تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 317 از 2376 اولاول ... 2172673073133143153163173183193203213273674178171317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

داره خودمونی میشه mobin_mcdc2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مبین جان، این نظر اونی هستش.. نظر شما هم خوبه.. من میگم فرهاد مجیدی حتماً تو بازیه سوم بهش بازی میرسه. چون از بین مهاجم هایی که بهشون بازی رسیده، فقط اکبرپور امتحانش رو خوب پس داده.. اگه قرار بر این باشه که با دو مهاجم بازی کنیم، زوج اکبرپور مجیدی هستش.. شک نکن..
    شما درست میگین ولی قلعه نوعی همیشه از ادم های سرزن استفاده میکنه اگه فرهاد بیاد در بازی به جای اکبر پور میاد............اما اگه با سه مهاجم کار کنه هک علیزاده وهم اکبر پور و از مجیدی هم استفاده میکنه ....

نظر شما در این مورد چیه؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

من نمیدونم این بازیها اگه واسه انسجام تیم ملیه پس بازیکنای اصلی چرا نیستن..

اگه فقط واسه بودن اسم ایران شرکت کردن چرا بازیکن اصلی ها رو بردن

عجیبه خدایی!
    این سؤالیه که هنوز جوابی واسش پیدا نشده..

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

شما درست میگین ولی قلعه نوعی همیشه از ادم های سرزن استفاده میکنه اگه فرهاد بیاد در بازی به جای اکبر پور میاد............اما اگه با سه مهاجم کار کنه هک علیزاده وهم اکبر پور و از مجیدی هم استفاده میکنه ....

نظر شما در این مورد چیه؟؟؟؟؟؟؟
    آخه اینجوری دیگه همش باید بزنیم زیر توپ که برسه به محوطه جریمه حریف.. آخه میانه رو از دست میدیم.. تو بازی با سپاهان، میانه زمین خیلی حیاتیه..

داره خودمونی میشه mobin_mcdc2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آخه اینجوری دیگه همش باید بزنیم زیر توپ که برسه به محوطه جریمه حریف.. آخه میانه رو از دست میدیم.. تو بازی با سپاهان، میانه زمین خیلی حیاتیه..
    شما درست میگید ولی همه میدونند که هافبک سپاهان در بازی با پاس همدان اصلا خوب کار نکرد ......

تازه با این کار میتونیم روحیه ی مهاجمان خودمون رو بالا ببریم وفقط هافبک های ما گل نزنن........

نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

بیخیال بابا

ما رو چه به تیم ملی

استقلال رو عشقه

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

شما درست میگید ولی همه میدونند که هافبک سپاهان در بازی با پاس همدان اصلا خوب کار نکرد ......

تازه با این کار میتونیم روحیه ی مهاجمان خودمون رو بالا ببریم وفقط هافبک های ما گل نزنن........

نظر شما چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
    تو بازی با پگاه هم عملاً با سه مهاجم بازی کردیم (چون کاظمی رو نداشتیم)، تقریباً میانه رو از دست داده بودیم.. واسه بازی با سپاهان هم من فکر میکنم اینجوری بشه.. واسه همینه که تأکید دارم باید کمربند میانی محکم باشه..

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض اكبرپور:از دقيقه اول به خانواده‌ام توهين كردند

اكبرپور:از دقيقه اول به خانواده‌ام توهين كردند
    گردنم را هم بزنند، چهره‌ام را تغيير نمي‌دهم

خبرگزاري فوتبال ايران- سياوش اكبرپور بيشتر از آنكه از باخت تيمش مقابل پگاه گيلان ناراحت باشد، از برخورد تماشاگران اين تيم به شدت عصباني است. او معتقد است كه به دليل فحاشي تماشاگران حريف، بازي‌هاي پگاه بايد بدون حضور تماشاگر برگزار شود.

اكبرپور در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران با اشاره به اين موضوع مي‌گويد: «براي مديرعامل باشگاه و همچنين سرمربي پگاه متأسفم كه جلوي توهين‌هاي تماشاگران را نگرفتند و فكر مي‌كنم آنها خيلي خوشحال بودند كه طرفداران‌شان به ما ناسزا مي‌گفتند. از دقيقه اول تمامي طرفداران پگاه به خانواده من، امير قلعه‌نويي و بعضي از بازيكنان استقلال ناسزا گفتند و هيچكس نمي‌داند كه ما در آن لحظه چه احساسي داشتيم.»
    مهاجم استقلال ادامه مي‌دهد: «اين همه مشكل در فوتبال ما وجود دارد و تمامي تيم‌ها هميشه در رشت و انزلي ناسزا مي‌شنوند اما آقايان به فكر تهيه منشور اخلاقي هستند و به خودشان اجازه مي‌دهند كه در مورد چهره بازيكنان نظر بدهند. از قول من نوشته‌اند كه تابع دستورات سازمان ليگ هستم و آرايش صورتم را عوض مي‌كنم ولي هيچ وقت چنين حرفي نزدم و حتي اگر گردنم را هم بزنند چنين كاري را انجام نخواهم داد. آقايان بهتر است فضاي فرهنگي استاديوم‌ها را درست كنند كه اينقدر راحت به خانواده بازيكنان توهين نشود.»
    اكبرپور در مورد باخت استقلال مقابل پگاه مي‌گويد: «ما موقعيت‌هاي زيادي را داشتيم ولي اين قانون فوتبال است كه اگر گل نزني خيلي راحت گل مي‌خوري ودر نهايت اين اتفاق براي استقلال افتاد. البته هنوز هفته‌هاي ابتدايي ليگ است و خوشحالم كه در بازي دوم باختيم، مطمئن باشيد كه با شكست سپاهان اين باخت تلخ را فراموش خواهيم كرد.»

کـاربـر بـاسـابـقـه amirtaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض صادقي:از آمدن به مس كرمان پشيمان نيستم

صادقي:از آمدن به مس كرمان پشيمان نيستم
    باخت استقلال روحيه‌ام را تضعيف مي‌كند

خبرگزاري فوتبال ايران – اميرحسين صادقي مدافع فصل گذشته استقلال كه با يك قرارداد مناسب به مس كرمان پيوسته است از حضور در اين تيم رضايت كامل دارد و مي‌گويد: «در مس خيلي آرامش دارم و اين از همه چيز مهمتر است.»

صادقي در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران با بيان اين مطلب تأكيد مي‌كند: «بازي كردن در تيم‌هاي استقلال و پرسپوليس بيش از حد جذاب است و تمامي بازيكنان اين تيم هميشه مورد توجه روزنامه‌ها و تلويزيون قرار دارند ولي من از آمدن به مس كرمان پيشمان نيستم و اينجا همه چيز برايم خوب پيش مي‌رود البته دوست نداشتم از استقلال جدا شوم ولي يك سري از مسائل باعث شد كه خيلي راحت آقايان از من عبور كنند.»
    صادقي ادامه مي‌دهد: «مسئولان استقلال در مورد جدايي من مدام مسائل مالي را مطرح مي‌كنند و حرف از اختلاف 20 ميليوني مي‌زنند. من آنقدر كوچك فكر نمي‌كردم كه به خاطر 20 ميليون استقلال را ترك كنم و خودشان مي‌دانند كه چه دلايلي باعث جدايي‌ام شد. البته فعلاً هيچ حرفي براي گفتن ندارم و فقط به مس كرمان فكر مي‌كنم.»
    مدافع فصل گذشته استقلال در خصوص شكست اين تيم مقابل پگاه گيلان مي‌گويد: «اصلاً دوست ندارم شكست استقلال را ببينم چون روحيه‌ام ضعيف مي‌شود و اميدوارم كه اين تيم هفته آينده نتايج خوبي بگيرد. در بازي با پگاه هم استقلال خوب بازي كرد ولي معتقدم غيبت وحيد طالب‌لو و حسين كاظمي در نهايت به اين تيم ضربه زد.»
    صادقي در خصوص برد پرگل تيمش مقابل استقلال اهواز مي‌گويد: «در اين ديدار خيلي خوب بازي كرديم ولي فكر مي‌كنم استقلال اهواز به دليل مشكلات مديريتي و فني بسيار ضعيف بود. اين برد روحيه بازيكنان ما را چند برابر كرد و مطمئناً مس كرمان در بازي‌هاي آينده حرف‌هاي زيادي براي گفتن خواهد داشت.»

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

بیخیال بابا

ما رو چه به تیم ملی

استقلال رو عشقه
    اینم میشه!

انشاا.. بازیه سوم رو هم ببریم تا دوباره روحیه ی بچه ها همون روحیه ی استقلالی که بازی با ابومسلم رو برد بشه..

پروفشنال r4pbr4p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    † Mars †

پيش فرض

قلعه نويي و دليل ناراحتي دايي

علي دايي سرمربي تيم ملي کشورمان صبح امروز (دوشنبه) در کنفرانس مطبوعاتي خود به انتقاد از امير قلعه نويي سرمربي تيم فوتبال استقلال پرداخت که اظهارات او واکنش قلعه نويي را به دنبال داشت.
    سرمربي استقلال در اين باره به خبرنگار ورزشي برنا گفت: آقاي دايي عيد امسال در مصاحبه اي عليه من صحبت کرده بود؛اما چون آن صحبت ها جنبه شخصي داشت،پاسخ ايشان را ندادم،اما حالا پاي يک تيم پرطرفدار و مردمي وسط است که ايشان (دايي) مي خواهد با اعتبار آن بازي کند.به همين دليل لازم مي دانم پاسخ حرف هاي اين آقا را بدهم.
    قعله نويي اظهار داشت: آقاي دايي!اولاً به شما ارتباطي ندارد که استقلال متعلق به چه کسي است.اين تيم نه به من و نه به هيچ مربي ديگري تعلق ندارد و فقط مردم و طرفداران صاحبان آن هستند.شما هم بهتر است به فکر تيم ملي باشيد که روز به روز تماشاگران خود را کمتر از گذشته مي بيند.
    قلعه نويي در ادامه گفت: اين آقا مدعي شده که غيبت دو بازيکن ملي پوش ما تاثيري در نتيجه ديدار با پگاه نداشته است.مي خواستم بگويم اگر راست مي گويد،خودش هم در يک بازي حساس تيم ملي از جواد نکونام استفاده نکند تا معلوم شود غيبت يک بازيکن چه تاثيراتي خواهد گذاشت.
    وي افزود: ما در بازي با پگاه يک بازيکن را به دليل آسيب ديدگي و دو نفر را به خاطر حضور در اردوي تيم ملي در اختيار نداشتيم که همين قضيه سي درصد توان تيمي ما را کاسته بود. حالا نمي دانم اين آقا چگونه مي گويد غيبت طالبلو و کاظمي تاثيري در کار ما نداشته است.
    سرمربي استقلال عنوان مي کند: دايي درست مي گويد؛تيم ملي سالهاست که درجا مي زند،اما اي کاش دلايل درجا زدن تيم ملي را هم اعلام مي کرد تا مردم بدانند.من به شما مي گويم تيم ملي چرا درجا زده است؛يکي از دلايل آن همين آقاي دايي بود که بايد شش،هفت سال پيش فوتبال را کنار مي گذاشت تا جوان ها فرصت خودنمايي پيدا کنند، اما اين کار را نکرد تا بزرگترين خيانت را در حق فوتبال ملي کرده باشد.
    قلعه نويي که به شدت از اظهارات دايي ناراحت بود گفت: زماني که بنده تيم ملي را تحويل دادم اين تيم در رنکينگ فيفا مقام اول آسيا را داشت،اما حالا کجا هستيم؟! بهتر است اين آقا فکر مردم را منحرف نکند.بزرگترين هنر دايي فراري دادن تماشاگران بوده،طوري که تيم ملي در يک بازي 3 هزار نفر تماشاگر داشته و در بازي ديگر 500 نفر!
    وي ادامه داد: همه ناراحتي اين آقا به خاطر اين است که بنده از تيم ملي خطش زدم. تا امروز هم اگر پاسخ حرفهاي او را ندادم به خاطر تيم ملي بود،اما احساس مي کنم ديگر نبايد اجازه داد يک نفر افکار مردم را منحرف کند.ايشان بهتر است به جاي حرف زدن در مورد استقلال،فکر سايپا باشد.
    قلعه نويي اضافه مي کند: کجاي دنيا شما ديده ايد که سرمربي تيم يازدهم جدول سرمربي تيم ملي شود؟ سايپايي که خود اين آقا بسته بود و تمرينات و بدنسازي آن را از اول تا آخر تحت نظر داشت در ليگ يازدهم شد؛چرا درباره اين موضوع به مردم توضيح نمي دهند؟
    قلعه نويي در آخر گفت: اردوهاي 20 روزه ديگر در دنيا منسوخ شده است،اما اين آقا که از اين مسائل اطلاعاتي ندارد تيم را 20 روز به اروپا برد و کسي هم نپرسيد با کدام منطق اين کار را انجام مي دهد. حالا هم که به خاطر بازي هاي غرب آسيا باشگاه ها را به بازي گرفته است،در حالي که سال گذشته ما تيم دوم خود را به همين بازيهاي غرب آسيا فرستاديم و قهرمان شديم. ضمناً تمام بازيکناني که امروز دايي مدعي است که آنها را کشف کرده در بازي هاي غرب آسياي سال گذشته توسط بنده انتخاب شدند و به مقام قهرماني آن مسابقات هم رسيدند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •