تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3167 از 4751 اولاول ... 2167266730673117315731633164316531663167316831693170317131773217326736674167 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,661 به 31,670 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه javad026's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من 128 اكو دارم.از 8 گيگم 45 درصد رو مصرف كردم.دانلود شبانه به ندرت دارم!
    1.مي خواستم بدونم اگر شروع به دانلود شبانه كنم و به 100 درصد برسم سرعتم پايين مياد؟
    2.در حالت عادي و بدون دانلود شبانه وقتي به 100 درصد ميرسي يعني ميزان گيگ دانلوديت تموم شده؟
    با تشكر
    55درصدرواگرضربدرمقدارحجم ترافیك اولیت بكنی مقدارترافیك باقیمانده روزانه تو نشون میده واگه 45به100درصدبرسه سرویست تموم میشه مگراینكه ترافیك بخری
    دانلودشبانه رایگانه وربطی به اون درصدی كه میگیدنداره محدودیت درصدی مربوط به سرویسهای ارت شاتله
    توشب سرعت دانلود درحالتی كه دانلود كم داشته باشی یك وقت 65 ویایكوقت مثل روزه اصلا حساب كتاب نداره امااگر دانلودت دریك شب یاچندشب زیاد تربشه مثلا هرشب بیشتراز1000مگادانلودكنی فقط سرعت دانلودشبانت یك شب یا تادوهفته 5 میشه مثل دایل اپ ویا10
    سرعت دانلودروزانه ربطی به مقداردانلود شبانه درسرویس اكونداره
    Last edited by javad026; 11-06-2011 at 20:29.

2. این کاربر از javad026 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

سلام / یاعلی

دوستان شاتل شبانه هاش چه جوریه برای شما

مال من 3 تا 8 کار میکنه

و اگر چند روز هم استفاده کنم 3-4 روز محدودم میکنن
    ظاهرا شانسیه
    مثلا من الان 40 روزه که شبی حداقل 5 گیگ دانلود می کنم اما هیچ محدودیتی شامل من نشده ولی واسه بقیه اتفاق افتاده

خیلی جالبه که من دیشب دقیقا 6 گیگ دانلود رایگان واسم ثبت شده بود اما صبح دیدم نصف فایل ها هنوز موندن! پس داشته چی رو دانلود می کرده؟؟ چند شبه که این اتفاق می افته سرعتش هم ثابته اما صبح که میشه وقتی حجم دانلود شده رو حساب می کنم میبینم خیلی کمتر از اونی هست که باید دانلود میشده و مخصوصا با عددی که توی سایت شاتل واسم ثبت شده اختلاف داره
    200 مگ هم تا صبح ارسال می کنه
    معلوم نیست سرعتش و ترافیکش داره کجا هدر میره

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

8

این 100% که سرعت رو کم می کنه برای سرویس های مثلا نامحدود ART هست . مثلا 18 گیگ برای سرویس ART1 در ماه می تونی دانلود کنی. به 18 برسی بعد اون سرعتت از دایال آپ بدتر میشه.
    مرسی از جوابتون.
    ببخشید، ولی دیگه اینقدر شارلاتان و کلاهبردار؟ آرت که مثلا نامحدوده!!
    این شاتل جدا خیلی بی وجدانه!
    دیگه واقعا به هیچ وجه سمت شاتل نمیام

5. 2 کاربر از resident بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

من کلا هیچ وقت از میهن دانلود چیزی نمیگیرم تموم فایل ها توی مدیافایر هستن فورا از اونجا دانلود می کنم سرعتش هم خیلی خوبه به 240-250 میرسه اما نمی دونم چرا با میهن دانلود این مشکل رو داره

این Downstream که دائم بحثشه چیه؟؟؟ کجا کارایی داره؟ چطور میشه مقدارش رو فهمید؟
    خوب مدیافایر برایهمه سرعتش بالاست
    شما میگی چرا سرعتم توی میهن دانلود پایین است من هم میگم این تازه اول اذیت کردن شاتل است
    حالا میخواهی سرعت بیاد بالا گوش بگیر چی بهت میگم شما باید فایلی که توی میهن دانلود است را به سایت های دیگه انتقال بدی مثلا اپلودفا بعد چون الان اون فایل روی سرور دیگری است سرعت دریافت بالا میره
    گرفتی پس همیشه باید به فکر دورزذن شاتل باشی و اگر به نکته ای رسیدی با بچه های انجمن درمیان بزار تا همه استفاده کنند
    اما سرعت دانلودت در نهایت به 4 کیلوبایت میرسه

7. 2 کاربر از cantexmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    فضولی؟

پيش فرض

سلام دوستان
    تقریبا 10 روز پیش از دفتر مرکزی شاتل با من تماس گرفتند و بابت هدیه تولد قرار شد به ترافیک دوره جدیدم که شروعش از 14 بود اضافه بشه ، اما هیچ خبری شد ، با تهران چت آنلاین داشتم گفتند با نمایندگی شهرستان صحبت کنین ، با نمایندگی شهر خودم هم صحبت کردم ، گفتند این مسایل به تهران مربوط میشه و ما نمیتونیم کاری کنیم ، دوستان چه راهی پیشنهاد میدهد ؟
    شماره تهران رو بگیر بعد بزن 666 شماره مدیریت کلشون البته فکر کنم من هم همین مشکل رو داشتم بعد از صحبت با این آقا بهم دادنش

9. 2 کاربر از cantexmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

14

منم نمیتونم ثابتش کنم من قبلا گفتم الان هم دوباره میگم:
    بیاید به اخبار شبکه یک بخش مجله خبری به شماره SMS 100001915 از شاتل شکایت کنیم وقتی یه گزارشی از سراسر ایران باشه میرن دنبالش. حالا این کار برای چیه ؟ برای این که ما هر چقدر اینجا حرف بزنیم یه تعداد محدودی میفهمند که شاتل شرکت خوبی نیست و فقط به دنبال دودره کردن مشترکینش هست اما اگر از طریق تلویزیون باشه دیگه تعداد زیادی میفهمند اون وقته که میفهمه که مشترکینش ناراضی هستند تا یه تکون به خودش بخوره.

ایرانی تا زور بالا سرش نباشه هیچ کاری رو درست انجام نمیده!!!!!!!!!!

از من گفتن بیاید به کار گروهی انجام دهیم هزینش فقط یه SMS است خسیس نباشید و نترسید
    سلام دوست عزیز

اس ام اس بزنیم چی بگیم دقیقا که مفیدتر واقع بشه؟!

فکر بدی نیست ولی فکر نکنم اسمی از شرکت بیارن ولی ضرری نداره...

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ار بعضی سایتها بدون idm میشه با سرعت 512 دانلود کرد. ولی با idm همون 22 کیلوبایت است. علتش چیه و چطور میشه با idm هم از این سایتها روی 512 دانلود گرفت؟ art 1

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

ار بعضی سایتها بدون idm میشه با سرعت 512 دانلود کرد. ولی با idm همون 22 کیلوبایت است. علتش چیه و چطور میشه با idm هم از این سایتها روی 512 دانلود گرفت؟ art 1
    بستگی به سروری هم که ازش دانلود میکنید داره دیگه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض پایین آمدن سرعت

سلام
    دوستان من امروز متوجه شدم که شاتل سرعت من را پایین آورده . دانلود شبانه هم دارم ولی هیچ وقت از 1 گیگ بالاتر نمی رفت .
    قبلا داون استرمم 512 بود اما امروز کردنش 158 . یعنی محدودیت سرعت هم برای شب و هم برای روز .
    می خواستم بدونم آیا این محدودیت برای همیشه است یا موقتیه ؟ آیا اگر یه مدتی دانلود شبانه نداشته باشم دوباره داون استرمم 512 میشه یا نه ؟
    با تشکر

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

دوباره 128 شاتل گرفتم
    سرعتش به صبانت عمرا نمیرسه ولی من واسه خدمات شاتل گرفتم::

پینگش خیلی ادمو اذیت میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •