تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 317 از 524 اولاول ... 217267307313314315316317318319320321327367417 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام یه سوال
    من می خوام ستون یک از شماره 1 تا مثلا 100 هر ردیف ش با داده های ستون دوم اونم از یک تا 100 ضرب بشه فرمولش چی میشه ؟ ( هر ردیف با داده خودش تو ستون دوم هم ردیفش ضرب شه ! )
    نقل قول :!

نه رفیق سوال منو نفهمیدی من می خوام تو ردیف اول داده a1*b1 بشه و همین جور تا آخر و بهد در نهایت مجموع کل این ضرب ها رو بده !
    اوکی؟

جواب؟

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از اینکه جوابگوی سئوالات هستید.من این روشی که گفتید رو امتحان کردم و نشد.یک تیکه از فایل نمونه رو براتون گذاشتم میخوام اسامی رو از صفحه اول کپی کنم و توی صفحه دوم پیست کنم ولی 10 تا اسم به اندازه 20 ردیف جا اشغال میکنند و کل کار بهم میریزه. خودتون امتحان کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فایل دانلود نمیشه.
    جای دیگه آپلود کنید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه Darya-eng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول :!

نه رفیق سوال منو نفهمیدی من می خوام تو ردیف اول داده a1*b1 بشه و همین جور تا آخر و بهد در نهایت مجموع کل این ضرب ها رو بده !
    اوکی؟

جواب؟
    دوستمون درست راهنمایی کردند
    شما برای دو ردیف ضرب موردنظررادستی تایپ کنید بعد دوتا سلولی که در ان ضربعها را نوشتید راانتخاب ودرگ کنید(باید مربعی که بادایره ابی رنگدرشکل مشخص کردم را درگ کنید)

لینک عکس:

4. این کاربر از Darya-eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sharareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    اون ور مرز شقايق

داره خودمونی میشه amir323b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ملایر

1

سلام
    من میخام یک قیمت در چند درصد تخفیف ضرب شود . با ماشین حساب که مینویسم به این صورت جواب میدهد
    مثلا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در اکسل که مینویسم عدد بدست آمده 4970 میشود
    حالا چطور باید در اکسل فرمول نوسی کنم که جواب 4511 بشود؟ آیا باید در جایی از فرمول از پرانتز استفاده کنم ؟
    با سلام . در عملیات ریاضی ضرب نسبت به بقیه اولویت دارد . ( البته توان هم نسبت به ضرب اولویت دارد) .

وقتی شما در اکسل می گویی 15% ، یعنی 15 ضرب در 100 . که یعنی همون 0.15 اکسل اینطوری گفته 4970

که البته درست هم هست .

عبارت شما رو به این صورت هم میشه نوشت : 150+0.13+0.04+4820 ، حالا چه در ماشین حساب و چه در اکسل اینیرو که من نوشتم بنویسی می بینی جواب شده 4970 .

در عملیات ریاضی ضرب نسبت به بقیه اولویت دارد .

التماس دعا .

7. این کاربر از amir323b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    یزد - میبد

پيش فرض

از توضیحاتتون ممنون هستم ببینید این اعداد مربوط به ارزش افزوده (همون 4%) و تخفیف قائل شده برای یک محصول است ( همون 13%) و در نهایت قیمت بارگیری از انبار (همون 150) حالا با ماشین حساب اینجور حساب میکند اول 4820 رو مینویسن بعد بعلاوه 4% ( عدد 4 و بعد علامت درصد در ماشین حساب)و بعد منهای 13% میکنن و در نهایت بعلاوه 150 میکنن . اگه یه بار همینجوری حساب کننین میبینید که عدد 4511 میشه . میخام یه فرمول نوشته بشه که همین جواب رو بده . البته خودم به صورت چند خط جدا تونستم به جواب برسم اما میخام تمام فرمول توی یک مرحله محاسبه بشه

داره خودمونی میشه amir323b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    ملایر

1

از توضیحاتتون ممنون هستم ببینید این اعداد مربوط به ارزش افزوده (همون 4%) و تخفیف قائل شده برای یک محصول است ( همون 13%) و در نهایت قیمت بارگیری از انبار (همون 150) حالا با ماشین حساب اینجور حساب میکند اول 4820 رو مینویسن بعد بعلاوه 4% ( عدد 4 و بعد علامت درصد در ماشین حساب)و بعد منهای 13% میکنن و در نهایت بعلاوه 150 میکنن . اگه یه بار همینجوری حساب کننین میبینید که عدد 4511 میشه . میخام یه فرمول نوشته بشه که همین جواب رو بده . البته خودم به صورت چند خط جدا تونستم به جواب برسم اما میخام تمام فرمول توی یک مرحله محاسبه بشه
    با سلام . اصلا نیازی به فرمول خاصی نیست .

اول صبر کن تا عکس آموزشی لود شه .

شما یه کاری کن . یه ستون از از صفحه اکسل رو اختصاص بده به قیمت کالاها ، خوب .

حالا ستون کناریشو اختصاص بده به جواب کن .

در این آموزش من از این فرمول استفاده کردم : =C1+0.15+0.04+150 آقا این مساوی رو بیار قبل از c1 . توی این سایت میره اونور .

10. این کاربر از amir323b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

چرا بعضی مواقع در اکسل تصویری مثل ارم قرار بدهیم موقع پرینت ارم با تصویر در جای خود نیست بلکه جابهجا شده باید اینقدر ارم را جا به جا کنم تا در موقع پرینت جای خودش پرینت شود چرا؟

در آغاز فعالیت maryamlove2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    زیر آسمون

پيش فرض

من دو نمودار از طریق scatter کشیدم.راهی هست که بشه محل دقیق تلاقی دو نمودار رو از طریق اکسل بدست آورد؟

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام و خسته نباشيد به بچه هاي گل پي سي
    من يه نمودار ساده x , y ميخوام توي اكسل 2003 بكشم ( 2007 رو زياد وارد نيستم اگه بتونيد اونجا رو هم توضيح بديد اشكالي نداره) نمودار x رو مي خوام بر اساس تاريخ باشه (تاريخ شمسي باشه بهتره ) وقتي كه ستون تاريخ رو انتخاب مي كنم در نمودار بصورت عدد مياد و تاريخ نمينويسه در ورد 2003 يه گزينه هست كه ميشه تيك دارش كرد و بصورت تاريخ بشه ولي وقتي حتي اون رو هم كليك ميكنم باز بصورت عدد مياد ممنون ميشم راهنماييم كنيد كه چطوري مي تونم ستون رو بصورت تاريخ شمسي يا ميلادي بنويسم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •