تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3169 از 4105 اولاول ... 216926693069311931593165316631673168316931703171317231733179321932693669 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,681 به 31,690 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال خودرو های آمریکایی mohamad.hejazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان.
    من امروز زنگ زدم به نظام وظیفه و کد ملی و مشخصاتم رو دادم و پرسیدم آیا مشخص شده کجا افتادم اونا هم گفتن شما مازاد هستی.حالا این مازاد دقیقآ یعنی چی؟ممکنه جا بد بیفتم؟
    تاریخ اعزامم 4/19 مدرک دیپلم غیبت هم دارم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

:-(

فرستاده شده از GT-I9300ِ من با Tapatalk

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان.
    من امروز زنگ زدم به نظام وظیفه و کد ملی و مشخصاتم رو دادم و پرسیدم آیا مشخص شده کجا افتادم اونا هم گفتن شما مازاد هستی.حالا این مازاد دقیقآ یعنی چی؟ممکنه جا بد بیفتم؟
    تاریخ اعزامم 4/19 مدرک دیپلم غیبت هم دارم.
    روز اعزام مى ويد نظام وظيفه استان و انجا مشخص مى شود به كدام ارگان و در كدام نقطه ايران اموزشى را سپرى خواهيد كرد

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

4. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چند روز قبل از تاریخ اعزام نامه میاد که کجا خودت رو معرفی کنی. نیرو های مازاد هم روز اعزام و در محل اعزام پخش میکنن تو مراکز اموزش.
    اصلا هم استرس نداشته باش ، تجربه بدی نیست سعی کن بهت خوش بگذره دوره اموزشی هم هیچ مسئولیتی قبول نکن ، نه مقسم غذا نه دژبان و نه هیچی
    موفق باشی دوست من
    Last edited by ksi_xi_nt; 24-06-2015 at 21:54.

6. این کاربر از ksi_xi_nt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

یعنی کسی نمیدونه پدافند بندرعباس چه جور جایی هستش ؟

اصلا بندرعباس پدافند داره ؟

پروفشنال Mohammad_666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    متاسفانه ->ایران - تهران

پيش فرض

با سلام دوستانی که پرندک دوره کد خوردن یه سری سوال داشتن که جواب میدم امیدوارم بهتون کمک کنه
    در مورد تاریخ حضورتون بستگی به این داره که ما چه روزی ترخیص بشیم که تا این لحظه هنوز مشخص نیست اگر ما قبل از 10 ام بریم شما همون 4شنبه باید حضور پیدا کنید.در مورد پادگان که باید بی تعارف بگم یکی از بی امکانات ترین و بد آب و هوا ترین پادگان های تهران است شانسی که شما آوردید این هست که تقریبا 20 روز اول شما در ماه رمضون خورده و کلاس ها در سایه برگذار میشه و ورزش صبحگاهی، خود صبحگاه و شامگاه در ماه رمضان تعطیله اما در بعد رمضان هر روز به غیر از 3 شنبه ها هر روز ورزش دارید و شامگاه و شنبه ها هم صبحگاه . میان دوره اصلا نمیدن و از نظر آب و سرویس بهداشتی فاجعه هستش بهترین گردان ابوذر هست و سعی کنید توی اون گردان بیافتید. چهارشنبه ها از ساعت 2 تعطیل میشید که اگه نگهبان نباشید میتونید تا شنبه صبح برید البته اسمش ساعت 2 هست و عملا اینقدر موقع خروج توی مختون میرن که تا 4 میکشه. از نظر کادر باید بگم که کادر به درد نخوری داره و توهین و حتی گاهی برخورد فیزیکی هم پیش میاد.
    بازم سوالی بود همین جا بگید خصوصی نگید که همه دوستان استفاده کنند.

9. 3 کاربر از Mohammad_666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان
    من آموزیشیم تموم شده و امریم رو چند روز پیش گرفتم و افتادم اداره بهداشت ، امداد و درمان - تهران لویزان
    میخواستم ببینم کسی هست که اینجا خدمت کرده باشه ؟
    چطور جاییه و آیا اینکه میگن اینجا دوباره تقسیم میکنن و ممکنه هر جای ایران بندازن حقیقت داره ؟
    ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان عزیز، طاعات و عباداتتون قبول

من دوره کد لویزان خوردم و باید هفته ی آینده خودمو معرفی کنم، حالا از دوستانی که دوره کد گذروندند یا اطلاعاتی دارند چندتا سوال داشتم:
    1. وضعیت مو باید چطوری باشه؟ مثل آموزشی با 4 بزنیم؟
    2. پتو و ملافه رو با خودم ببرم؟ جعبه واکس و این چیزا چی؟ لباس 4 جیب باشه یا 2 جیب باشه؟
    3. من شرایط تک پسری دارم و قبلا مدارک رو تو آموزشی تحویل دادم، الان اونایی که شرایط دار هستند دوباره باید مدارکشون رو تو دوره کد تحویل بدن یا دیگه نیازی نیست؟؟
    4. ما که 10 تیر پذیرش میشیم تاریخ اتمام دوره مون کی میشه؟ 1 شهریور یا 10 شهریور؟ بعد از دوره کد چند روز مرخصی میدن؟ مثل آموزشی 10 روز مرخصی میدن یا کمتره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

برگ سبز واسه پزیرش هست. کسی که اوایل مرداد کد اموزشی میخوره ، اگه پزیرش سپاه نداشته باشه مثل بقیه عادی باشه ، ممکن هست بازم سپاه بیفته؟
    داداش شما برو سپاه شهرتون اگر برگ سبز داری..منظورم برگ سبز بسیجی هست...باهاشون صحبت کن ببین نیرو میخوان یا نه...من اینجور شنیدم از بقیه

اگه نباشه جاش خالی می مونه METZELDER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام به همگی
    دوستان من مازاد بودم که روز اعزام ما رو دادن عجب شیر واقعا پادگان مزخرفیه باید از تو سرویس بهداشتی اب بخوریم و هزار بدبختی دیگه عجب شیرم به اندازه یزد هواش گرمه و هیچ خنکی نداره اگه یزد کویره و شبش سرد عجب شیر شبشم هوا به شدت گرمه اصن مزخرفه

حالا دوستان من لیسانس مکانیک هستم و بهمون گفتن اکثرتون دوره کد میخورید یا تهران یا اصفهان یا شیراز
    مکانیک چقد احتمال داره کد بخوره ؟؟؟ بعد من ساکن کرمانشاه هستم کد بخورم کجا میوفتم به نظرتون ؟

کلا کد خوردن شانیه ؟؟؟
    میشه با پارتی کاری کرد کد نخوری ؟؟؟

کلا کد خوردن مزایا و معایبش چیه ؟؟؟؟؟
    کد بخوری دقیقا عین پادگان اموزشیه با همون مقررات ؟؟

اگه ممکنه سوالامو جواب بدید ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •