شاتل هنوز برای روز تولد ترافیک هدیه میده؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شاتل هنوز برای روز تولد ترافیک هدیه میده؟
من امروز بابت تولدم 3 گیگ گرفتم !
1سوال دیگر اگه من ازون گیگ18 رد بشم وبازم دانلود کنم ممکنه داون اسریمم کم کنن یا سرویسمو موقت قطع کنن؟؟؟
Last edited by HD360; 12-06-2011 at 22:16.
نه خو دیگه وقتی از 18 گیگ رد کنی سرعتت خودکار پایین میاد انقدر پایین میاد که بیخیال نت میشی![]()
امروز دیگه واقعا جالب بود!
من حدود 4.9 گیگ فایل رو ساعت 1 شروع کردم به دانلود از مدیا فایر
تا راس ساعت 8 هم دانلود کردم و دقیقا 5 گیگ تونستم دانلود کنم اما وقتی رفتم توی سایت شاتل نوشته بود دانلود رایگان 5.6 گیگ!!!
یعنی 600 مگ اضافی دانلود شده اما اصلا من بیشتر از 4.9 گیگ فایلی واسه دانلود نداشتم
کسی می دونه این ترافیک و سرعت کجا هدر رفته؟؟؟ 200 مگ هم ارسال شده
سلام
اکو 2 مگ داری؟(افیس نه ها) بعد مگه اکو 2 مگ یا 1 مگ هنوز ترافیک رایگان تو شب داره؟
اره 3 گیگ ترافیک میده من اردیبهشت گرفتم
بعضی وقتا مثلا ویندوزت آپدیت میشه یا همین اتصالات برای دانلود...مثلا برای دانلود فایل x ممکنه بارها دانلود منیجرتون سعی کنه که به سرور اتصال پیدا کنه و قطعی و وصلی که بین دانلود ایجاد میشه و دانلود مجدد آغاز میشه باعث ایجاد بار ترافیکی اضافی میشه.....
علاوه بر حجمی که دانلود می کنید مقداری هم اپلود انجام میشه که در کل با هم جمع میشه
برنامه cfosspeed رو نصب کن و هر چند وقت یکبار وسط دانلود stop بزن اگه data دیگه ای در حال send و recive باشه میفهمی.
بلهسلام
اکو 2 مگ داری؟(افیس نه ها) بعد مگه اکو 2 مگ یا 1 مگ هنوز ترافیک رایگان تو شب داره؟
شاتل گفت از زمستون تا الان هر فصل دانلود رایگان شبانه این اشتراک رو تمدید کردن اما معلوم نیست واسه تابستون هم تمدیدش کنن یا نه بهرحال الان شبانه رایگانه
اون که واسه خودش جداست و هر شب حدود 200 مگ اپلود میشه اما معلوم نیست دانلود کجا مصرف میشه اخه اپدیت ویندوز هم قطع هسعلاوه بر حجمی که دانلود می کنید مقداری هم اپلود انجام میشه که در کل با هم جمع میشه
یه سوال
من سرعت لحظه ای رو توسط Status میسنجم یعنی روی کانکشن کلیک میکنم و دو عددی که واسه Recive نمایش داده میشه رو از هم به طور مداوم کم میکنم
این روش سرعت واقعی رو نشون میده؟ اگه درست باشه واقعا سرعتش بالاست دقیقا 249 کیلوبایت در هر ثانیه دانلود میکنه که نصفش داره دود میشه!
هم اکنون 100 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 100 مهمان)