه ولي بعد از اين مشاجرات خوندن اونها رو به دوستان توصيه مي كنم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

اولن که جنگ و دعوا نیستش دوست جان.. داریم مباحثه فنی میکنیم حالا یخورده اگه جدی بودش دلیل نمیشه شما اینحرف را بزنی!!!! دعوا!!! عجیبه والا!!!

دومن اون دوستمون هیچ صحبتی از زوم نکردن وگرنه هر آدم مبتدی هم این را میدونه که واسه زوم زیاد نیاز هستش که رزولوشن و کیفیت رنگ بالا باشه.. در ضمن 3MP از لحاظ فنی کلی جای زوم کردن داره هنوز..
    سومن شما بعد از اینکه عکس خام RAW یا هر فرمتی که از دوربین گرفتی را روتوش کردی اوونوقت باید ابعاد و حجمش را کاهش بدی و آرشیو کنی نه اینکه طبق حرف شما اول کوچک کنی بعد روتوش!!!
    چهارمن من گفتم اکثر عکسهای عادی را دلیلی نداره با حجم بالا آرشیو کنیم نگفتم که همه ی عکسها را!!!
    پنجمن موضوع صحبت به نظر اینجانب بیدلیل به این سمت رفته.. چون بنده یه مطلبی بصورت مستدل راجع به عکاسی پی در پی دوربینS2000HD عرض کردم..
    ششمن اون دوستمون یه مطلب کاملن اشتباه از خودشون در اینجا گفتن که بنده موندم با توجه به کدوم منبع این را فرمودن؟؟ در کجای سایت dpreview که لینکش را داده بودم این را گفته؟؟ توجه کنین>>

این 13.5 فریم در ثانیه در حالت 3 مگاپیکسله. روی 10 مگاپیکسل سریعتر از 1.1 فریم جواب نمیده.

dpreview همونطور که دو صفحه قبل نوشته بودم داره میگه>>
    High speed continuous shooting: Capture the action with continuous shooting of up to 13.5 frames per second at Max 33 frames in 3 mega pixel mode
    اگه حالت کلکل داشتش بنده عذرخواهی میکنم ولی حس کردم اطلاعات اشتباهی دادن و باید تذکر داده شه
    Last edited by avecina.ir; 27-06-2009 at 17:16.

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خب این مسئله که نیازی به بحث کردن نداره که.همین الان یه عکسی که 10MP هستشو،حجمشو با هر نرمافزاری که دوس داری،کوچیک کن تا حد 1MP اگه مانیتورت اینو میخواد.بعدش هر دو رو پشت سر هم نگا کن.آیا افت کیفیتی نمی بینی؟

حالا با دوربینت،یه صحنه رو هم با 1MP و هم با 10MP بگیر.(حتما عکس بگیر،تغییر سایز بعد از عکاسی و اینا نمیخوام. حتما دو تا عکس بگیر.یکی با یک و یکی با ده MP).بعد دوتارو پشت سر هم تو کامپیوتر نگا کن.حداقل 10 بار پشت سرهم هی عکسارو مرور کن.ببین تغییر کیفیتی نمی بینی؟

10. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام خدمت همه ی دوستان که اینجا پست میدن و باعث میشن این تاپیک همچنان به عنوان یه تاپیک فعال شناخته شه.
    دوست عزیز avecina.ir باور کنید من اصلا قصد دعوا یا جسارت نداشتم. یه مطلبی رو از dpreview نقل کردم. شما به جای این که از من منبع و لینک بخوای من رو به باد انتقاد گرفتی و اتهام ترویج مطالب دروغ رو به من نسبت دادین. یه نگاهی به لینک بندازین تا بقیه شو بگم:
    کد:
    نکته ی بعدی این که وقتی من گفتم روی کامپیوتر منظورم فقط و فقط زوم بود. اگر دقت میکردین من از کلمه ی (جزئیات) استفاده کردم. جزئیات هم توی زوم مشخصه. وگرنه به قول شما در حالت full screen تفاوت زیاد محسوس نیست. من خودم تا حالا کسی رو ندیدم که حجم عکساشو بدون دلیل بیاره پایین. البته دوست نداشتم بحث به بیراهه بکشه ولی خب کاهش حجم عکس شیوه ی شماست و نظرتون محترمه. من خودم ترجیح میدم این کارو نکنم.
    ما که اینجا نمیخوایم دعوا و جنگ و نزاع راه بندازیم. این که شما میای کلمه ی (کاملا اشتباه) رو برجسته میکنی بدون این که راجع به اون مطلب تحقیق کنی به جز این که سلامت بحث رو مخدوش میکنه هیچ سودی نداره.
    Last edited by prowler88; 27-06-2009 at 18:38.

12. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •