خب چرا با idm محدود دانلود میشه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خب چرا با idm محدود دانلود میشه؟
خوب سرویس شما حتما 128 هست؟!
هر وقت محدود میکنن دوان استریم را تغییر نمیدن! یه مدت سرویس شما را روی 512 آپ گرده بودن حالا برگردوندن به حالت طبیعی یعنی 128
فکر نکنم همچین چیزی امکان داشته باشه...
شما اون سرور را به دوستان بگید تا تست کنند!
سلام دوستان من الان دقیقا 17/5 گیگ دانلود کردم بنظر شما اگه بازم دانلود کنم بره برسه به 18 گیگ فقط سرعت دانلودمو میارن پایین یا سرعت داون استیرمم کم میکنن؟؟
بعد اگه باز ادامه بدم سرویسمو قطع میکنن؟؟ ( ART1 )
سلام بعد یه عمر دوباره اومدم تو تاپیک شاتل!!!!
خسته نباشید
چند تا سوال داشتم
اولا اینکه من الان اینرتنت 512 شاتل دارم(سرعت دانلودم بطور ثابت همیشه 60-80 هست) چه شب و چه روز!!! ماهی هم 19900 دارم میدم و 3 گیگ در ماه ترافیک دارم و از ساعت 1 تا 8 صبح هم ترافیک رایگانه!!!
میخوام به صبا منتقل بشم و سرویس 1 مگ رو بخرم!!
تو سایتش هیچ اطلاعاتی در مورد قیمت سرویسهاش و میزان ترافیک نزده!!!
1- لطفا قیمت تمامی سرویسها+ ترافیک مصرفی رو بگین
2- با توجه به اینکه ساکن تهران(مرکز مخابراتی فرد اسدی) هستم میخوام بدونم کیفیت سرویسهای صبا به چه صورته؟ و کلا با توجه به توضیحاتی که در بالا دادم به نظرتون مقرون به صرفه هست که تغییر سرویس بدم یا خیر؟
من الان تو تبریز 128 صباهم در کنار شاتل دارم
سرعتمو تا 280 میتونم ببرم بالا
برای 128 سه ماهه 5 گیگ هم 28 تومن دادم
در ضمن من 128 شاتل دارم 3 گیگ 13900 تومن
سرعت دانلود هم بین 72 تا 80!!!!!!!!!
اینم تعرفه ها:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by fanoostalaei; 12-06-2011 at 13:58.
تاریخ 4/4 طرح 3گیگ+3گیگ هست دوستان اماده باشند
یعنی 3گیگ ترافیک میخری و 3گیگ هم خودشون هدیه میدن میشه 6گیگ
درسته این اتفاق گاهی میفته . چون downstream شما رو 572 هست .این سرعت مخصوص وبگردی شماست.ار بعضی سایتها بدون idm میشه با سرعت 512 دانلود کرد. ولی با idm همون 22 کیلوبایت است. علتش چیه و چطور میشه با idm هم از این سایتها روی 512 دانلود گرفت؟ art 1
سرعت دانلود رو با یه نرم افزار دیگه روی 196 کیلوبیت محدود کردن .
بعضی مواقع که از دانلودمنیجر استفاده نمی کنید و مستقیم روی لینک ها کلیک می کنید اون نرم افزار محدود کننده متوجه نمیشه که دارین دانلود می کنین و فعال نمیشه و شما با همون 572 کار می کنید . این اتفاق با V p n های مخصوص تقربیا همیشه میفته.
downstream کم نمیشه ولی اگه از اون ترفند V p n دیگه نمیشه استفاده کرد و سرعت دانلودت همیشه بسیار پایین میمونه.سلام دوستان من الان دقیقا 17/5 گیگ دانلود کردم بنظر شما اگه بازم دانلود کنم بره برسه به 18 گیگ فقط سرعت دانلودمو میارن پایین یا سرعت داون استیرمم کم میکنن؟؟
بعد اگه باز ادامه بدم سرویسمو قطع میکنن؟؟ ( ART1 )
یه چیزی تو مایه های شب ها 1 تا 8 میشه که downstream هنوز 572 هست ولی سرعت دانلود خیلی کمه.
ای بابا ده بار پرسیدم حداقل یکی جواب منو بده
این Downstream چیه؟ کجا کاربرد داره؟ از کجا مقدارش رو بفهمم؟
به چه مناسبت؟
نهایت سرعتی هست که مودم شما آپ شده و نهایت آخرین زوری که برای دانلود بزنیم میرسیم به اون عدد. کاربردی نداره جز جهت اطلاع از وضعیت سرعتی که شرکت بسته. از تو کنسول مودم با نوشتن عبارت 192.168.1.1 در آدرس بار مرورگر و رفتن به بخش status (جای این عدد مودم با مودم فرق داره بسته به مارک مودمتون. بگردین پیدا میکنین)
هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)