هر وقت دستگاهو روشن میکنم یه صدایی میده فک کنم از دی وی دی رامشه مشکلش چیه(اسلیم)
ممنون
هر وقت دستگاهو روشن میکنم یه صدایی میده فک کنم از دی وی دی رامشه مشکلش چیه(اسلیم)
ممنون
Last edited by oghtapost; 14-02-2013 at 22:50.
صدا ممتد و ادامه دار هستش یا فقط موقع روشن کردن میشنوید؟!
صدا ممتد نیست وقتی که دستگاه روشن میشه و وقتی که کلوز میکنم در دی وی دی رامو یه صدایی میاد و قطع میشه انگار یه چیزیو میخونه!
ممنون
سلام
چیز خاصی نیست و احتمالا طبیعی هست! اگه مشکلی در اجرای بازی ها از روی دیسک نداشته باشین طبیعی هست.
دوستان سلام
من یه ایکس باکس اسلیم دارم که یک ماهه اونو خریدم اوایل بدون هیچ مشکلی کار می کرد ولی الان یک هفته ایی هست که وقتی روشنش می کنم یا خیلی دیر بالا میاد یا موقع بالا اومدن یه جا گیر می کنه و صفحه داشبورد رو نمی یاره یا اینکه یه صفحه ایی رو نشون می ده که با چند زبون مختلف یه پیامی داده که ابتداش با system error شروع می شه .
بردم همونجایی که خریده بودم گفت اپدیتش می کنم درست می شه اینکاررو هم کرد و اخرین اپدیت (Update_16202)رو هم نصب کرد ولی مشکل همچنان باقی است ضمنا موقعی که پیام خطا رو می ده چراغ پاورش هم قرمز می شه
بنظرتون مشکل از کجاست؟
برا حل این مشکل پیشنهادی دارید؟
آقا من ال تي 3 دارم رو ايکس باکسم . و اسليم هم هست . ولي يه سري بازي ها مثل فارکراي 2 رو تا نصفه ميره موقع نصب اما ارور ميده که ديسک کثيفه يا خش داره.
راه حلي نيست به جز تهيه ديسک برنر مکس تا بتونم بازي رو کامل اينستال کنم ؟؟؟؟؟ ممنون ميشم زود جواب بديد .
آقا اگه ممکنه جواب منو زود بدید . کمک فوری نیاز دارم ....
احتمالا دیسکت مورد داره.از جای معتبر خرید کن.
تقریبا همه بازی هام ( جز Fifa 12 ) ، همون اوایل ارور ـــه کثیف بودن دیسک میده
LT 3 کردم 2 ماه پیش ، همه چیز خوب بود ...
الان 3-4 روزه اینجوری شده
برای چی می تونه باشه ؟
از یه جای مطمئن یه دیسک مرغوب تهیه کن اگه ok بود که هیچ اگه نبود احتمالا لنز درایوت خراب شده
کنسولتو چند ساله داری؟و چقدر در طول روز بازی میکنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)