تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3169 از 3347 اولاول ... 21692669306931193159316531663167316831693170317131723173317932193269 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,681 به 31,690 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من چندبار هم پیگیر شدم حتی تکنسینش هم اومد تست سیگنال گرفت دید چقدر وضعیت سیگنال دهی افتضاح هست اما بازهم کاری نکردند اینجور که معلومه فعلا برنامه ای برای این مشکل ندارن جالب اینجاست تو سایتش منطقه ما پوشش 4G و 4.5G زده کامل هست!!!!!!!!!! اما حتی روی پشت بام هم سیگنال به زور دو خط هست

داره خودمونی میشه comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

پيش فرض

من چندبار هم پیگیر شدم حتی تکنسینش هم اومد تست سیگنال گرفت دید چقدر وضعیت سیگنال دهی افتضاح هست اما بازهم کاری نکردند اینجور که معلومه فعلا برنامه ای برای این مشکل ندارن جالب اینجاست تو سایتش منطقه ما پوشش 4G و 4.5G زده کامل هست!!!!!!!!!! اما حتی روی پشت بام هم سیگنال به زور دو خط هست
    من دو ساله از فورجی استفاده می کنم و سرعتم تا اواخر شهریور امسال خیلی خوب بود اما از اون موقع نمیدونم چه اتفاقی افتاد که که از ساعت 10 صبح تا آخرای شب سرعت فورجی به شدت پایین می یاد اما در عوض سرعت تری جی عالی هستش. اینجا همه میگفتن به رگلاتوری شکایت کردن اما ندیدم هیچ کس نتیجه ای بگیره.

3. این کاربر از comet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

واقعا همینطوره با اینکه توسعه اش کند هست ولی کیفیت خوبی داره منطقه ما هم یک ماهه دکل نصب کردن هنوز فعال نکردن جالبه الان چهار روزه کلا انتن هم قطع شده میزنه تماس اظطراری ولی اینترنت نسل دومش وصله ن تماس نه پیامک هیچی نداره نه تریجی فورجی

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by mehran0805; 07-01-2018 at 12:40.

5. 2 کاربر از mehran0805 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من گاهی وقتها با اَپِ لنزِ ایرانسل برنامه های تلویزیون رو می بینم. امروز مجبور شدم کانال تماشا رو که توی اپ، دیگه رایگان نیست و روزی ۱۰۰ تومن باید برای دیدنش پرداخت کرد رو فعال کنم. با این قصد که امروز کارم راه بیفته و بتونم یه برنامه ای رو ببینم.
    مشکلی که برام پیش اومده اینه که بعد از فعالسازی برام مسیج اومد که این تمدید خودکار هست و ظاهرا هر روز میخاد تمدید شه! هیچ کدی هم هم برای لغو تمدید خودکار چه توی مسیج چه توی تنظیمات اپ نبود.
    کسی میدونه چه طور باید لغوش کنم؟

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من گاهی وقتها با اَپِ لنزِ ایرانسل برنامه های تلویزیون رو می بینم. امروز مجبور شدم کانال تماشا رو که توی اپ، دیگه رایگان نیست و روزی ۱۰۰ تومن باید برای دیدنش پرداخت کرد رو فعال کنم. با این قصد که امروز کارم راه بیفته و بتونم یه برنامه ای رو ببینم.
    مشکلی که برام پیش اومده اینه که بعد از فعالسازی برام مسیج اومد که این تمدید خودکار هست و ظاهرا هر روز میخاد تمدید شه! هیچ کدی هم هم برای لغو تمدید خودکار چه توی مسیج چه توی تنظیمات اپ نبود.
    کسی میدونه چه طور باید لغوش کنم؟

Sent from my SM-G610F using Tapatalk
    بزنگ ۷۰۰
    به ما هم خبر بده!

8. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من دو تا خط روشن دارم امروز به هر دو تاش پیام اومده که مشترک گرامی اگر 90 روز با سیم کارت خود اقدام به برقراری تماس یا ارسال پیامک و اتصال به اینترنت نداشته باشید خطتون سلب امتیاز میشه
    من دو تا سیم کارت دارم که بیرون گوشی هستن و خاموشن و یادم نیست اخرین بار کی ازشون استفاده کردم
    نزنن اونا رو سلب مالکیت کنن؟
    منظورشون در این پیامک فقط روشن بودن سیم داخل گوشی هست یا باید حتما به جایی هم زنگ بزنیم و اس ام اس بدیم باهاش؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها MMDFullHD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2016
    محل سكونت
    United State of Shahriar

پيش فرض

من دو تا خط روشن دارم امروز به هر دو تاش پیام اومده که مشترک گرامی اگر 90 روز با سیم کارت خود اقدام به برقراری تماس یا ارسال پیامک و اتصال به اینترنت نداشته باشید خطتون سلب امتیاز میشه
    من دو تا سیم کارت دارم که بیرون گوشی هستن و خاموشن و یادم نیست اخرین بار کی ازشون استفاده کردم
    نزنن اونا رو سلب مالکیت کنن؟
    منظورشون در این پیامک فقط روشن بودن سیم داخل گوشی هست یا باید حتما به جایی هم زنگ بزنیم و اس ام اس بدیم باهاش؟
    داخل گوشی باید باشه و یه تماس یه دیقه الکی بذارید یعنی کاری کنید از شارژی که دارید کم بشه یه ذره تا فعال بمونه
    بعد بذارید تا ۸۰ روز بیخیالش باشید

11. این کاربر از MMDFullHD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه esmiz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016

پيش فرض

برای اینکه خط سلب مالکیت نشه فقط لازم نیست که ازش تماس بگیرید به شما زنگ هم بزنن و شما جواب بدید هم خط تا سه ماه سلب مالکیت نمی شه البته من خط داشتم 10 ماه اصلا کار نکرده و داخل گوشی نرفته و سلب مالکیت هم نشده

فرستاده شده از F5122ِ من با Tapatalk

13. 3 کاربر از esmiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چندساله ایرانسل فورجی را راه انداخته اما هنوز شهرهای بزرگ پوشش کامل نداره فقط زیر دکل انتن سیگنال فوله بقیه نقاط یا یه خطه یا دو یا اصلا سیگنال نداره
    دلیلش اینه که ایرانسل دکل هاش با فواصل زیاد زده و طوری تنظیمش کرده که تا فواصل زیاد آنتن بده ولی قدرت سیگنالش پایینه، واسه همین میبینی آنتن داری ولی اینترنت سرعتش پایینه یا تماس ها قطع و وصلی داره.
    تو مشهد هم وضعیت همینه. کل خیابونی که ما توش هستیم مشکل اینترنت داره، 4، 5 ماهه دارم پیگیری می کنم، چند وقت پیشم به 195 شکایت کردم آخرشم هیچی. جالبه یه خط آنتن 4جی میداد که با سرعت داغون استفاده می کردم، چند روزه همون یک خطم رفته کلا 4جی قطع شده. 3جی ایرانسل هم که کلا دکوریه، آنتن کامله ولی هیچی باز نمی کنه. یه بسته ایرانسل دارم تموم بشه سیمکارتش میندازم سطل آشغال. ایرانسل فقط کارش تبلیعاته، شکایتم بکنی فقط بلدن زنگ بزنن بهت حرف مفت بزنن ولی در عمل هیچکار نمی کنن.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دلیلش اینه که ایرانسل دکل هاش با فواصل زیاد زده و طوری تنظیمش کرده که تا فواصل زیاد آنتن بده ولی قدرت سیگنالش پایینه، واسه همین میبینی آنتن داری ولی اینترنت سرعتش پایینه یا تماس ها قطع و وصلی داره.
    تو مشهد هم وضعیت همینه. کل خیابونی که ما توش هستیم مشکل اینترنت داره، 4، 5 ماهه دارم پیگیری می کنم، چند وقت پیشم به 195 شکایت کردم آخرشم هیچی. جالبه یه خط آنتن 4جی میداد که با سرعت داغون استفاده می کردم، چند روزه همون یک خطم رفته کلا 4جی قطع شده. 3جی ایرانسل هم که کلا دکوریه، آنتن کامله ولی هیچی باز نمی کنه. یه بسته ایرانسل دارم تموم بشه سیمکارتش میندازم سطل آشغال. ایرانسل فقط کارش تبلیعاته، شکایتم بکنی فقط بلدن زنگ بزنن بهت حرف مفت بزنن ولی در عمل هیچکار نمی کنن.
    منم چند مدت پیش تو 195 بخاطر وضعیت انتن دهی هم سرعت پایین شکایت کردم اما 195 شکایت مربوط به سرعت را قبول نکرد و گفت فورجی تا سرعت 2 مگ قابل قبول هست و شکایت را کنسل کرد اما گفتند شکایت مربوط به پوشش ضعیف را پیگیری میکنن سه بار کارشناس ایرانسل اومد با لپتاب و مودمش وضعیت انتن دهی را تست و گفت خیلی افتضاح هست پیگیری میکنیم مشکل برطرف بشه چون طبق نقشه پوشش ایرانسل این منطقه 4g و 4.5g پوشش باید کامل باشه امروز هم از ایرانسل بهم زنگ زد و گفت مشکل انتن دهی حل شده یا هنوز مشکل دارید منم گفتم مگه خودبخود هم مشکل حل بشه طرف خندش گرفت گفت دوباره پیگیری میکنم
    در کل بعید میدونم کاری انجام بدند فقط بلدن تبلیغ کنن که فورجی را انداختیم اما اینجا که مرکز یه کلان شهر هست هنوز انتن دهی کامل نداره و یه خط سیگنال داره اونهم ثابت نیست هی میره رو 3g و 2g سوییچ میشه

16. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •