تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3166 از 4105 اولاول ... 216626663066311631563162316331643165316631673168316931703176321632663666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,651 به 31,660 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

کسی از دوستان اعزامی مجدد نیست که تکلیفش مشخض شده باشه؟ ب من گفتن برو شنبه بیا
    هنوز یگنت مشخص شده کجا افتادی؟ به ما که ۲۰ روز ‌مرخصی دادند که برگردیم ببینیم کجا افتادیم. کلا تو اعزام مجدد ۱ ماه میپره

2. این کاربر از Sarbaz2Be بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

سلام دوستان

من دوره کد خوردم به پرندک . پادگان ابوالفضل شبان ..... کسی اطلاعاتی در مورد این پادگان تکاوری داره؟؟ رسته ام رو پیاده زده.....

توی دوره کد تکاوری چیکار میکنن؟؟ و هر اطلاعاتی در مورد این پادگان و این جور دوره کد دارید بگید.

و یه سوال دیگه اینکه توی دوره کد میان دوره میدن؟؟ پایان دورش چند روز هست؟؟ و کل دوره کد چند روز هست.

ممنون
    گوه‌ترین پادگان تو اطراف تهران هست. با مساحت بسیار زیاد، پیاده روی بسیار بسیار زیاد، امکانات بسیار کم. فاصله خیلی‌ خیلی‌ بد و زیاد از تهران، کرج، اسلام شهر و هر جایی‌ که آبادی باشه، بد مسیر و غیر قابل رفت و آمد اگه در یکی‌ از سه شهر بالا ساکن هستید، هوای بسیار بد، آب غیر قابل شرب. و خیلی‌ دیگه از بدی‌ها که ممکن وجود داشته باشه همه تو این پادگان عظیم هست. همهٔ این بدی‌ها بی‌ ارتباط با رسته شماست، یعنی‌ این شرایط ‌عمومی هست. حالا رسته شما می‌تونه شرایط رو خیلی‌ خیلی‌ سخت تر هم کنه. البته همهٔ اینها برای کسانی‌ که یگان اسکیشون اونجا افتاده خیلی‌ بد تره ولی‌ شما که فقط ۲ ماه اونجا هستی‌ زیاد ناراحت نیستی‌ چون می‌گذره،
    قابل ذکر است که همین پادگان ابوالفضل شبان که من ۴ سال پیش در اون خدمت کردم، پرندک نبود بلکه لشگرک و لواسان بود، یه بهشت واقعیی‌ که هر روز مثل یک پیکنیک بود برای ما. ناراحت کنندست که انتقال پیدا کرد به پرندک.

4. 3 کاربر از Sarbaz2Be بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

هنوز یگنت مشخص شده کجا افتادی؟ به ما که ۲۰ روز ‌مرخصی دادند که برگردیم ببینیم کجا افتادیم. کلا تو اعزام مجدد ۱ ماه میپره
    20 روز؟؟؟؟
    گفت شنبع بیا جکم بگییر....سربازه مسول بود گفت یگانت همون یگان قبل هستتت.20 روز خیلی زباده که؟

6. این کاربر از qalati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

آموزشی تموم شد افتادم پدافند بندر عباس عقیدتی سیاسی کسی میدونه چه جور جایی هستش ؟
    من از مازندرانم به خاطر فاصله زیاد تا بندرعباس کسری میدن یا باید همون 21 ماه خدمت کنم؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کسی که پزیرش سپاه نکرده، چقد امکان داره کد سپاه بخوره؟

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

9. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه qalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

آموزشی تموم شد افتادم پدافند بندر عباس عقیدتی سیاسی کسی میدونه چه جور جایی هستش ؟
    من از مازندرانم به خاطر فاصله زیاد تا بندرعباس کسری میدن یا باید همون 21 ماه خدمت کنم؟
    فک میکنم شامل حالتون بشه یک یا دو ماه...البته چون مسیر دوری هستین مرخصی مدت زمان راهی ک دارین ب منزل به شما میدن

11. این کاربر از qalati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

گوه‌ترین پادگان تو اطراف تهران هست. با مساحت بسیار زیاد، پیاده روی بسیار بسیار زیاد، امکانات بسیار کم. فاصله خیلی‌ خیلی‌ بد و زیاد از تهران، کرج، اسلام شهر و هر جایی‌ که آبادی باشه، بد مسیر و غیر قابل رفت و آمد اگه در یکی‌ از سه شهر بالا ساکن هستید، هوای بسیار بد، آب غیر قابل شرب. و خیلی‌ دیگه از بدی‌ها که ممکن وجود داشته باشه همه تو این پادگان عظیم هست. همهٔ این بدی‌ها بی‌ ارتباط با رسته شماست، یعنی‌ این شرایط ‌عمومی هست. حالا رسته شما می‌تونه شرایط رو خیلی‌ خیلی‌ سخت تر هم کنه. البته همهٔ اینها برای کسانی‌ که یگان اسکیشون اونجا افتاده خیلی‌ بد تره ولی‌ شما که فقط ۲ ماه اونجا هستی‌ زیاد ناراحت نیستی‌ چون می‌گذره،
    قابل ذکر است که همین پادگان ابوالفضل شبان که من ۴ سال پیش در اون خدمت کردم، پرندک نبود بلکه لشگرک و لواسان بود، یه بهشت واقعیی‌ که هر روز مثل یک پیکنیک بود برای ما. ناراحت کنندست که انتقال پیدا کرد به پرندک.
    سلام دوست عزیز
    درسته پادگان خوبی نیست و امکاناتش کمه ولی به این شدت هم بد نیست
    روز اولی که فهمیدم دوره کد پرندک خوردم توی همینجا که پرسیدم همه شروع کردن به بد گفتن و کلی ترسوندن منو
    الان که چند رور تا پایان دوره ام مونده اصلا دیگه موندن تو پادگان برام سخت نیست و عادت کردم به شرایطش

13. این کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

فک میکنم شامل حالتون بشه یک یا دو ماه...البته چون مسیر دوری هستین مرخصی مدت زمان راهی ک دارین ب منزل به شما میدن
    یکی از دوستام میگفت عقیدتی سیاسی بخور بخابه به نظر شما همین جوریه؟

15. این کاربر از ABTIN8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

01 هم از دوره دیگه منتقل میشه به پرندک. یعنی باریک به برادران سپاه که در فتح یکی از درخورترین و در واقع قدیمی ترین پادگان های کشور از جان مایه گذاشته و هیچ کم و کسر نذاشتن. نِه باریک الله نِه باریک الله!!

17. 2 کاربر از shakhdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2015

پيش فرض

20 روز؟؟؟؟
    گفت شنبع بیا جکم بگییر....سربازه مسول بود گفت یگانت همون یگان قبل هستتت.20 روز خیلی زباده که؟
    امریت رو باید بفترستند ‌ستاد نیرو دوباره تقسیم شین. این قانون که تو همون یگان قبلیت خدمت کنی‌ برداشته شده، مگه اینکه دوباره عوض شده باشه که من نمیدونم و از اینا بعید نیست.
    ولی‌ برای من که اینتو بود. تو برق زده بود ۰۱ رفتم ‌مرخصی دادن ۲۰ روز دیگه تا امریه جدید رو بگیریم که حضور در پادگان جدید هم ۵ روز بعد بود ۱ هفته هم تو پادگان جدید الف بودیم تا جامون مشخص شه. البته من فوق لیسانسم، شاید فرق داشته باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •