پس از پيروزي مقابل صباباتري
نيكبخت واحدي: عشق خود به پرسپوليس را ثابت كردم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: در ديدار برابر صباباتري ثابت كردم كه عاشق تيمم هستم.
به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي پس از پيروزي 4 بر يك پرسپوليس مقابل صباباتري اظهار داشت: با وجود نيمكت نشيني در هفتههاي اخير همچنان به پيراهن تيم خود عشق ميورزم و امروز با وجود آنكه در نيمه دوم به ميدان رفتم؛ اما ثابت كردم عاشق پرسپوليس هستم.
وي ادامه داد: در اين مسابقه بودن يا نبودنم در ميدان فرقي برايم نداشت چون مانند 100 هزار تماشاگر دوست داشتم تيم به برتري برسد.
مهاجم پرسپوليس تصريح كرد: برنده واقعي اين بازي تماشاگران بودند، چون به قدري با احساس به تشويق تيم پرداختند كه ناخودآگاه بازيكنان رو به جلو حركت ميكردند.
مهاجم سابق استقلال خاطرنشان ساخت: در نيمه دوم فرصتهاي زيادي براي گلزني داشتيم و ميتوانستيم با بيش از 4 گل صبا باتري را شكست دهيم.
نيكبخت واحدي با اشاره به حساسيت ديدار هفته پاياني ليگ برتر عنوان كرد: اميدوارم در ديدار مقابل سپاهان بتوانم براي پرسپوليس بازي كنم. هفته گذشته شايعات زيادي عليه من وجود داشت؛ اما با سكوت بهترين كار را انجام دادم.
وي افزود: برخلاف شايعات مشكلي با هيچيك از بازيكنان ندارم. هر دقيقهاي كه به عنوان بازيكن ذخيره وارد ميدان شوم با همه وجود براي پرسپوليس بازي خواهم كرد

به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي پس از پيروزي 4 بر يك پرسپوليس مقابل صباباتري اظهار داشت: با وجود نيمكت نشيني در هفتههاي اخير همچنان به پيراهن تيم خود عشق ميورزم و امروز با وجود آنكه در نيمه دوم به ميدان رفتم؛ اما ثابت كردم عاشق پرسپوليس هستم.
جواب بصورت نقل قول
<

.gif)