تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 317 از 3195 اولاول ... 2172673073133143153163173183193203213273674178171317 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,161 به 3,170 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

xbox360 حداکثر عمرش چقده؟
    به دلیل اینکه هزینه های بسیار زیادی در زمینه ی کنسول های فعلی شده و هم چنین چون حالا حالا ها جای پیشرفت در نسل حاضر هست هنوز زوده تا این کنسول ها بازنشسته بشن...نسل بعدی میتونه از سال 2012 سر و صداش بلند بشه یا شاید بیشتر
    البته سونی که گفته 10 سال دیگه کنسول بعدیشو میده
    جوابتون رو علي جان دادن
    و شديدا هم درسته و تاييد ميشه

من یه سری تحقیقات انجام دادم واز شما هم می خوام دوستانه من رو راهنمایی کنید /
    من ps3 بگیرم یا xbox360?
    میخوام اونچیزی که میگیرم من رو جا نزاره و اذیتم نکنه و راحت تا 3-4 سال بتونم راحت باهاش بازی کنم .
    اول هدفم این بود که ps3 بگیرم ولی چون بازیهاش هنوز کپی نشده نمی ارزه که بخوای 80-90 تومن
    واسه 1 بازی خرج کنی که بعدا اگه... اگه... ازش خوشت نیومد بری با 20 تومن دیگه روش بزاری بازیت رو تعویض کنی از اینرو به xbox360 رو آوردم که نیازهای من رو بیشتر برآورده میکرد ولی وقتی که از بعضی مشکلات (که در سایتهای مختلف وجاهای دیگه) مطلع شدم بازم ترسیدم ....
    نیاز به کمک فوری دارم
    با تشکر قبلی بهادر
    دوست عزيز
    خود من و خيلي از دوستانم چه اين جا چه بيرون از دنياهاي مجازي اين كنسول رو تهيه كرديم
    و تو اين مدت هيچ كدوم ماها هيچ مشكلي نداشتيم
    و داريم از قدرت . كيفيت و بازيها ي اون لذت ميبريم

ترس شما يكم طبيعي هست چون يك سري Fanboy متعصب به خاطر مشكل گرمايي
    كه تو سري اوليه اين كنسول يعني سال 2005 و 2006 بود
    جو سازي هايي كردن كه هنوزم هنوزه خيلي ها رو نگران ميكنه
    اما اين رو يادت باشه 360 هاي الان تو بازار ديگه اون كنسول ها نيستن

شما خيالت راحت باشه بابت ايمني كنسول

در ضمن من اگه ps3 كپي خور هم بود باز هم 360 ميگرفتم
    به دلايل خيلي زياد كه قبلا بار ها اعلام كردم
    با اين كه 11 سال تمام كاربر محصولات sony و خانواده plastation بودم
    PS
    PS2
    PSP

اما PS3 .....

موفق باشي

داره خودمونی میشه ahmadgboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پس کی این محدودیت ها از بین میرن و ما صاحب پیغام خصوصی میشیم کسی این مدیر سایت میتونه پیدا کنه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

پس کی این محدودیت ها از بین میرن و ما صاحب پیغام خصوصی میشیم کسی این مدیر سایت میتونه پیدا کنه؟
    راستی دوستان من دیشب تو سایت game spot خوندم که COD 5 به سبک قدیمیه ولی با موتور گرافیکی COD4 ایا شما هم این خبر شنیدین؟

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

جوابتون رو علي جان دادن
    و شديدا هم درسته و تاييد ميشه

دوست عزيز
    خود من و خيلي از دوستانم چه اين جا چه بيرون از دنياهاي مجازي اين كنسول رو تهيه كرديم
    و تو اين مدت هيچ كدوم ماها هيچ مشكلي نداشتيم
    و داريم از قدرت . كيفيت و بازيها ي اون لذت ميبريم

ترس شما يكم طبيعي هست چون يك سري Fanboy متعصب به خاطر مشكل گرمايي
    كه تو سري اوليه اين كنسول يعني سال 2005 و 2006 بود
    جو سازي هايي كردن كه هنوزم هنوزه خيلي ها رو نگران ميكنه
    اما اين رو يادت باشه 360 هاي الان تو بازار ديگه اون كنسول ها نيستن

شما خيالت راحت باشه بابت ايمني كنسول

در ضمن من اگه ps3 كپي خور هم بود باز هم 360 ميگرفتم
    به دلايل خيلي زياد كه قبلا بار ها اعلام كردم
    با اين كه 11 سال تمام كاربر محصولات sony و خانواده plastation بودم
    PS
    PS2
    PSP

اما PS3 .....

موفق باشي
    خیلی بابت این حرف ها از شما تشکر می کنم
    خود من هم در این سالهای اخیر با ps&ps2 کار کردم ولی اگه ps3 کپی خور میشد می گرفتمش
    واقعا با این گفته ها اعتماد به نفسم بیشتر شد . بازم مچکرم.
    Last edited by bahador2009; 08-09-2008 at 13:13.

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

راستی دوستان من دیشب تو سایت game spot خوندم که COD 5 به سبک قدیمیه ولی با موتور گرافیکی COD4 ایا شما هم این خبر شنیدین؟
    دوست عزیز کمی صبور باشید تا پیغام خصوصی شما فعال بشه.
    بله، نسخه ی جدید این بازی به جنگ جهانی دوم بازگشته... باز هم بله، با موتور گرافیکی Call of Duty: Modern Warfare شاخته شده . البته این موتور با این که ایده آل هست، اما اصلاحاتی روش انجام شده تا نتیجه ی کار کاملاً بی نقص باشه.

6. این کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

يه جاي خوب واسه خريد هارد 360 (120) كجاست كه قيمتاش منصفانه باشه...‍

داره خودمونی میشه Masoud Pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوستان اگه فقط و فقط 2 تا بازی God of War 3 و MGS 4 تو 360 بود سونی صد در صد ورشکست میشد این بازی MGS 4 خیلی عالیه من تا امروز اونو بازی نکرده بودم ولی امروز که بازی کردم و یکمی از حجم گرافیکی اونو دیدم واقعا بیهوش شدم اگه یکمی پول دستم بیاد میرم یه PS3 هم میگیرم که فقط تنها بازیش اون باشه و بازی های جدید رو هم تو 360 ام بازی میکنم .
    شما MGS 4 رو بازی کردین ؟

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

دوستان اگه فقط و فقط 2 تا بازی God of War 3 و MGS 4 تو 360 بود سونی صد در صد ورشکست میشد این بازی MGS 4 خیلی عالیه من تا امروز اونو بازی نکرده بودم ولی امروز که بازی کردم و یکمی از حجم گرافیکی اونو دیدم واقعا بیهوش شدم اگه یکمی پول دستم بیاد میرم یه PS3 هم میگیرم که فقط تنها بازیش اون باشه و بازی های جدید رو هم تو 360 ام بازی میکنم .
    شما MGS 4 رو بازی کردین ؟
    با اینکه من عاشق اسپلینتر سل هستم و تقریبا هیچ کدوم از MG ها رو بازی نکردم (به جز portable ops) که اصلا خوشم نیومد و بعد نیم ساعت پاکش کردم ولی وقتی داستان کامل این سری بازی رو خوندم واقعا خیلی خوشم اومد داستان خیلی خوب توش کار شده (البته بعضی جاها مشکلات اساسی هم داره!) ولی منم خیلی دوست دارم MGS4 رو بازی کنم ...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با اینکه من عاشق اسپلینتر سل هستم و تقریبا هیچ کدوم از MG ها رو بازی نکردم (به جز portable ops) که اصلا خوشم نیومد و بعد نیم ساعت پاکش کردم ولی وقتی داستان کامل این سری بازی رو خوندم واقعا خیلی خوشم اومد داستان خیلی خوب توش کار شده (البته بعضی جاها مشکلات اساسی هم داره!) ولی منم خیلی دوست دارم MGS4 رو بازی کنم ...
    دوست عزیز منم مثل تو یکی از طرفدارای پر پا قرص اسپلینتر سل هستم و از نسخه اول تا دابل اجنت رو بازی کردم ولی این بازی MGS 4 رو بازی نکردم تعریفشم خیلی شنیدممیشه کسی یه اطلاعاتی دربارش بده و اینکه ایا قرار نیست که برای کنسول 360 هم بیاد یا نه؟

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

دوست عزیز منم مثل تو یکی از طرفدارای پر پا قرص اسپلینتر سل هستم و از نسخه اول تا دابل اجنت رو بازی کردم ولی این بازی MGS 4 رو بازی نکردم تعریفشم خیلی شنیدممیشه کسی یه اطلاعاتی دربارش بده و اینکه ایا قرار نیست که برای کنسول 360 هم بیاد یا نه؟
    شما سری به این تاپیک بزنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

این بازی انحصاراً برای PS3 هست و برای X360 منتشر نخواهد شد.

12. این کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •