حجم یکجا بهتون داده میشه. اینکه چطوری مصرفش کنی مثلا تو یک روز یا ۱۲ ماه دست خودته.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
حجم یکجا بهتون داده میشه. اینکه چطوری مصرفش کنی مثلا تو یک روز یا ۱۲ ماه دست خودته.
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
تو منظقه ما 4g کلا قطعه 3g هم یک سری سایت ها را باز میکنه واقعا که...
اینترنت ملی برا همین هست دیگه دوست عزیز که بتونن در همچین مواقعی بدون اینکه زیر ساخت ( مثل بانکها و راتباط دستگاه های دولتی) از کار بیافته شیر اینترنت بین المللی رو ببندن
گول تبلیغ یک هفته نت رایگان سیم اعتباری جدید رو خوردم! که باید ۱۰ تومن خط رو شارژ کنی بعد فعال شه.....
اصل این طرح یک گیگ اینترنت رایگانه! خاک بر سرت کنن ایرانسل ، به هیچ حرفیت نمیشه اعتماد کرد
دوستان اینستا برا شما هم دوباره چیز شده؟
دیشب وصل شده بود دوباره امروز قطع هست!!
خدایا چ جایی گیر کردیما این عدالته؟؟؟؟؟؟
ایرانسل برای جلوگیری از وصل شدن به ف... ش..کن ها امروز پورت 443 رو بسته و باعث شده خیلی از سایت های https از جمله google باز نشن.
همراه اول هم همینه الان...
یسری سایتا با قند شکن اوکی میشن ولی یسری سایتا و بازی های انلاین از جمله LOL هیچ..
چندساله ایرانسل فورجی را راه انداخته اما هنوز شهرهای بزرگ پوشش کامل نداره فقط زیر دکل انتن سیگنال فوله بقیه نقاط یا یه خطه یا دو یا اصلا سیگنال نداره
والا منم که دکل 130 متریمه تو خونه بزور طبقه پایین بعضی جاها انتن فورجی دارم و طبفه بالا ببن دو تا 3انتن دارم وکنار پنحره طبقه بالا فول میشه و پوشش بیرونیشم بد نیس بهتر داخله. همراه اول که 3g yl هم تو خونه انتن نداره چ برسه ب فورجی اما رایتل هم تری جی و هم فورجی انتنش کامله و همه جای خونه سرعتش خوبه و انتنش فوله
فرستاده شده از E6533ِ من با Tapatalk
متاسفانه این مساله در مورد ایرانسل کاملا صادق است و به قدری این مسایل در مورد ایرانسل وجود دارد که واقعا آدم رو به تعجب وا میداره، مثلا برای ما ۱ ماهه دکل وصل شده ولی هنوز فعالش نکردن، خیلی کند عمل میکنه در شهر های بزرگ، همراه اول تقریبا همه جا نسل ۳ و ۴ داره
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Last edited by greatpouya; 06-01-2018 at 20:10.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)