هنوز یگنت مشخص شده کجا افتادی؟ به ما که ۲۰ روز مرخصی دادند که برگردیم ببینیم کجا افتادیم. کلا تو اعزام مجدد ۱ ماه میپره
هنوز یگنت مشخص شده کجا افتادی؟ به ما که ۲۰ روز مرخصی دادند که برگردیم ببینیم کجا افتادیم. کلا تو اعزام مجدد ۱ ماه میپره
گوهترین پادگان تو اطراف تهران هست. با مساحت بسیار زیاد، پیاده روی بسیار بسیار زیاد، امکانات بسیار کم. فاصله خیلی خیلی بد و زیاد از تهران، کرج، اسلام شهر و هر جایی که آبادی باشه، بد مسیر و غیر قابل رفت و آمد اگه در یکی از سه شهر بالا ساکن هستید، هوای بسیار بد، آب غیر قابل شرب. و خیلی دیگه از بدیها که ممکن وجود داشته باشه همه تو این پادگان عظیم هست. همهٔ این بدیها بی ارتباط با رسته شماست، یعنی این شرایط عمومی هست. حالا رسته شما میتونه شرایط رو خیلی خیلی سخت تر هم کنه. البته همهٔ اینها برای کسانی که یگان اسکیشون اونجا افتاده خیلی بد تره ولی شما که فقط ۲ ماه اونجا هستی زیاد ناراحت نیستی چون میگذره،
قابل ذکر است که همین پادگان ابوالفضل شبان که من ۴ سال پیش در اون خدمت کردم، پرندک نبود بلکه لشگرک و لواسان بود، یه بهشت واقعیی که هر روز مثل یک پیکنیک بود برای ما. ناراحت کنندست که انتقال پیدا کرد به پرندک.
20 روز؟؟؟؟
گفت شنبع بیا جکم بگییر....سربازه مسول بود گفت یگانت همون یگان قبل هستتت.20 روز خیلی زباده که؟
آموزشی تموم شد افتادم پدافند بندر عباس عقیدتی سیاسی کسی میدونه چه جور جایی هستش ؟
من از مازندرانم به خاطر فاصله زیاد تا بندرعباس کسری میدن یا باید همون 21 ماه خدمت کنم؟
کسی که پزیرش سپاه نکرده، چقد امکان داره کد سپاه بخوره؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
فک میکنم شامل حالتون بشه یک یا دو ماه...البته چون مسیر دوری هستین مرخصی مدت زمان راهی ک دارین ب منزل به شما میدن
سلام دوست عزیز
درسته پادگان خوبی نیست و امکاناتش کمه ولی به این شدت هم بد نیست
روز اولی که فهمیدم دوره کد پرندک خوردم توی همینجا که پرسیدم همه شروع کردن به بد گفتن و کلی ترسوندن منو
الان که چند رور تا پایان دوره ام مونده اصلا دیگه موندن تو پادگان برام سخت نیست و عادت کردم به شرایطش
یکی از دوستام میگفت عقیدتی سیاسی بخور بخابه به نظر شما همین جوریه؟
01 هم از دوره دیگه منتقل میشه به پرندک. یعنی باریک به برادران سپاه که در فتح یکی از درخورترین و در واقع قدیمی ترین پادگان های کشور از جان مایه گذاشته و هیچ کم و کسر نذاشتن. نِه باریک الله نِه باریک الله!!
امریت رو باید بفترستند ستاد نیرو دوباره تقسیم شین. این قانون که تو همون یگان قبلیت خدمت کنی برداشته شده، مگه اینکه دوباره عوض شده باشه که من نمیدونم و از اینا بعید نیست.
ولی برای من که اینتو بود. تو برق زده بود ۰۱ رفتم مرخصی دادن ۲۰ روز دیگه تا امریه جدید رو بگیریم که حضور در پادگان جدید هم ۵ روز بعد بود ۱ هفته هم تو پادگان جدید الف بودیم تا جامون مشخص شه. البته من فوق لیسانسم، شاید فرق داشته باشه.
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)