پس از پيروزي مقابل صباباتري
نيكبخت واحدي: عشق خود به پرسپوليس را ثابت كردم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: در ديدار برابر صباباتري ثابت كردم كه عاشق تيمم هستم.
به گزارش خبرگزاري فارس، عليرضا نيكبخت واحدي پس از پيروزي 4 بر يك پرسپوليس مقابل صباباتري اظهار داشت: با وجود نيمكت نشيني در هفتههاي اخير همچنان به پيراهن تيم خود عشق ميورزم و امروز با وجود آنكه در نيمه دوم به ميدان رفتم؛ اما ثابت كردم عاشق پرسپوليس هستم.
وي ادامه داد: در اين مسابقه بودن يا نبودنم در ميدان فرقي برايم نداشت چون مانند 100 هزار تماشاگر دوست داشتم تيم به برتري برسد.
مهاجم پرسپوليس تصريح كرد: برنده واقعي اين بازي تماشاگران بودند، چون به قدري با احساس به تشويق تيم پرداختند كه ناخودآگاه بازيكنان رو به جلو حركت ميكردند.
مهاجم سابق استقلال خاطرنشان ساخت: در نيمه دوم فرصتهاي زيادي براي گلزني داشتيم و ميتوانستيم با بيش از 4 گل صبا باتري را شكست دهيم.
نيكبخت واحدي با اشاره به حساسيت ديدار هفته پاياني ليگ برتر عنوان كرد: اميدوارم در ديدار مقابل سپاهان بتوانم براي پرسپوليس بازي كنم. هفته گذشته شايعات زيادي عليه من وجود داشت؛ اما با سكوت بهترين كار را انجام دادم.
وي افزود: برخلاف شايعات مشكلي با هيچيك از بازيكنان ندارم. هر دقيقهاي كه به عنوان بازيكن ذخيره وارد ميدان شوم با همه وجود براي پرسپوليس بازي خواهم كرد