دوستان موقع ورود به بازی گزینه Partner Reaction یا یه همچین چیزهایی رو Yes بزنید این اتفاق میفته و حتی جای زخم ناشی از گلوله رو هم نشون میده ، ولی همونطور که گفتید خون کم نمیکنه .
دوستان موقع ورود به بازی گزینه Partner Reaction یا یه همچین چیزهایی رو Yes بزنید این اتفاق میفته و حتی جای زخم ناشی از گلوله رو هم نشون میده ، ولی همونطور که گفتید خون کم نمیکنه .
آقا من چند تا مرحله بازی کردم اصلا حال نکردم.....wolfenstein خیلی بهتر بود.
دوستان کسی میتونه کمک کنه مرحله 5 بازی میگه c314 نیست کسی داره خیلی جای حساسی رسیدم
سلام به همه دوستان
من تمام فایلهای c10 , c12 ,c13 ,...... را دانلود کردم و تا مرحله 5-2 پیش رفتم ولی بعد از اینکه وارد در میخوام بشم میپره بیرون و این دفعه دیگه نمیگه فایل کمه پیغام میده :
"
RE5DX9.EXE Fatal application exit
inflate:invalid block type: -3
"
چیکار باید بکنم؟آیا مشکل از directx هستش؟
Last edited by Layken; 25-11-2009 at 00:22.
برای منم همین جا میاد بیرون ولی میگه 314 cمیخام
به جای این کارها برید نسخه 2 دیسک پردیس کامپیوتر که سالمه رو بگیرید.
دوست من منم همین مشکل رو داشتم میتونید patch جدید رو که 1DvD هست تهیه کنید بعد با اون patch یه بار Repair کنید و فایل ها رو هم دوباره نصب کنید مشکل حل میشه و ودیگه مشکلی نخواهید داشت من بالاخره تمومش کردم!
Last edited by kkain-blood; 28-09-2009 at 17:26.
کسی نیست فایل 314 بزاره خواهش میکنم
دوستان اگر مشکل از Directx هست به لینک زیر مراجعه کنید :
اما تو یه فروم انگلیسی نوشته بودن با نصب مجدد بازی مشکل حل شده .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در صورتی که بخواهید این بازی رو بخرید ، پیشنهاد می کنم از P30world بخرید و خیال خودتون رو از هر نوع مشکلی راحت کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)