نقل قول :!
نه رفیق سوال منو نفهمیدی من می خوام تو ردیف اول داده a1*b1 بشه و همین جور تا آخر و بهد در نهایت مجموع کل این ضرب ها رو بده !
اوکی؟
جواب؟
نقل قول :!
نه رفیق سوال منو نفهمیدی من می خوام تو ردیف اول داده a1*b1 بشه و همین جور تا آخر و بهد در نهایت مجموع کل این ضرب ها رو بده !
اوکی؟
جواب؟
فایل دانلود نمیشه.
جای دیگه آپلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستمون درست راهنمایی کردند
شما برای دو ردیف ضرب موردنظررادستی تایپ کنید بعد دوتا سلولی که در ان ضربعها را نوشتید راانتخاب ودرگ کنید(باید مربعی که بادایره ابی رنگدرشکل مشخص کردم را درگ کنید)
لینک عکس:
الان امتحان کردم لینک سالم بود.
ولی بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام . در عملیات ریاضی ضرب نسبت به بقیه اولویت دارد . ( البته توان هم نسبت به ضرب اولویت دارد) .
وقتی شما در اکسل می گویی 15% ، یعنی 15 ضرب در 100 . که یعنی همون 0.15 اکسل اینطوری گفته 4970
که البته درست هم هست .
عبارت شما رو به این صورت هم میشه نوشت : 150+0.13+0.04+4820 ، حالا چه در ماشین حساب و چه در اکسل اینیرو که من نوشتم بنویسی می بینی جواب شده 4970 .
در عملیات ریاضی ضرب نسبت به بقیه اولویت دارد .
التماس دعا .![]()
از توضیحاتتون ممنون هستم ببینید این اعداد مربوط به ارزش افزوده (همون 4%) و تخفیف قائل شده برای یک محصول است ( همون 13%) و در نهایت قیمت بارگیری از انبار (همون 150) حالا با ماشین حساب اینجور حساب میکند اول 4820 رو مینویسن بعد بعلاوه 4% ( عدد 4 و بعد علامت درصد در ماشین حساب)و بعد منهای 13% میکنن و در نهایت بعلاوه 150 میکنن . اگه یه بار همینجوری حساب کننین میبینید که عدد 4511 میشه . میخام یه فرمول نوشته بشه که همین جواب رو بده . البته خودم به صورت چند خط جدا تونستم به جواب برسم اما میخام تمام فرمول توی یک مرحله محاسبه بشه
با سلام . اصلا نیازی به فرمول خاصی نیست .
اول صبر کن تا عکس آموزشی لود شه .
شما یه کاری کن . یه ستون از از صفحه اکسل رو اختصاص بده به قیمت کالاها ، خوب .
حالا ستون کناریشو اختصاص بده به جواب کن .
در این آموزش من از این فرمول استفاده کردم : =C1+0.15+0.04+150 آقا این مساوی رو بیار قبل از c1 . توی این سایت میره اونور .
![]()
چرا بعضی مواقع در اکسل تصویری مثل ارم قرار بدهیم موقع پرینت ارم با تصویر در جای خود نیست بلکه جابهجا شده باید اینقدر ارم را جا به جا کنم تا در موقع پرینت جای خودش پرینت شود چرا؟
من دو نمودار از طریق scatter کشیدم.راهی هست که بشه محل دقیق تلاقی دو نمودار رو از طریق اکسل بدست آورد؟
با سلام و خسته نباشيد به بچه هاي گل پي سي
من يه نمودار ساده x , y ميخوام توي اكسل 2003 بكشم ( 2007 رو زياد وارد نيستم اگه بتونيد اونجا رو هم توضيح بديد اشكالي نداره) نمودار x رو مي خوام بر اساس تاريخ باشه (تاريخ شمسي باشه بهتره ) وقتي كه ستون تاريخ رو انتخاب مي كنم در نمودار بصورت عدد مياد و تاريخ نمينويسه در ورد 2003 يه گزينه هست كه ميشه تيك دارش كرد و بصورت تاريخ بشه ولي وقتي حتي اون رو هم كليك ميكنم باز بصورت عدد مياد ممنون ميشم راهنماييم كنيد كه چطوري مي تونم ستون رو بصورت تاريخ شمسي يا ميلادي بنويسم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)